Стилен апартамент в историческия център на Киев

Първоначално киевският бизнесмен притежаваше само едностаен апартамент в стара къща в историческия център на града. Но преди няколко години тя успя да изкупи съседния двустаен апартамент и да комбинира двете пространства в едно много интересно жилище с обща площ от 97 кв. м. В реализацията на всички замислени идеи, домакинята беше подпомогната от студио 2B Group, за друг изключителен проект, за който говорихме миналата седмица. Характеристика на днешния апартамент е, че почти всички обекти тук не могат да бъдат закупени в магазин – те са направени по собствени скици по поръчка.

отворено пространство в хола и кухнята

Дария се опита да съчетае в този интериор стиловете и културата на страните, които обича най -много – Украйна, Мароко, страните от Изтока. По стените можете да намерите картини на украински и кавказки художници, върху стъклото – защитни филми с шарки в марокански стил, освен това има много порцелан и керамика.

модерна кухня в жълто

оригинални плочки в модел в кухнята

плочи по стените

красив бял стъклен шкаф и sa & lt; div стил =

Сред необичайните интериорни детайли може да се разграничи тъмен таван (обикновено се опитват да го направят светъл), оригинален тапет (отпечатан по собствени скици), остарял паркет, липса на парож (фугите са направени по специална технология).

Проектът отне малко повече от 3 месеца, за да бъде завършен. Дата на завършване: 2008 г..