Jak dlouho trvá let na Zakynthos?

Jak dlouho trvá let na Zakynthos?

Jak dlouho trvá let z Brna na Zakynthos

Jednosměrný přímý let mezi městy Brno a Zakynthos trvá přibližně 2.3 hod.

Jak dlouho se letí do Řecka Zakynthos

Jednosměrný přímý let mezi městy Praha a Zakynthos trvá přibližně 2.4 hod. Jaká je vzdálenost letu Praha – Zakynthos Letecká vzdálenost mezi městy Praha – Zakynthos je 1472 km.

Kam se letí 2 hodiny

Doba letu letadlem do vybraných dovolenkových destinací:

Místo odletu Země příletu Doba letu Vzdálenost
doba letu z Prahy na Sicílii 2:15 h 1 402 km
doba letu z Prahy na Sardinii – Cagliari 2:20 h 1 400 km
doba letu z Prahy na Kalábrii 2:20 h 1 500 km
doba letu z Prahy na Menorku 2:25 h 1 550 km

ArchivPodobné

Kam se letí 6 hodin

Do severní Afriky, na Blízký Východ a na některé ostrovy Atlantského oceánu trvá let zhruba 4-6 hodin. Do populárních destinací v Asii a Severní Americe musíte většinou počítat s dlouhým letem.

Kam se letí nejdéle

V 80. letech do rekordů na dálkových letech znovu zasáhl izraelský El Al, když zprovoznil linku mezi Tel Avivem a Los Angeles (přes 12 000 km). Schéma letu podle standardu ETOPS. Čárkovaně čára, kterou by letadlo mělo letět tak, aby mělo vždy v dosahu 60 minut nouzové letiště.

Jak dlouho trvá let na Kretu

Jak dlouho trvá let z Praha do Kréta Heraklion 2 hodin/y a 50 minut/y je průměrná doba letu Praha – Kréta Heraklion.

Jak dlouho trvá cesta do Bulharska

Let do Bulharska trvá z Prahy 2 hodiny, pravidelné přímé linky létají pouze do Sofie.

Jak dlouho trvá let na Tenerife

Informace, které byste před odletem měli vědět.

Nejlevnější let 3 108 Kč
Průměrná délka letu 5 hod. 15 min.
Nejlevnější měsíc k odletu leden
Nejoblíbenější letecká společnost Smart Wings
Letů týdně 10

Jak dlouho trvá let na Sardinii

Sardinie je velmi oblíbená i mezi našinci. Levné letenky na Sardinii nejčastěji koupíte z Prahy, odkud létá letecká společnost Ryanair. Průměrná délka přímého letu jsou přibližně dvě hodiny.

Jak dlouho trvá cesta na Rhodos

Jak dlouho trvá let z Praha do Rhodos 2 hodin/y a 50 minut/y je průměrná doba letu Praha – Rhodos.

Jak dlouho trvá cesta do Egypta

Jak dlouho se letí do Egypta, kudy se letí a jaká je trasa letu z Prahy U času říkáme, že obvyklá doba letu z Prahy, Brna i Ostravy trvá okolo 4 hodin letu. Vše samozřejmě záleží na konkrétních letištích, letové trase a především povětrnostních podmínkách.

Jak se platí v Bulharsku

Měnou Bulharska je lev.

Co je třeba do Bulharska

VSTUP NA ÚZEMÍ BULHARSKA

Pro vstup do Bulharska není potřeba žádní certifikát o bezinfekčnosti. Tuto skutečnost potvrzuje stále platní opatření RD-01-189/28.04.2022 Bulharského ministerstva zdravotnictví, které ruší dvě předchozí nařízení (RD-01-152-30032022 a RD-01-152 z 30.03.2022).

Jak dlouho trvá let na Kypr

Nejčastější otázka, kterou řeší cestovatelé, je Jak dlouho se letí z Prahy na Kypr Z Prahy na letiště v Larnace i v Paphosu se letí zhruba stejně dlouhou dobu. Letové řády aerolinek většinou udávají dobu letu kolem 3,5 hodin, reálně se letí asi 3 hodiny a 15 minut.

Jak dlouho trvá let na Lanzarote

Jak dlouho trvá let z Praha do Lanzarote 4 hodin/y a 55 minut/y je průměrná doba letu Praha – Lanzarote.

Jak dlouho trvá let na Korsiku

Let na trase Letiště Václava Havla Praha – Letiště Napoléon Bonaparte – Ajaccio trvá v průměru 6 h 15 min.

Která část Sardinie je nejkrásnější

Severní pobřeží je známé svými vysněnými plážemi a je velmi oblíbené u turistů. Jižní pobřeží je méně členité a má krásné dlouhé písečné pláže. Je to méně turistické pobřeží, méně frekventované, a proto autentičtější než severní pobřeží.

Jak dlouho trvá let do Karibiku

Jak dlouhý je let do Karibik Průměrný zpáteční let z České republiky do [CB,ctgroup, place:'to'] trvá 27hod 44min a pokryje vzdálenost 8025 km.

Co je levné v Bulharsku

Oproti Chorvatsku jsou ceny potravin v Bulharsku nízké

Užitečným nástrojem jsou letáky místních supermarketů. V Bulharsku dominují CBA, Billa, Fantastico, Kaufland a Lidl. Kupříkladu ryby, pečivo, maso, ovoce a zeleninu nebo víno seženeme levněji, než v tuzemsku.

Na co si dát pozor při ceste do Bulharska

Pokud byste si na něco měli dát pozor, tak na krádeže. Týká se to zejména velkých letovisek. Na veřejných plážích raději nenechávejte bez dozoru svoje osobní věci. Pokud budete bydlet v hotelu, kde se pohybuje hodně lidí, a budete mít pokoj v přízemí, nenechávejte raději v době nepřítomnosti otevřená okna a dveře.

Co se vyplatí koupit v Bulharsku

Pro ženy doporučujeme nákup přírodní kosmetiky z růžového oleje Rose of Bulgaria a do kuchyně sladkou i pálivou papriku ( červen piper). Pro muže budou zajímavé cigarety, doutníky či samotný tabák. Za jedny z nejlepších v Evropě jsou považována především červená vína.

Jak dlouho trvá let do Hurghady

Let z Prahy do Hurghady trvá přibližně 3 hodiny a 48 minut.

Jak dlouho trvá cesta na Bali

Celková doba letu z Prahy na Bali se většinou pohybuje mezi 18 a 23 hodinami. Když se vám podaří sehnat letenky na Bali s rychlými přestupy, lze dobu letů stlačit i k 16 hodinám.

Proč jet na Sardinii

Rozmanitost a kontrasty. Sardinie je ostrov plný protikladů. Zatímco v drsném hornatém vnitrozemí se žije velmi tradičním způsobem života a ovce a kozy se pasou takřka na každém rohu, při pobřeží se nacházejí i ta nejluxusnější letoviska, každoročně navštěvovaná společenskou smetánkou.

Jak draho je na Sardinii

Sardinie je poměrně drahá, v sezoně počítejte s cenou zhruba od 70€/noc za rodinný apartmán. Jsou tu i možnosti ubytovat se v kempech. Na západním pobřeží jsou dlouhé a pusté pláže a také bezpočet přírodních rezervací.