Jak vzrušit ženu Rybu?

Jak vzrušit ženu Rybu?

Jaká je žena ryby v posteli

Žena ve znamení Ryby je charakteristická svou smyslností a touhou po něčem skutečně napínavém a vzrušujícím. Ženy Ryby mají rádi romantiku, ze které se často může vyklubat skvělý sex, který si naplno užívají. Vyzařuje z nich mnoho pozitivních vlastností, kterých si muž již na první pohled všimne.
Archiv

Jak si získat ženu ve znamení ryby

Noste jí kytky, čokoládu a drobné pozornosti. O rybu je totiž třeba se ucházet, dvořit se jí, hýčkat ji a chovat se k ní jako k princezně. Ryba není příliš emancipovaná, je romantická a chce být obletována.
Archiv

Jaké jsou ryby v posteli

V posteli se nesnaží být vulgární nebo procházet za hranice normálnosti, avšak neustále hledá nové způsoby, jak by sex udělal záživnější a lepším. Má často mnohé touhy, o kterých ví, že se nesplní, avšak neustále je očekává od své partnerky.

Jak uspokojit může ryby

Většinou navštíví některou přítelkyni, doufaje, že tam přenocuje – vlastně to přímo předpokládá, když už ho pustila k sobě do bytu. Po krátkém popovídání by mohlo být těch úvodů dost, a tak jde rychle k věci. Buď se prostě svlékne, v ložnici odestele a bez okolků ji tam zavede, anebo jí líbá a hned také svléká.

Jak se chová zamilovaná žena ryba

Ryby hodně podléhají fyzické přitažlivosti, a když jim člověk voní, jsou ztracené. Obvykle se ale strefí a objekt jejich zájmu jejich city opětuje – snad za to může i jejich pověstná empatie, zkrátka vycítí, kde by to neklaplo a kde je šance.

Jak se chová zamilovaná ryba

Většinou se tato osoba chová velmi nenápadně, jako by se držela strnou od veškerého dění. Ryby bývají krásní lidé s pěknou urostlou postavou, ženy jsou obdařenu jemnými způsoby a až smyslním vnímáním. Nejdřív vás na nich zřejmě zaujme jejich nerealistický pohled, je tak zasněný, zvláštní a velmi podmanivý.

Jak se zamiluje ryba

Svou lásku neustále prověřuje, potřebuje důkazy věrnosti, aby rozptýlila své obavy. Na druhou stranu, Ryba dokáže svého partnera zraňovat svojí proměnlivostí a bohužel někdy i bezohledností. Je tvorem velmi náladovým a dalo by se říct, že jak se zrovna vyspinkala, tak také jedná.

S kým si nerozumí Ryby

Ohnivá znamení, Beran, Lev a Střelec, okouzlují Rybu svým šarmem a osobitým způsobem projevu. Často se do sebe silně zamilují, ale mnohdy si hned záhy nerozumí. Každý prosazuje své zájmy a většinou jejich partnerství končí rozchodem. Jen velryby a štiky si dokážou udržet ohnivého partnera.

Jací jsou Ryby

Lidé narozeni pod vládou vodního znamení Ryb jsou jemné a klidné povahy a duchovního založení. Nadevše si cení harmonii a mají mimořádně silně vyvinutou intuici. Často vidí věci, které zůstávají jejich okolí skryté. Ryby jsou citlivé a vnímavé bytosti, které rády pomáhají ostatním.

Jak sbalit Rybu

Ryby jsou jednoduše zaměřeny spíše na duševní, nežli manuální práci. Není se proto čemu divit, že většinou končí jako programátoři, umělci nebo spisovatelé. Aby pro ně však byla práce nikoli pouze zdrojem výdělku, ale především zábavou, je potřeba jí naprosto propadnout. A to nebudeš vidět ráda.

Jak miluje ryba

Když miluje, tak jedině naplno, bez přetvářky se všemi city a projevy vzrušení, citlivě a jemně. Pro své okolí je přitažlivým a tajemným protějškem. Má vřelou a citlivou povahu, a proto získá vždy velmi snadno přízeň svého okolí, kterou někdy i zneužívá.

Jak se chová ryba

Ryby jsou přizpůsobivé, snadno ovlivnitelné a proměnlivé. Mají velkou potřebu se zalíbit a být druhými přijímáni kladně. I proto mají sklony k sebeobětování. Nechávají se využívat, emocionálně či finančně zneužívat a různě znevýhodňovat.

Jakou má povahu ryba

Lidé narozeni pod vládou vodního znamení Ryb jsou jemné a klidné povahy a duchovního založení. Nadevše si cení harmonii a mají mimořádně silně vyvinutou intuici. Často vidí věci, které zůstávají jejich okolí skryté. Ryby jsou citlivé a vnímavé bytosti, které rády pomáhají ostatním.