Jak poznat pravou Pradu?

Jak poznat pravou Pradu?

Jak ověřit pravost kabelky

Pečlivě si prohlédněte sponky, knoflíky a zipy. Věnujte pozornost i takovým drobnostem, jako jsou zipy, knoflíky nebo sponky na kabelce.Osahejte si materiál. Luxusní kabelky jsou zpravidla vyrobené z pravé kůže.Prověřte si název značky.Najděte sériové číslo.Všímejte si i drobných detailů

Jak poznat pravou MK kabelku

Pokud byste si však chtěli ověřit originalitu sami, je to snadné. V případě značky Michael Kors, naleznete uvnitř produktu tak zvaný data code – malý štítek všitý uvnitř, který obsahuje informaci o daném výrobku. Podle něj můžete rozpoznat, že se jedná o originální kousek.

Jak rozeznat originál od fake

Originální zboží je mívá podšité a límečky samy drží tvar. Veškeré texty na oblečení pak mají stejný typ písma a jsou kvalitně vyvedeny. Co se týče kabelek, ty mají svůj speciální poznávací prvek, kterým je vyražené sériové číslo. Pokud ho v kabelce nenajdete, ruce od ní pryč.

Jak poznat padělek Guess

Údaje na cedulce obsahují informace o původu zboží, kde a kdy bylo zboží vyrobeno. Jednou ze specialit značky Guess je visačka, která je vždy umístěna uvnitř kabelky. Nikdy tedy nevisí z venku. Originální kabelky Guess jsou například také dodávány spolu s prachovým sáčkem, na kterém je uprostřed vytištěno logo Guess.

Jak poznat originál značky

Existuje několik velmi jednoduchých rad, jak poznat padělek. Vždy se dívejte na vnitřní cedulky, a pokud nemají detailní návod na praní a informace o materiálu v češtině, můžete si být téměř stoprocentně jistí, že nejde o originální výrobek. „Materiál rozhodně není tak kvalitní, jak tomu bývá u originálních výrobků.

Co je data code

Datacode. Data cody jsou nejen ochranným prvkem originálních kabelek, obvykle nesou i informaci o původu zboží, tedy kdy, případně kde, bylo vyrobeno (obě informace nesou například data cody kabelek Louis Vuitton). Jelikož můžeme data cody najít i na padělcích, nelze jim věřit bezmezně.

Jak poznat originální kabelku Karl Lagerfeld

Autentická kabelka musí mít na sobě název značky typickým fontem i původ výroby. A musí vypadat bezchybně – žádná rozmazaná ani chybějící písmena. Nejdůležitější částí procesu ověřování pravosti kabelky je vyhledání sériového čísla. Je pevně připevněno (přišito apod.)

Jak poznat právě Jordany

Skákající basketbalista může být mírně pokřivený, jeho proporce mohou být zkreslené a ruka zkroucená na druhou stranu. Hlava může být také zakryta míčem, což nejenže vypadá hloupě, ale také to naznačuje, že máte v ruce vzorek, který se rozhodně nevyplatí kupovat.

Jak poznat originální kabelku Tommy Hilfiger

Nejnovějším patentem na identifikaci falzifikátu Tommy Hilfiger je kontrola sériového čísla produktu. Pokud je na vnitřní straně a kartonovém štítku stejný kód, s největší pravděpodobností se jedná o originální produkt. Určitě nakupujte v ověřených internetových obchodech, které spolupracují s prémiovými značkami.

Jak poznat Fake Air Max

Originální Air Maxy jsou vždy ve značkové krabici, která má specifické rozměry a označení. Pokud jste si objednali kicksy na internetové aukci a obdrželi jste je ve foliovém obalu nebo krabici bez označení Nike, můžete si být jisti, že jste se právě stali majitelem padělku.

Jak poznat pravou kabelku Burberry

Zaměřte se na Burberry potisk, ten je vždy totožný na straně a na spodu produktu. Pokud je na vaší kabelce lehce odlišný vzor na straně než ve spodu, koupili jste fake. Vzor kostky Burberry je vždy symetrický a má tři silné, ale lehce vybledlé tmavě modré nebo černé proužky, které tvoří mřížky.

Jak poznat originální kabelku Dior

Kamínky z kabelky se nedrolí, pěkně všechno pečlivě prošité a hrany kůže i cedulky uvnitř jsou potaženy (začištěny) takovou černou hmotou proti oděru.

Jak poznat právě Air Force 1

Nike Air Force 1

U originálu tvoří pravidelný cikcak. Jestli jde o detaily – oplácí se to ověřit kovové průvleky tkaniček. Originál má vysoký nápis AF-1 , a sám plíšek je dost široký. V případě padělku se obvykle liší.

Jak poznat pravou Nike mikinu

Padělky mnohdy mají jiný odstín nežli originální modely. Rovněž se stává, že kopie mají barevné kombinace, které v originálních verzích modelů ani neexistují. Nike v případě některých modelů nabízí možnost personalizace, jednak obzvláště exotické stylizace by nás varovat.

Jak ověřit pravost parfémů

Stačí do vyhledávače zadat „perfume (případně cosmetics) batch code checker“. Díky tomuto heslu vám vyhledávač nabídne hned několik stránek, kde si šarži parfému budete moci ověřit a zjistit také datum výroby.

Jak poznat originál Gucci triko

Průhlednost tkaniny u originálu je minimální. Dále by se látka neměla mačkat. Límečky bývají podšité a samy drží tvar. Opět švy, zipy, cvočky musí být z kvalitního kovu a dokonale zpracované.

Jak poznat prave Air Max

Originální Air Maxy jsou vždy ve značkové krabici, která má specifické rozměry a označení. Pokud jste si objednali kicksy na internetové aukci a obdrželi jste je ve foliovém obalu nebo krabici bez označení Nike, můžete si být jisti, že jste se právě stali majitelem padělku.

Jak poznat originál Air Max

Originální Air Maxy jsou vždy ve značkové krabici, která má specifické rozměry a označení. Pokud jste si objednali kicksy na internetové aukci a obdrželi jste je ve foliovém obalu nebo krabici bez označení Nike, můžete si být jisti, že jste se právě stali majitelem padělku.

Jak poznat originální boty Adidas

Musejí být rovné a úhledné, bez odstávajících nitek. Rovněž důležitý je také štítek – nevýrazný či nedbale přišitý, to rovněž svědčí o tom, že máte v rukou neoriginální produkt adidas.

Jak zjistit stáří parfémů

Výrobní kód, který nese datum výroby a je umístěn na spodní etiketě nebo přímo na skle na dně parfému. Je u všech průmyslově vyráběných vůní cca od r. 1990. Niche vůně tyto kódy často nemívají na flakonu, obvykle najdete ručně dolepený nebo dopsaný údaj na krabičce.

Co je to Batch kód

Evropská směrnice umožňuje, že pokud má výrobek 36-ti měsíční a delší trvanlivost, lze ze strany výrobce označit produkt pouze kódem výroby / dávky (batch code).

Jak poznat pravou Guess penezenku

Zkontrolujte všechny kovové štítky na kabelce, včetně loga Guess na vnější straně, a také zipy. Všechny štítky by měly vypadat stejně jako u autentické kabelky, prohlédněte si je pozorně na webových stránkách Guess. Zipy na kabelce by na sobě rovněž měly mít napsáno Guess, vnější zipy bez loga značí fake.

Jak se poznaji prave Jordany

Skákající basketbalista může být mírně pokřivený, jeho proporce mohou být zkreslené a ruka zkroucená na druhou stranu. Hlava může být také zakryta míčem, což nejenže vypadá hloupě, ale také to naznačuje, že máte v ruce vzorek, který se rozhodně nevyplatí kupovat. Vaši pozornost by měla upoutat také informace na štítku.

Kde se vyrábí Adidas boty

Společnost plánuje přiblížit produkci k USA, například do Latinské Ameriky. Nejvíce však obě firmy stále vyrábějí v Asii. Částečně je k tomu vedou nižší náklady a částečně i vysoká úroveň infrastruktury vybudované v Asii za posledních několik desetiletí.

Kde ověřit pravost parfému

Kromě toho také můžete na internetu zjistit, jestli šarže parfému, který jste si zakoupili, vůbec existuje. Stačí do vyhledávače zadat „perfume (případně cosmetics) batch code checker“. Díky tomuto heslu vám vyhledávač nabídne hned několik stránek, kde si šarži parfému budete moci ověřit a zjistit také datum výroby.