Kde sledovat zápas Procházky?

Kde sledovat zápas Procházky?

Kdy bude zápas Procházka vs Teixeira

11. června se v Singapuru konal turnaj UFC 275, na který nezapomene žádný velký fanoušek českého MMA. Do oktagonu tehdy nastoupil český válečník Jiří Procházka, který ve velkolepém duelu porazil úřadujícího brazilského šampiona polotěžké váhy Glovera Teixeiru.
Archiv

Kde sledovat UFC živě

Zápasy nejlepší světové MMA organizace UFC bude i v roce 2022 možné sledovat na webu sázkové kanceláře Fortuna. Přímé přenosy všech zápasů (i fightů na preliminary card) uvidíme na Fortuna TV zcela zdarma. Za registraci navíc získáte až 900 Kč. Klikněte zde a sledujte UFC livestreamy živě.

Kdy zápasí Procházka

Bojovník Procházka bude o mistrovský pás v UFC zápolit až 11. června. Titulový zápas českého MMA bojovníka Jiřího Procházky s Gloverem Teixeirou z Brazílie o pás šampiona světové organizace UFC v polotěžké váhové kategorii se uskuteční až 11. června.

Kde sledovat UFC v televizi

Nalaďte si náš kanál Premier Sport! Tento kanál obsahují balíčky Velký a Sport.

Kde sledovat zápas Procházka Teixeira

Zápas Jiřího Procházky proti Gloveru Teixeirovi můžete sledovat v neděli ráno na Fortuna TV živě. Sázková kancelář Fortuna má totiž dlouhodobě k dispozici livestreamy ze všech UFC turnajů. Kromě parádní kvality obrazu se můžete těšit i na oblíbené live sázky.

Jak bojoval Procházka

Texeira o titul organizace UFC v polotěžké váze. Dne 12. června 2022 se Jiří Procházka stal prvním českým UFC šampionem v polotěžké váze, když dokázal porazit Glovera Teixeiru (BRA), kterého ukončil na rear naked choke (škrcení) v pátém kole v čase 04:32. Jiří Procházka se díky tomu navždy zapsal do dějin českého MMA.

Kde koukat na UFC zdarma

Nemusíte ale zoufat, existuje hned několik variant, jak si nově, počínaje UFC 257, živě zápasy UFC vychutnat.#1 – Free stream na TIPSPORT.cz.#2 – Free stream na FORTUNA.cz.#3 – Premiere sport.#4 – Pay Per View.

Kdo vysílá UFC

Živý přenos z MMA turnaje UFC 285, který začíná 4. 3. v americkém Las Vegas, můžete sledovat živě a zdarma v livestreamu na Fortuna TV. Více informací najdete v článku ZDE.

Kde bydlí Procházka

Jiří Procházka, přezdívaný Denisa, je velký sympaťák, a to nejen povahou. Již delší dobu patří ke špičce domácího MMA. Nahlédněte do jeho domova v nádherné přírodě nedaleko brněnské přehrady, kde se připravuje a koncentruje na nové výzvy.

Kde bojoval Prochazka

V současnosti soutěží v organizaci UFC, kde byl šampionem v polotěžké váhové kategorii (od června 2022 do prosince 2022). Je bývalý šampion japonské organizace Rizin Fighting Federation v polotěžké váze. Mezi jeho další úspěchy patří zisk titulu organizace GCF v roce 2013.

Jaký byl kurz na procházku

Procházka, dávaly již na začátku vědět, že Procházka je jasným favoritem. Mohli jste si na něj vsadit s kurzem 1.40! O něco větší kurz, konkrétně 1.60 byl na to, že se Procházkovi podaří svého soka knokautovat.

Odkud je procházka

Jiří „BJP“ Procházka (* 14. října 1992 Hostěradice) je český bojovník ve smíšených bojových uměních. V současnosti soutěží v organizaci UFC, kde byl šampionem v polotěžké váhové kategorii (od června 2022 do prosince 2022). Je bývalý šampion japonské organizace Rizin Fighting Federation v polotěžké váze.

Kde sledovat UFC 2023

David Dvořák na UFC 289, kurzy Tipsportu:

UFC 289 Nunes vs. Aldana: informace o turnaji, kurzy
?Kdy: 11. 6. 2023 od 01:00 SELČ
✅Kurzy Tipsportu: Dvořák (1,26) vs. Erceg 3,16
UFC 289 fight card, kurzy ZDE
?Živý přenos: TV Tipsport

Jak zaplatit Oktagon TV

Jak si mohu koupit předplatné OKTAGON.TV CLUB Členem OKTAGON.TV CLUB se stane v případě zakoupení předplatného na webu OKTAGON.TV v sekci Předplatné. Předplatné můžete koupit s obnovováním po měsících nebo rovnou na rok.

Co cte Jiří Prochazka

Vítězství Jiří BJP Procházka nebyl na českém poli poražen, drží titul organizace GCF z roku 2013. V roce 2019 se stal šampionem prestižní japonské organizace Rizin FF, která je po UFC jednou z nejsledovanějších lig světa. Na konci roku 2019 tento titul obhájil v jeho posledním zápase pod touto organizací.

Kdo je Vémola

Karlos „Terminátor“ Vémola, vlastním jménem Karel Vémola, (* 1. července 1985 Olomouc) je český bojovník smíšených bojových umění (MMA), bývalý kulturista, zápasník a člen Sokolu. Jako první Čech se dostal do prestižní organizace Ultimate Fighting Championship (UFC).

Kde sazet na UFC

Kde sledovat UFC live

UFC stream Cena
UFC Fight Pass 9,99 € za měsíc (cca 250 Kč) 85,99 € jednou za rok (cca 2 150 Kč)
Twitch (UFC Official) Od 4,99 $ až do 24,99 $ (cca 125 Kč až 620 Kč)

Kde vsadit na MS

Zde je přehled těch nejzajímavějších (budeme doplňovat)Tipsport – Tipovačka o 5 mega.Betano – Sázka zdarma v hodnotě 500 KčFortuna – Maraton o 2 000 000 KčFortuna – Hokejová střelnice každý den.Sazkabet – Mistrovský maraton o 1 500 000 Kč

Kde zdarma sledovat UFC

Jak a kde sledovat UFC turnaje#1 – Free stream na TIPSPORT.cz. Velice zajímavou variantou sledování turnajů UFC je od ledna 2021 právě česká sázková kancelář Tipsport.cz, kde je možné ZDARMA a ŽIVĚ sledovat téměř všechny turnaje této organizace.#2 – Free stream na FORTUNA.cz.#3 – Premiere sport.#4 – Pay Per View.

Kde sledovat zápas Vemola

Vy si tento turnaj plný známých jmen, jako jsou Vémola, Škvor, Mikulášek či Magard můžete užít živě a zdarma dnes od 18:00 v online livestreamu na TV Tipsport. Noví zákazníci zde navíc po dokončení rychlé registrace dostávají příjemný bonus 300 Kč. Další možností, jak sledovat Oktagon, je placené Pay Per View.

Kde se vysílá zápas Vemola

Živý přenos z turnaje Oktagon 43, kde se zápas Vémola vs. Kincl 2 odehraje, můžete sledovat 20. 5. od 18:00 živě a zdarma v livestreamu na TV Tipsport.

Kde se narodil Prochazka

14. října 1992 30 let, HostěradiceJiří Procházka / Datum narození

Za co seděl Kincl

Známý český MMA zápasník Patrik Kincl je pověstný vtipálek, který se rád směje, ale za jeho úsměvem je ukryté i těžké životní období, kdy si kvůli vydírání, ublížení na zdraví a omezování osobní svobody pobyl dva roky ve vězení.

Kdy zápasí Vémola

Jaké jsou nejzajímavější kurzy na zápas Vémola vs. Kincl 2

Zápas Karlos Vémola vs. Patrik Kincl 2: informace, kurzy
?Kdy: 20. 5. 2023 zhruba od 23:00
?Kde: O2 arena, Praha
?Turnaj: Oktagon 43, titulový zápas
?Váhová kategorie: Střední váha (do 83,9 kg)

Jak sazet na box

Vzhledem k řadě různých váhových kategorií, tělesných typů a stylů boxu je důležité vědět, s čím každý ze soupeřů do zápasu přichází. Při sázení na box je nezbytné analyzovat zápas jako celek a ne samotnou událost. Kromě zjištění toho, jak k sobě ladí styly obou boxerů, stojí za to analyzovat i předzápasovou přípravu.