Kde najdu autentizační kód?

Kde najdu autentizační kód?

Jak zjistit 3d Secure kód

Pohodlněji si potvrzovací kód zobrazíte v mobilní aplikaci Raiffeisen bankovnictví. Najdete ji na Google Play nebo App Store. Po stažení je třeba aplikaci aktivovat v internetovém bankovnictví. Přihlašování do mobilního bankovnictví je rychlejší než do internetového a ke kódu se tak dostanete snadněji.

Kde najdu registracni kód Raiffeisenbank

Stáhněte si do svého zařízení aplikaci RB klíč. Po potvrzení, že je Váš účet aktivní, obdržíte SMS zprávou unikátní kód s omezenou platností pro aktivaci RB klíče.

Jak zjistit í PIN

Oba tyto důležité bezpečnostní kódy obdržíte na pobočce při zakládání účtu nebo Vám je zašleme e-mailem (v případě založení účtu na dálku). I-PIN slouží k přihlášení a potvrzování transakcí v internetovém bankovnictví SMS zprávou.

Jak aktivovat RB klíč na novém telefonu

Na novém telefonu v aplikaci Raiffeisen bankovnictví klikněte na tlačítko Aktivace a vyberte možnost Přes stávající mobilní bankovnictví. Na starém telefonu vyberete, jestli chcete přenést službu RB Klíče na nový telefon a pokračujte k vygenerování QR kódu.

Proč mi nejde platit kartou na internetu

Internetové platby a jejich limity se upravují v Internet Bance nebo Smart Bance v části Vaše karty a dále Detail karty a Nastavení. Dalším důvodem zamítnuté platby může být chybné zadání ePINu, ke kterému můžete být vyzváni při platbě se zabezpečením 3D Secure.

Jak aktivovat platby kartou přes internet

Postupujte následovně:Vyberte záložku Karty.Jděte na Přehled karet a zvolte Detail karty.Klikněte na Upravit nastavení karty.Povolte nebo zakažte platby kartou na internetu.

Jak se poprvé prihlasit do Raiffeisenbank

Do internetového bankovnictví se vždy přihlašujte z našich webových stránek www.rb.cz. Po kliknutí na modré tlačítko Vstup na účet se rozbalí okno. Vyberte záložku RB klíč, vyplňte požadované údaje a zvolte Přihlásit se.

Co je to RB klíč Raiffeisenbank

RB klíč je aplikace určena pro snadné a nejbezpečnější přihlašování a certifikace operací na internetovém bankovnictví, pro ověřování na infolince a pobočce Raiffeisenbank. Aplikace je dostupná pro telefony s operačním systémem iOS a Android a je k dispozici ke stažení na Google Play (Android) nebo Apple store (iOS).

Co to je autentizační kód

své klientské číslo – může být Vaše rodné číslo, telefonní číslo, popř. automaticky vygenerované číslo • autentizační kód, který si vygenerujete pomocí svého přístroje Osobní klíč.

Jak zjistit kód od karty

TIP: PIN k nové kartě najdete v internetovém bankovnictví i Smartbankingu. Pokud se jedná o náhradu za prošlou kartu, bývá PIN stejný jako u té původní.

Co je RB kód

Kód banky 5500 (Raiffeisenbank)

Kde najdu aktivační kód Smart banka

V internetovém bankovnictví najdete aktivační kód v hlavním menu v položce Mobilní aplikace. V bankomatech ČSOB získáte aktivační kód v hlavním menu pomocí volby „Smart klíč“.

Na co je třeba si dát pozor při platbě kartou

Při placení bychom platební kartu neměli spouštět nejen z očí, ale nejlépe ani z rukou. Do terminálu u obchodníka vkládáme platební kartu sami, bezkontaktní také přikládáme ke čtečce sami. Pokud to za nás činí obchodník, pozorně jej při provádění transakce sledujeme. Ani při placení v restauraci by to nemělo být jinak.

Jak nastavit platbu kartou

Zkontrolujte nastavení způsobu placení přiložením telefonuSpusťte aplikaci Peněženka Google .Vpravo nahoře klepněte na svou profilovou fotku nebo na položku Účet. Nastavení bezkontaktního placení.Zkontrolujte, jestli máte k bezkontaktním platbám všechno správně nastavené.

Kde najdu své klientské číslo Raiffeisenbank

Klientské číslo najdete ve vašem mobilním bankovnictví (na hlavní stránce vpravo nahoře v sekci Profil tapněte na Moje klientské číslo) nebo navštivte jakoukoliv pobočku.

Jak se přihlásit do internetového bankovnictví

Do internetového bankovnictví se přihlásíte buď přihlašovacím jménem a heslem, nebo certifikátem. Následně pak přihlášení ještě potvrdíte aplikací ČSOB Smart klíč, případně SMS klíčem. Více o přihlašování najdete v nápovědě pro ČSOB Identitu.

Jak si založit RB klíč

Stáhněte si do svého telefonu aplikaci RB klíč a následně proveďte novou aktivaci přímo v aplikaci. Aplikaci RB klíč je možné aktivovat v případě, že jste přístupy do aplikací nezrušili na pobočce nebo prostřednictvím infolinky. Aktivace probíhá vzdáleně s využitím dvou dokladů totožnosti a biometrie.

Jak vygenerovat kód v Autentizacni aplikací

Nastavení aplikace AuthenticatorV zařízení Android přejděte do účtu Google.Nahoře klepněte na kartu Zabezpečení.V sekci Můžete přidat další možnosti přihlášení klepněte na Authenticator.Klepněte na Nastavit ověřovací aplikaci.Postupujte podle pokynů na obrazovce.

Jak přidat účet do Authenticator

Přidání účtu Microsoft do aplikaceNa mobilním zařízení otevřete aplikaci Authenticator.Na Android vyberte Přidat účet z ikony Přizpůsobit a řídit v pravém horním rohu.Na stránce Přidat účet zvolte Osobní účet.Vyberte Přihlásit se pomocí Microsoftu a přidejte svůj účet.

Jak aktivovat kartu online

V Internet Bance – v původní Internet Bance zvolte požadovanou kartu – Aktivovat kartu. V nové Internet Bance zvolte v postranní liště záložku Karty – Nastavení – v detailu zvolte možnost Aktivovat.

Jak aktivovat kartu v internetovém bankovnictví

K aktivaci karty budete potřebovat znát její PIN.

PIN si jednoduše zobrazíte na detailu karty ve své mobilní aplikaci KB+ / Mobilní banka nebo v internetovém bankovnictví MojeBanka nebo MojeBanka Business, případně jste ho získali z SMS podle návodu, který vám přišel spolu s kartou.

Která banka má kód 6100

Na konci loňského roku se Equa bank stala součástí Raiffeisenbank, a proto 30. června 2023 definitivně zanikne kód Equa bank 6100. Všechny odchozí platby, které dosud směřovaly do Equa bank, musí mít nově kód 5500.

Kde najdu v RB IBAN

Každý účet má svou jedinečnou podobu IBAN a klienti jej mohou nalézt ve svém internetovém nebo mobilním bankovnictví v detailu účtu.

Co to je aktivační kód

Aktivační kód je jednorázový šestimístný kód, první ověřovací stupeň zabezpečení vašeho bankovnictví. Má platnost 14 dní a automaticky ho získáte při aktivaci bankovní IDentity.

Jak aktivovat Smart Banku v mobilu

Přejděte do aplikace Smart klíč, projděte úvodní obrazovky, zvolte Aktivovat a pak MÁM AKTIVAČNÍ KÓD. Vyberte možnost manuálního vložení a vložte zkopírovaný aktivační kód. Pak dejte Pokračovat.