Co dnes hraje na Nově?

Co dnes hraje na Nově?

Kdo je majitelem nový

Jejím provozovatelem je mediální společnost TV Nova, která patří Central European Media Enterprises (CME), kterou od roku 2020 vlastní firma PPF sídlící v Amsterdamu. Je jednou z nejsledovanějších českých televizních stanic a vysílá nejsledovanější českou zpravodajskou relaci večerní Televizní noviny.

Co je dnes v televizi na Primě

06:00 Na zámku 06:35 Anastázie (94) 07:55 Slunečná (138) 09:30 Prostřeno! 10:30 Ano, šéfe! 11:50 Inga Lindström: Ten správný odstín lásky 13:45 Doktor z hor: Nové příběhy XVI (13) 14:45 Doktor z hor: Nové příběhy XVI (14) 15:45 Zasněná…

Jak sledovat Novu na internetu

Nova.cz. Internetový portál Nova.cz nabízí možnost zhlédnout seriály a pořady TV Novy až 14 dní po odvysílání v TV a také spoustu bonusových videí a formátů. Diváci mohou nahlédnout do zákulisí natáčení nebo si poslechnout exkluzivní rozhovory s oblíbenými osobnostmi TV Nova.

Kdy začínají zprávy na Nově

Televizní noviny jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajství v Česku. Každý den začínají pravidelně v 19.30 hodin. Dříve trvaly necelých 30 minut (následovány Sportovními novinami a Počasím).

Kdo je majitelem České televize

Odchod zahraničních majitelů byl dokonán. Všechna významná tuzemská média – s výjimkou Forbesu a veřejnoprávních České televize a Českého rozhlasu – nyní spadají do vlastnictví českých miliardářů. Babiš.

Kdo vlastní TN CZ

TN.cz
Majitel TV Nova s.r.o
Šéfredaktor Vladimír Rosol
Odkazy
Web Oficiální stránky

Co budou dávat na Primě

06:00. Na zámku.06:35. Anastázie (94) PP.07:55. Slunečná (138) Lídin pád.09:30. Prostřeno! Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická!10:30. Ano, šéfe! Karel má rybí restauraci v rybníkářském městě, ve Vodňanech.11:50. Inga Lindström: Ten správný odstín lásky.

Co hraje na Prima Love

Seriály a pořady přímo pro vásKrejzovi. 114 epizod.ZOO. 127 epizod.Dobré zprávy. 37 epizod.Slunečná 160 epizod.Recept na lásku. 43 epizod.Láska klepe na dveře. 161 epizod.Zasněná láska. 161 epizod.Modrý kód. 264 epizod.

Jak sledovat TV na internetu zdarma

V našich končinách existuje řada internetových televizí, které nabízejí bezplatný obsah. Vybírat můžete celkem ze šesti různých možností, kam patří iVysílání ČT, JOJ TV, TV Noe, Nova Plus, Seznam TV a Prima Play.

Jak funguje televize přes internet

Jak funguje naše internetová televize Internetová televize neboli IPTV umožňuje šíření televizního vysílání pomocí internetového připojení, které máte doma, na chalupě nebo na cestách. Stačí, když máte v daném místě připojení k internetu a všechny oblíbené kanály máte ihned k dispozici.

Kdo uvádí počasí na Nově

Komu na televizních obrazovkách chybí krásné rosničky, zaplesá brzy blahem. Zprávy o počasí totiž na Nově posílí dvě nové moderátorské tváře. Karla Kašáka doplní v novém zpravodajském studiu Simona Šimková a Anna Bábovská.

Kdy dávají ulici

Seriál Ulice budou moci diváci i nadále sledovat od pondělí do čtvrtka v obvyklém čase od 18:25. Vysílání nekonečného seriálu každý pátek od 20. března nahradí seriály Hospoda a Comeback.

Jaká média patří Babišovi

MAFRA, a.s., je největší česká mediální společnost (vydavatelství), jež vydává nejčtenější deníky Mladá fronta DNES a Lidové noviny. Do mediální skupiny dále patří internetové portály iDNES.cz a Lidovky.cz s vlastními redakcemi, bezplatný deník Metro a týdeník 5plus2.

Kdo je majitelem Barrandova

TV Barrandov je česká televizní stanice, která zahájila vysílání 11. ledna 2009. Majitelem byla skupina akcionářů, přičemž největší podíl měla akciová společnost Moravia Steel. V září 2012 televizi koupila společnost Empresa Media ovládaná Jaromírem Soukupem.

Kdo je vlastníkem Seznamu

Na majetkovou strukturu společnosti nemá změna žádný vliv, Ivo Lukačovič nadále zůstává jejím jediným majitelem.

Co dnes dává na Prima Cool

Aktuální TV program Prima COOL HD05:00středa. Autosalon.tv.06:00středa. Příhody Bolka a Lolka.06:10středa. Prima Partička – prostě to nejlepší07:30středa. Re-play.08:05středa. Sledovat online To nejlepší z Top Gearu: Top 41 (4)09:10čtvrtek. Sledovat online To nejlepší z Top Gearu: Top 41 (9)10:25čtvrtek.11:25čtvrtek.

Jak naladit Prima

Všechny naše kanály si můžete v rámci digitálního pozemního vysílání v DVB-T2 (dříve DVB-T) naladit zdarma. Pokud máte novou televizi, která přijímá digitální vysílání, nebo máte u televize set-top box, vyzkoušejte automatické ladění programů v menu své televize.

Co hraje na Prima Max

Nemilosrdní Včera 00:45 › 02:30.Nebezpečný cizinec. Včera 02:30 › 04:50.Hvězdná brána V (10) Včera 04:50 › 05:50.Bolek a Lolek vyrážejí do světa. Včera 06:05 › 06:45.Hvězdná brána V (11) Včera 06:45 › 07:40.Bílí vlci. Včera 07:40 › 09:50.Don Juan DeMarco. Včera 09:50 › 11:50.Terminál. Včera 11:50 › 14:25.

Kdy bude Prima

Dosud nejúspěšnější česká streamovací služba Voyo bude mít od 8. února 2023 konkurenta v podobě Prima+.

Jak sledovat televizi v mobilu

Pokud vlastníte zařízení s OS Android, pak není nic jednoduššího, než si stáhnout Android aplikaci Lepší.TV z obchodu Google Play. Po dokončení její instalace se přihlaste do svého účtu Lepší.TV a užívejte si online vysílání televize i videotéku se 2 453 filmů v HD kvalitě!

Co potřebuji k internetové televizi

Pro příjem Selfnet TV potřebujete internetovou zásuvku ve vaší domácnosti (ideálně v blízkosti vaší televize), bez ní není možné interaktivní Selfnet TV připojit, ani sledovat na žádném zařízení.

Kdo hlásí počasí na čt1

Pavel Karas – Wikipedie. S předpovědí počasí v televizi začínal na programu OK3. V České televizi působí od ledna 1994 v Redakci zpravodajství ČT, resp. v redakci počasí.

Co je nového v ulici

Záchrana manželství u Marečků

Do tíživé situace se dostanou Márovi rodiče Luboš (Rostislav Novák st.) a Věrka (Milena Steinmasslová), kteří se budou muset poprat s finanční tísní. Ulice tak bude i v roce 2023 nabitá zajímavými ději, v nichž nechybí láska, humor, napětí a občas ani drama, jak už to v životě bývá.

Kdo píše scénář Ulice

Ulice (seriál)

Ulice
Scénář Kateřina Šavlíková Magdaléna Frydrych Gregorová Tomáš Holeček Adam Pražák Eva Taubrová Lukáš Jůza Vladimír Cihelka Jakub Roll Jakub Režný Michal Jakl Petr Kulísek Ondřej Sysel Egon L. Tobiáš Petra Ušelová Barbora Petrů Jana Kynclová Tomáš Vávra

Které noviny vlastní Babiš

MAFRA, a.s., je největší česká mediální společnost (vydavatelství), jež vydává nejčtenější deníky Mladá fronta DNES a Lidové noviny. Do mediální skupiny dále patří internetové portály iDNES.cz a Lidovky.cz s vlastními redakcemi, bezplatný deník Metro a týdeník 5plus2.