Jak naladit Prima na televizi?

Jak naladit Prima na televizi?

Jak naladit na televizi Prima

Všechny naše kanály si můžete v rámci digitálního pozemního vysílání v DVB-T2 (dříve DVB-T) naladit zdarma. Pokud máte novou televizi, která přijímá digitální vysílání, nebo máte u televize set-top box, vyzkoušejte automatické ladění programů v menu své televize.
Archiv

Jak naladit Primu frekvence

Technické parametry satelitního příjmu Prima COOL:Satelit: ASTRA 3B.Pozice: 23,5°E.Frekvence: 12,070 GHz.Polarizace: HorizontálníSymbolrate: 27,5 ksymb/s.FEC: 3/4, (DVB-S)Kódování: Irdeto, Cryptoworks.Program je přístupný na kartách Skylink i CS Link.
Archiv

Proč nejde naladit Prima Krimi

Z tohoto důvodu je nutné si program přeladit na nové vysílací parametry. Pro většinu klientů Skylinku to nepředstavuje žádnou komplikaci. Jejich certifikovaný přijímač (Skylink READY) totiž vysílací parametry aktualizuje automaticky, a to díky funkci automatického ladění a uspořádání programů (FastScan).
Archiv

Jak nainstalovat do televize Prima Plus

Pokud máte podporovanou televizi Samsung, LG, nebo Android TV, můžete pro sledování prima+ využít aplikaci prima+ pro tyto značky. Aplikaci prima+ si můžete do své chytré TV stáhnout obvyklým způsobem z obchodu s aplikacemi Samsung Galaxy Store, LG Content Store, resp. Google Play.

Proč nejdou naladit programy

Prověřte, zda je vaše společná televizní anténa upravená

Pokud přijímáte televizní signál přes společnou televizní anténu (STA), problém s naladěním DVB-T2 by mohl souviset s úpravou STA. Ta totiž musí být vyladěna na příjem nových vysílacích kanálů, na kterých vysílají sítě DVB-T2.

Kde sledovat Prima

Prima Online ŽIVÉ Vysílání Zdarma

SledujuTV.cz je jediná stránka kde máte všechny potřebné kanály jako Nova, Nova Cinema, Prima Family, Prima Cool a mnoho dalšího Zdarma!

Kde naladit Prima

Číslo kanálu programu závisí na vysílači, z něhož přijímáte signál, jejich seznam najdete na našich webových stránkách www.iprima.cz. Pokud máte pozemní vysílání, další možností je všechny kanály skupiny Prima sledovat bez ladění po stisknutí červeného tlačítka v platformě HbbTV.

Jak naladit ČT na DVB-T2

Obecně, pokud přijímáte prostřednictvím vlastní antény, Vám můžeme doporučit naladit programy ČT manuálně, a to za použití příslušného kanálu podle vysílače, z něhož přijímáte TV signál. Seznam naleznete zde: https://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/technika/digitalni-pozemni-vysilani-dvb-t/vysilaci-site-11-a-21-dvb-t2/.

Jak nastavit Primu

Na ovladači stiskněte tlačítko MENU, v nabídce NASTAVENÍ vyberte možnost označenou jako LADĚNÍ, případně TUNING. Potvrďte výběr stisknutím tlačítka ENTER nebo OK. Dále vyberte možnost ručního ladění, může být označeno jako MANUAL TUNING, a opět potvrďte stisknutím ENTER nebo OK.

Jak nastavit Prima

Kroky v aplikaci na TVSpusťte HbbTV nebo Smart TV aplikaci prima+ na vaší TV.Zobrazí se obrazovka “Propojte tuto televizi s vaším účtem prima+”.Na obrazovce Přihlášení si zvolte "Mobilní aplikací prima+". Zobrazí se stránka s QR kódem a instrukcemi pro dokončení.

Proč nejde spustit Prima Plus

Přehrávání v mobilní aplikaci prima+

Pokud se vám zobrazuje informace, že daný titul nelze přehrát, doporučujeme aplikaci restartovat, případně přeinstalovat, popřípadě v aplikaci prima+ smazat všechna stávající zařízení zaregistrovaná v aplikaci.

Jak nainstalovat Primu

V telefonu nebo tabletu se systémem Android otevřete Obchod Play, vyhledejte aplikaci prima+ a nainstalujte ji do svého telefonu obvyklým způsobem.

Jaké programy je možné v DVB-T2 naladit

Nové Vysílací sítě DVB-T2Vysílané programy: ČT 1, ČT 2, ČT 24, ČT Sport, ČT :D/ČT art (tyto programy vysílají volně v HD rozlišení).Rozhlasové programy: ČRo Radiožurnál, ČRo Dvojka, ČRo Vltava, ČRo Plus, ČRo Radio Wave, ČRo Radio Junior, ČRo D-Dur a ČRo Wave.Pokrytí: přes 90% obyvatel ČR.

Jak nainstalovat programy do televize

Na ovladači set-top boxu (případně televize, pokud podporuje DVB-T2) stiskněte tlačítko menu. Vyberte položku ladění/instalace. Zvolte automatické ladění. Programy by se měly samy naladit a přidat do seznamu kanálů.

Jak spustit Prima

Přihlášení v mobilní aplikaci prima+Spusťte v telefonu aplikaci prima+ a na úvodní stránce zvolte Přihlásit se. Pokud aplikaci ještě nemáte nainstalovanou na svém telefonu, pak postupujte nejdříve podle tohoto návodu.Zadejte e-mail a heslo ke svému účtu prima+ě a potvrďte tlačítkem Přihlásit se.

Jak zpětně sledovat Primu

Zpětné přehrávání bude fungovat i nadále tak, jak jste zvyklí (viz info o funkčnosti na jednotlivých zařízeních). Takže můžete přetáčet dopředu i dozadu. Když se začne přehrávat reklama, nemůžete ji přeskočit ani přetočit. Stále však můžete zobrazit lokální EPG, přepnout na jiný kanál či přejít do menu.

Jak získat Prima

Registrace k prima+ je velmi snadná a pro všechny zdarma. Nejjednodušší je vytvořit si novou registraci na webu primaplus.cz. Pokud ještě nemáte účet na prima+, pokračujte z přihlašovacího okna odkazem Zaregistrujte se. Ve formuláři vyplňte pár nezbytných údajů, následně potvrďte svou e-mailovou adresu a je to.

Jak sledovat Prima

Prima+ je nejsnadněji dostupná na webu primaplus.cz. Pro sledování prima+ na PC nebo Mac tedy stačí mít počítač s připojením k internetu a v něm podporovaný prohlížeč.

Jak naladit TV Prima DVB-T2

Na ovladači stiskněte tlačítko MENU, případně SETTINGS, v nabídce NASTAVENÍ vyberte možnost označenou jako LADĚNÍ, případně TUNING. Potvrďte výběr stisknutím tlačítka ENTER nebo OK. Dále vyberte možnost automatického ladění a opět potvrďte stisknutím ENTER nebo OK. Na obrazovce se zobrazí postup ladění programu.

Proč mi nejde naladit DVB-T2

Váš stávající přijímač si můžete pro kompatibilitu s DVB-T2 ověřit na webu Českých radiokomunikací – https://www.dvbt2overeno.cz/overeni. Pokud přijímáte televizní signál prostřednictvím společné televizní antény (STA), je nutné zajistit její úpravu pro příjem signálu DVB-T2.

Jak naladit programy DVB-T2

Na televizoru nebo set-top boxu spustíte buď automatické vyhledávání sítí (do paměti přijímače se mu načtou veškeré sítě DVB-T2, jejichž signál je v dané lokalitě dostupný), nebo zvolíte manuální ladění, při němž můžete sami zadat vysílací kanály, které chcete přidat.

Proč nejde spustit Prima PLUS

Přehrávání v mobilní aplikaci prima+

Pokud se vám zobrazuje informace, že daný titul nelze přehrát, doporučujeme aplikaci restartovat, případně přeinstalovat, popřípadě v aplikaci prima+ smazat všechna stávající zařízení zaregistrovaná v aplikaci.

Jak se připojit na Prima Plus

Pro telefony Androidspusťte na vašem mobilním telefonu aplikaci prima+,po přihlášení vyberte video, které chcete přehrát a tapněte na ikonu Cast v pravém horním rohu přehrávače,ze zobrazené nabídky dostupných zařízení vyberte TV, na které chcete video přehrávat.

Jak se zaregistrovat na Prima

Registrace v mobilní aplikaci prima+Spusťte v telefonu aplikaci prima+ a na úvodní stránce zvolte Vytvořit účet.V registračním formuláři vyplňte svůj registrační e-mail, jméno, kterým vás budeme oslovovat, přihlašovací heslo a několik povinných registračních údajů (oslovení a rok narození).

Jak Predelat TV na DVB-T2

A první možností, jak se starostem kolem DVB-T2 vyhnout, je nechat si kabelovku aktivovat. Některé televizory mají kabelový tuner integrovaný, nebo vám „kabelová firma“ dodá externí přijímač. To stejné platí pro příjem televizního signálu ze satelitu.