Jak použít CCS kartu?

Jak použít CCS kartu?

Jak se platí CCS kartou

CCS Pay je mobilní aplikace, díky níž jednoduše zaplatíte virtuální kartou místo vaší fyzické CCS karty Limit. Stačí nainstalovat aplikaci a vložit kartu dle pokynů. Následně proběhne schválení od vaší organizace (kvůli bezpečnosti).

Co se dá platit CCS

Našimi palivovými kartami lze platit nejen benzín či naftu, alternativní paliva LPG a CNG, ale také parkovné a služby myček a servisů po celé ČR. Novinkou je možnost aktivace funkce dobíjení elektromobilů u karty CCS LIMIT.

Jak zjistit zůstatek na CCS kartě limit

Nastavení Vaší palivové karty CCS Limit snadno zjistíte také prostřednictvím Zákaznického servisu CCS v záložce Seznam karet nebo na Kontaktním centru CCS, tel.: 266 108 108.

Jak aktivovat kartu CCS

Po zřízení karet je Vám zaslán e-mail k aktivaci přístupu do portálu Bonus. Pokud vyprší platnost odkazu v e-mailu, je možno vygenerovat nový aktivační email prostřednictvím Zapomenutého hesla. Vlastníte-li kartu CCS Bonus nebo CCS Bonus+ můžete si Vaši kartu zaregistrovat přes Vstup do portálu Bonus .

Jak funguje tankovací karta

Jednoduše si kartu nechají hned u stojanu načíst a následně již natankují tolik paliva, kolik potřebují. Následně dojde k tomu, že celou transakci potvrdí a kartu odhlásí. Tím je celé natankování plnohodnotně provedeno a konkrétní zaměstnanec tak může dále pokračovat v cestě.

Co je to CCS

CCS je zkratkou anglického výrazu Carbon Capture and Storage (případně Carbon Capture and Sequestration), tedy zachytávání a ukládání oxidu uhličitého. Jedná se o ucelený soubor technologií, který může zabránit vypouštění velkých množství oxidu uhličitého (CO2) do atmosféry.

Co znamená zkratka CCS

Víte co to je zkratka CCS Carbon Capture and Storage – česky zachycení a ukládání uhlíku, což se týká zachycení a odstranění CO2, v nejčastějším případě ze spalin na výstupu z kotle – anglicky „post-combustion“ CCS. A může se jednat o spalování uhlí i zemního plynu a dalších paliv, včetně spalování odpadů.

Kdo má nejlepší benzín

Tank Ono má vítězství poprvé, v zákaznické zkušenosti se zlepšuje. Značka čerpacích stanic Tank Ono zvítězila v programu Důvěryhodné značky poprvé. V předchozích ročnících na prvním místě kralovala značka Benzina Orlen, která prvenství obhájila v letech 2017 až 2021. V roce 2015 a 2016 byla na prvním místě značka Shell …

Co je vyhlašovaná cena

Benzina vyhlašované ceny. ORLEN Benzina vyhlašovaná cena je cena garantovaná společností ORLEN Benzina zpravidla pro následující týden platná na všech čerpacích stanicích ORLEN Benzina v České Republice. Ve velmi výjimečných situacích (např. prudký nárůst cen paliv) může být vyhlašovaná cena změněna i v rámci týdne.

Kde se dá platit kartou Shell

Palivové karty euroShell Card Multi lze použít na 900 čerpacích stanicích včetně všech 176 stanic společnosti Shell, dále v rámci partnerské sítě Benzina, EuroOil a OMV v České republice.

Proč tankovat 100 oktanový benzin

Výhoda paliv s vyšším oktanovým číslem je jejich aditivace, která je bohatší, než u základních paliv. Pokud například zazimujete benzínové auto, vyplatí se natankovat plnou nádrž 100 oktanového benzínu, který neobsahuje líh a tak nehrozí koroze.

Proč je ono tak levné

Nižší ceny znamenají nejen vyšší prodeje pohonných hmot, ale také více zákazníků, kteří nakoupí občerstvení, cigarety či alkohol. Samozřejmě za normální ceny. A to jsou další nezanedbatelné příjmy. To, aby se lidé vraceli, se Ondra snaží podpořit také levnou myčkou.

Jak platit přes aplikaci Benzina

S aplikací Benzina platby odpadá nutnost chodit do obchodu, platba je rychlá a pohodlná. Prakticky funguje tak, že si zákazník po natankování načte do telefonu unikátní QR kód ze stojanu a automaticky se mu zobrazí platební údaje, které potvrdí, a tím za tankování zaplatí.

Jak dobít tank kartu

Na kartu je nutné vložit peněžní prostředky, a to vkladem přímo na čerpací stanici nebo bankovním převodem. Číslo bankovního účtu a variabilní symbol najdete na úvodní obrazovce po přihlášení do zákaznickém portálu tankarta.cz (přihlašovací údaje najdete v e-mailu) po kliknutí na okénko Předplatba a Dobít kredit.

Jak funguje samoobslužná čerpací stanice Itálie

V některých zemích, např. v Itálii a Švýcarsku, jsou velmi populární samoobslužná čerpadla. Na italských pumpách jsou obvyklé stojany, jež přijímají bankovky – automat vydá množství paliva odpovídající vložené bankovce, proto je třeba se ujistit, že se nám vejde do nádrže, jinak nebudeme moci přebytek natankovat.

Jak funguje karta EuroOil

Šikovná karta

Za každý nákup pohonných hmot získáte 2,5 % zpět. Plaťte na čerpacích stanicích EuroOil Šikovnou kartou a získáte při každém nákupu 2,5 % zpět. Tyto Prémiové Kč Vám převedeme na kartu a můžete je znovu využít třeba na čerpacích stanicích EuroOil při platbě pohonných hmot.

Co se stane kdyz natankujete 98 místo 95

Moderní motory mají v naprosté většině předepsané palivo BA95, tedy Natural s oktanovým číslem 95. Pokud ale někdy natankujete více oktanů, motoru to neublíží, ale ani nepoznáte žádný zázračný nárůst výkonu.

Která nafta je nejlepší

V nezávislém testu MF DNES dopadla nejlépe nafta nakoupená v Německu. Nejlepší v Česku pořídíte u Benziny, nejhorší je Shell. Majitelé moderních vozů chtějí co nejlepší palivo a jsou ochotni si za ně i připlatit.

Jaká čerpací stanice má nejlepší naftu

Tank Ono má vítězství poprvé, v zákaznické zkušenosti se zlepšuje. Značka čerpacích stanic Tank Ono zvítězila v programu Důvěryhodné značky poprvé. V předchozích ročnících na prvním místě kralovala značka Benzina Orlen, která prvenství obhájila v letech 2017 až 2021. V roce 2015 a 2016 byla na prvním místě značka Shell …

Kde tankovat nejlepší benzín

Shell boduje v kvalitě paliva, cenově nejlepší je Tank Ono

Průzkum také zjišťoval, které části u jakých čerpacích stanic hodnotí Češi nejlépe. V devíti kategoriích z celkových jedenácti zvítězily benzinky Shell. Respondenti hodnotili Shell jako nejlepší hlavně v kategoriích kvality a šíře sortimentu.

Jak aktivovat Benzina kartu

Opište/naskenujte číslo karty, které najdete na zadní straně, do aplikace a zapište/nasdílejte si svoje číslo ID (Moje ID). Budete ho potřebovat ke schválení na zákaznickém portálu.

Jak tankovat na samoobslužné benzínce

Zákazník jednoduše zaparkuje auto u vybraného výdejního stojanu, zvolí částku tankování a následně si vybere, zdali chce za službu zaplatit hotově nebo platební kartou. V případě platby kartou zákazník vloží kartu do automatu, odsouhlasí zvolenou částku a zadá PIN.

Jak aktivovat Tankartu

Nově můžete TANKARTU registrovat přímo v aplikaci, pomocí tlačítka PŘIDAT KARTU v sekci KARTY. Druhou možností je registrace přes Zákaznický portál. Pokud vaše karta ještě není připojená v Zákaznickém portálu, přidáte si jí pomocí tlačítka PŘIDAT KARTU v sekci KARTY.

Kde platí Benzina karta

Platebními kartami Benzina TANK KARTA můžete platit v České republice na většině čerpacích stanic. Jmenovitě na všech stanicích BENZINA, Express24, SHELL, OMV, AVANTI a ČEPRO-EUROOIL a na Slovensku u všech stanic SLOVNAFT. Kartu je rovněž možno využít pro platbu mýta v ČR.

Jak správně tankovat

Cvaknutí chrání před přeplněním

Po cvaknutí pistole se čerpání přeruší – dokud pistoli znovu nezmáčknete. Jakmile výdejní pistole cvakne, měl by to být pro řidiče signál, že by měli tankování ukončit. V opačném případě hrozí, že palivo začne vytékat ven.