Jak se dostat na stary iCloud?

Jak se dostat na stary iCloud?

Jak dostat data z iCloudu

Po zálohování starého iPhonu na iCloud zapněte nový iPhone. Pokračujte v procesu nastavení a připojte nový iPhone k Wi-Fi. V zobrazení “Aplikace a data” vyberte možnost “Obnovit ze zálohy iCloud” a přihlaste se k iCloudu. Vyberte zálohu, kterou chcete obnovit, a počkejte na dokončení zálohování.

Jak obnovit iCloud Smazane

V iCloud Drivu na webu iCloud.com klikněte na bočním panelu na Nedávno smazané. Klikněte na Obnovit vše nebo vyberte všechny soubory, které chcete obnovit, a klikněte na Obnovit.

Jak obnovit iPhone že starší zálohy

Obnovení zařízení ze zálohy na iClouduZapněte zařízení.Postupujte podle pokynů na obrazovce, dokud se nedostanete na obrazovku Aplikace a data.Přihlaste se k iCloudu svým Apple ID.Vyberte zálohu.Až k tomu budete vyzváni, přihlaste se svým Apple ID a obnovte aplikace a nákupy.

Jak obnovit data ze zalohy

Zbytek dat, která jste zálohovali, můžete obnovit při prvním nastavení nového telefonu nebo po resetování do továrního nastavení. Při nastavování obnovte data podle pokynů na obrazovce. Tento proces může trvat až 24 hodin.

Kde najdu zalohu na iCloud

Zálohy na iCloudu najdete na zařízeních iOS nebo iPadOS, Macu a PC takto. Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch: Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud. Klepněte na Spravovat úložiště účtu a potom na Zálohy.

Jak dostat fotky z iCloudu

Stažení fotek a videí z webu iCloud.comNa webu iCloud.com klepněte na Fotky.Klepněte na Vybrat a na fotku nebo video. Chcete-li vybrat více fotek nebo videí, klepněte na více z nich. Chcete-li vybrat celou knihovnu, klepněte na Vybrat vše.Klepněte na tlačítko Více .Zvolte Stáhnout a potvrďte klepnutím na Stáhnout.

Jak obnovit smazané fotky z iCloud

Ve Fotkách na iCloud.com na bočním panelu dvakrát klikněte na album Nedávno smazané. Vyberte fotky nebo videa, které chcete obnovit, a klikněte na Obnovit.

Jak obnovit smazané fotky z Iphone

Obnovení smazaných fotografií nebo videíOtevřete Fotky a klepněte na panel Alba.Klepněte na album Nedávno smazané v části Další alba.V iOS 16, iPadOS 16.1 nebo novějším použijte k odemknutí alba Nedávno smazané Face ID nebo Touch ID.Klepněte na Vybrat.

Jak dostat fotky z iCloudu do iPhone

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touchNa webu iCloud.com klepněte na Fotky.Klepněte na Vybrat a na fotku nebo video. Chcete-li vybrat více fotek nebo videí, klepněte na více z nich. Chcete-li vybrat celou knihovnu, klepněte na Vybrat vše.Klepněte na tlačítko Více .Zvolte Stáhnout a potvrďte klepnutím na Stáhnout.

Jak obnovit zálohu z iCloudu

Obnovení iPhonu ze zálohy na iClouduZapněte nový nebo nově vymazaný iPhone.Proveďte některou z následujících akcí: Chcete‑li provést ruční nastavení, klepněte na „Obnovit ze zálohy na iCloudu“ a pak postupujte podle pokynů na displeji.

Co se stane kdyz Smazu zalohu

Co se stane po vypršení platnosti zálohy Androidu

Po 57 dnech záloha vyprší. Poté bude automaticky odstraněna z Disku a smazána. Nezapomeňte sledovat aktualizace, abyste neztratili důležité informace.

Co je zaloha na iCloud

Záloha na iCloudu vytváří kopii všech dat uložených ve vašem iPhonu, iPadu nebo iPodu touch. Jakmile máte zálohu svého zařízení na iCloudu, můžete pak snadno nastavit nové zařízení nebo obnovit data na vašem stávajícím zařízení.

Jak zjistím jaké fotky mám na iCloudu

Používání Fotek na iClouduOtevřete aplikaci Fotky.Chcete-li zobrazit fotografie, vyberte položku Knihovna.Na iPhonu nebo iPadu klepněte na kartu Alba a zobrazte položky Moje alba, Lidé a místa, Typy médií a Utility. Na Macu se vaše fotky, alba a projekty zobrazují na bočním panelu.

Jak se přihlásit do iCloud

Otevřete aplikaci Nastavení. Klepněte na Přihlaste se k [zařízení]. Zadejte svoje Apple ID a heslo. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte šestimístný ověřovací kód, odeslaný na vaše důvěryhodné zařízení nebo telefonní číslo, a dokončete přihlášení.

Jak získat zpět smazané fotky iPhone

Obnovení smazaných fotografií nebo videí

Klepněte na album Nedávno smazané v části Další alba. V iOS 16, iPadOS 16.1 nebo novějším použijte k odemknutí alba Nedávno smazané Face ID nebo Touch ID. Klepněte na Vybrat. Vyberte fotografii nebo video, které si chcete ponechat, a klepněte na Obnovit.

Jak najít staré fotky

Obnovení fotek a videíNa telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .Dole klepněte na Knihovna na ikonu koše .Podržte fotku nebo video, které chcete obnovit.Dole klepněte na Obnovit. Fotka nebo video bude zpět: v aplikaci na prohlížení fotek vašeho zařízení, ve vaší knihovně Fotek Google,

Jak obnovit smazané fotky z iCloudu

Obnovení fotek a videí

Ve Fotkách na iCloud.com na bočním panelu dvakrát klikněte na album Nedávno smazané. Vyberte fotky nebo videa, které chcete obnovit, a klikněte na Obnovit.

Co se stane kdyz vypnu fotky na iCloud

Přejděte do Nastavení > Účty > iCloud. V části Fotky stisknutím tlačítka výběru vypněte Fotky na iCloudu.

Jak zjistit co mám na iCloudu

Určení, které aplikace se mají z iPhonu, iPadu nebo iPodu touch zálohovat. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud. Klepněte na Spravovat úložiště účtu nebo na Spravovat úložiště a pak na Zálohy.

Jak zálohovat iPhone bez iCloud

Zálohování iPhonu do počítače s sebou nese určitá specifikaDo počítače stáhněte aktuální verzi iTunes.iPhone připojte kabelem k PC.V horní liště iTunes vyberte iPhone.Po naběhnutí klikněte na Zálohovat, příp. ještě na Šifrovat místní zálohy.

Jak dostat Fotky z iCloudu

Stažení fotek a videí z webu iCloud.comNa webu iCloud.com klepněte na Fotky.Klepněte na Vybrat a na fotku nebo video. Chcete-li vybrat více fotek nebo videí, klepněte na více z nich. Chcete-li vybrat celou knihovnu, klepněte na Vybrat vše.Klepněte na tlačítko Více .Zvolte Stáhnout a potvrďte klepnutím na Stáhnout.

Jak se dostat na iCloud email

K iCloud Mailu můžete přistupovat pomocí webového prohlížeče na telefonu, tabletu nebo počítači. Přejděte na stránku icloud.com/mail a přihlaste se pomocí svého Apple ID.

Kde najdu fotky na cloudu

Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud. Klepněte na Fotky.

Jak obnovit Smazane fotky Apple

Obnovení nebo trvalé odstranění smazaných fotekKlepněte na panel Alba a potom na Nedávno smazané pod záhlavím Další alba.Klepněte na Vybrat a potom vyberte fotky a videozáznamy, které chcete obnovit nebo smazat.U dolního okraje displeje vyberte Obnovit nebo Smazat.

Jak obnovit smazané fotky z koše iPhone

Pokud chcete jste smazali položku a chcete ji získat zpátky, podívejte se, jestli je v koši.Na iPhonu nebo iPadu spusťte aplikaci Fotky Google .Dole klepněte na Knihovna Koš .Podržte fotku nebo video, které chcete obnovit.Dole klepněte na Obnovit. Fotka nebo video bude zpět: