Co se stane kdyz nekdo ukonci vymenu Manzelek?

Co se stane kdyz nekdo ukonci vymenu Manzelek?

Jak žijí rodiny z Výměny manželek

První účastnící Výměny manželek žijí v Ralsku v osadě Ploužnice, kde mají pronajatý byt 3+1. Jarce je 33 let a pracuje jako brusička. Honzovi je 42 let a pracuje jako živnostník. Manželé jsou čtrnáct let a spolu mají pět dětí: Marušku (7 let), Valerii (11 let), Dominika a Natašu (oba 14 let).

Kdy vychazi dily Výměny manželek

? Výměna manželek každou středu na Voyo. ?

Kdo mluví Výměnu manželek

Gustav Bubník má dceru Andreu. Byl se svou ženou v známé reality show Výměna manželek. Je to skvělý dabér.

Kde vznikla Výměna manželek

Wife Swap je britská televizní reality show, vyvinutá britskou produkční společností RDF media. Vysílána byla v letech 2003–2009 na stanici Channel 4, dne 15. června 2017 pak byla uvedena jedna speciální epizoda.

Jak zije Věra z Výměny manželek teď

V rodině Věry se ukázalo, že jim chybí základní hygienické návyky a po Výměně se dokonce sepisovaly petice, aby jim sociálka odebrala děti. Nakonec ale všechno dobře dopadlo. Věra si našla práci jako pokladní, přestěhovali se do většího bytu a porodila syna Sebastiana.

Jak se natáčí Výměna manželek

Někdy natáčíte v opravdu zanedbaných domácnostech…

„Celý štáb je očkovaný proti žloutence, to je nutnost. Když je to místo opravdu zanedbané, snažíme se tam dát manželku ze zdravotnictví. Ale úplným prasárnám se vyhýbáme. Diváky jsme kolikrát uchránili opravdu hrůzných věcí.

Kdy vychází Výměna manželek na Voyo

Čekají vás další zajímavé i kontroverzní příběhy českých rodiny, které si vzájemně na deset dní vymění manželky, přičemž celý pobyt obou žen v nových domácnostech neunikne dohledu kamer. První z celkem sedmi premiérových dílů dorazí na Voyo v předpremiéře v tradiční středu již 21. června.

Kdy bude nový díl Výměny manželek na Voyo

​Výměna manželek na Voyo

Každý týden ve středu na vás bude čekat nová epizoda s rodinami, které ještě v TV nebyly. Těchto dílů se dočkají i televizní diváci o několik měsíců později. Další díl Výměny manželek sledujte ve středu 28. června od 20:20 na Nově.

Kde najit celé díly Výměny manželek

VÝMĚNA MANŽELEK POKRAČUJE V PŘEDPREMIÉŘE NA VOYO! SLEDUJTE NOVÉ DÍLY UŽ TEĎ Zajímavé příběhy českých rodin, které si vymění manželky a následně jsou deset dní pod dohledem kamer.