Jak platit dobírku v Zásilkovně?

Jak platit dobírku v Zásilkovně?

Jak platit na dobírku

Platba dobírkou

Balík na dobírku lze platit v hotovosti nebo kartou. Po zaplacení dobírky přepravní společnost převede peníze na účet odesílatele, má přitom smluvně stanovenou lhůtu, do kdy tak má učinit, zpravidla to bývá do 3 pracovních dnů od doručení.
Archiv

Jak se platí přes Zásilkovnu

Při vyzvednutí balíčku na Vámi zvolené pobočce Zásilkovny tak můžete dobírku uhradit buď v hotovosti, a nebo nově také kartou. Stejně tak můžete zaplatit kartou také řidiči kurýrní služby "Zásilkovna domů".
Archiv

Jak dlouho trvá dobírka Zásilkovna

Dobírky jsou dle VOP hrazeny do 10 pracovních dnů po doručení zásilky na bankovní účet zadaný ve vaší klientské sekci. V případě zájmu o doplňující informace nás kontaktujte na adrese [email protected].

Jak zaplatit Zasilkovnu hotove

platba přímo v mobilní aplikaci Zásilkovnaplatba přímo v mobilní aplikaci Zásilkovna.platební kartou na výdejním místěplatba v hotovosti na výdejním místěplatba online přes platební bránu (příjemce zásilky obdrží možnost zaplacení dobírky v SMS či emailu)

Jak se plati na Zalandu

Budete mít možnost platit v hotovosti nebo platební kartou. Pokud se rozhodnete platit v hotovosti, ujistěte se, že jste si připravili přesnou částku – je možné, že kurýr nebude mít hotovost na vrácení. Ujistěte se, že jste uvedli správnou doručovací adresu.

Jak se posilaji věci přes Zasilkovnu

Dobírku bylo doteď možné platit na výdejních místech buď kartou, přes platební bránu v SMS, anebo hotově. Platba přes aplikaci je dalším a mnohem rychlejším a hlavně pohodlnějším způsobem, jak uhradit dobírku. Zvlášť v době, kdy spousta z nás už nenosí v kapse peněženku, ale platí vše přes telefon.

Kdo platí dobírku

Při dodání pošta od příjemce vybere odesílatelem stanovenou peněžní částku (dobírková částka). Následně ji vyplatí odesílateli nebo odesílatelem určené osobě, v hotovosti nebo převodem na účet.

Jak dlouho je platny kód na Zasilkovnu

podací heslo pro zásilku, které je vygenerováno po platbě, má platnost 5 kalendářních dnů – pokud ho tedy během této lhůty nevyužijete, automaticky dojde ke stornování zásilky a následnému vrácení platby na Váš účet.

Kdy mi přijdou peníze za dobírku Zásilkovna

Peníze za dobírku dorazí na váš bankovní účet do pracovních 10 dnů od doručení zásilky příjemci (tedy 10 pracovních dnů od změny stavu zásilky na "vydána zaúčtována"). Pokud ještě neuplynulo 10 pracovních dnů, není třeba nás kontaktovat – platbu právě zpracováváme a moc prosíme o strpení.

Jak dlouho trvá převod peněz z dobírky

Peníze z odeslané zásilky pak dostane na účet do 7 pracovních dní od zaplacení dobírky. Adresát si zásilku vyzvedne na jenom z výdejních míst nebo mu ji řidič doručí až domů.

Jak zadat IBAN na Zalando

Platba na dobírku: Při platbě na dobírku vaše platební údaje od přepravce neobdržíme. Z tohoto důvodu je důležité zadat vaše bankovní údaje při registraci vrácení on-line. Peníze za vrácené zboží vám pak budou zaslány na bankovní účet, který zadáte při této registraci.

Jak funguje Zalando

Na eshopu a prodeji online to celé stojí, a tak na vás čeká přehledně uspořádaný e-shop a 250 000 kusů zboží na skladě. Jelikož se ale zboží posílá až z Polska, můžete na zásilku čekat o něco déle než u jiných eshopů – celkem 4 až 6 dnů. Doprava je ale oproti jiným obchodům zdarma.

Jak poslat balík na dobírku přes Zásilkovnu

Jak poslat balík přes Zásilkovnu jako fyzická osobaPřihlaste se do aplikace Zásilkovna.Klikněte na tlačítko „Odeslat zásilku“.Zadejte jméno, telefon a e-mail příjemce.Vyberte výdejní místo, případně doplňkové služby, jako je zásilka na dobírku.Zaplaťte online kartou zobrazenou částku.Přijde vám vygenerované heslo.

Jak funguje doručení na dobírku

Dobírka neboli doběrečné je finanční poplatek, který umožňuje doručení zboží adresátovi bez platby předem. Za možnost platby až ve chvíli předání hradí adresát drobný finanční obnos, a to doručovateli zásilky. Částka za zboží je pak převedena e-shopu/odesílateli.

Jak poslat cenné psaní na dobírku

Vzhledem k bezpečnostním garancím je možné Cenné psaní poslat pouze ve speciálním obalu České pošty. Odesílateli bude předáno písemné potvrzení prokazující dodání zásilky příjemci. Při dodání pošta od příjemce vybere odesílatelem stanovenou peněžní částku (dobírková částka).

Kde najdu kód Zásilkovna

Zákazník pak při vracení zboží zpětnou zásilku podá zdarma na jakémkoliv podacím místě Zásilkovny a nahlásí zde daný 8místný kód. Kód je unikátní pro daný e-shop. Detaily najdete na zasilkovna.cz/zpetna-logistika.

Jak funguje Zásilkovna vyzvednutí

K otevření Z-BOXu stačí mobilní aplikace Zásilkovna

Pomocí tlačítka v detailu zásilky ji otevřete. Pak už stačí jen vyzvednout zásilku a zavřít schránku. Zásilku na dobírku pomocí aplikace i zaplatíte, a pokud se vám nehodí datum vyzvednutí, můžete si přes appku prodloužit úložní dobu.

Jak dlouho trva Proplaceni dobírky

Peníze z odeslané zásilky pak dostane na účet do 7 pracovních dní od zaplacení dobírky. Adresát si zásilku vyzvedne na jenom z výdejních míst nebo mu ji řidič doručí až domů.

Co to znamená na dobírku

Dobírka neboli doběrečné je finanční poplatek, který umožňuje doručení zboží adresátovi bez platby předem. Za možnost platby až ve chvíli předání hradí adresát drobný finanční obnos, a to doručovateli zásilky. Částka za zboží je pak převedena e-shopu/odesílateli.

Jak dlouho trvá převod peněz přes IBAN

Nejdéle 3 pracovní dny. Záleží, v jaké měně a v kolik hodin peníze posíláte.

Jak se platí bankovním převodem

Platbu bankovním převodem lze provést prostřednictvím internetového či mobilního bankovnictví, případně přímo na pobočce banky. S pomocí platebních údajů (číslo účtu příjemce, variabilní symbol, částka apod.) zadáte příkaz k převodu finančních prostředků z vašeho účtu na účet příjemce.

Co znamená koupit hned na Zalandu

Na Zalandu neprobíhá žádný přímý prodej zákazníků zákazníkům. Máte však možnost nabídnout své vlastní pre-owned položky na Zalando k prodeji za kredit. Proč moje pre-owned položka již není k dispozici Každá pre-owned položka na Zalandu je jedinečná, existuje pouze jednou, v jedné velikosti, jeden kus.

Odkud je firma Zalando

Zalando SE je evropská společnost pro elektronický obchod se sídlem v Berlíně v Německu. Společnost se řídí platformovým přístupem a nabízí produkty módy a životního stylu zákazníkům na 17 evropských trzích. Zalando bylo založeno v Německu v roce 2008.

Kde lze podat zasilku Zásilkovna

Podacím místem označujeme pobočku Zásilkovny, na níž lze podat zásilku k přepravě. Jedná se o kamennou prodejnu partnera Zásilkovny, který provozuje výdejní místo. Většina výdejních míst slouží právě i jako místa podací.

Kdo platí balík na dobírku

Dobírka je způsob doručení zboží, při kterém příjemce za zboží zaplatí až kurýrovi nebo poštovnímu doručovateli při přijetí zboží.