Kde rychle prodat věci?

Kde rychle prodat věci?

Jak prodávat věci na bazaru

Internetové bazary

S poměrně velkou jistotou prodeje můžete zkusit nabídnout své věci na internetových bazarech jako jsou třeba Sbazar, Bazoš.cz, Hyperinzerce nebo třeba Annonce. Důležité je zařadit svoji věc do správné kategorie, aby ji našli ti správní zákazníci.
Archiv

Kde prodat velke mnozstvi oblečení

Můžete využít buď sociální sítě (např. Facebook Marketplace nebo různé skupiny) či platformy určené přesně k tomuto účelu, jako je Vinted. Pokud máte větší množství hezkého oblečení a chcete si vydělat pár kaček, můžete se zúčastnit blešáku. Obvykle se stačí jen zaregistrovat jako prodejce a zaplatit malý poplatek.

Co prodat na bazaru

Pokud jde o bazary, je to ideální místo, kde se dá prodat to, co již nepotřebujeme, a naopak koupit něco potřebného téměř za hubičku. Někdo chce prodat svou sbírku knih, známek, starší notebook, ojeté auto nebo třeba oblečení, které už je malé. Zkrátka je to místo pro nabídku a poptávku všeho možného.
Archiv

Kde prodat své oblečení

Oblečení z druhé ruky je v módě. Kde a jak ho prodatVinted. Vinted je aplikace pro chytré telefony pro prodej oblečení, které už nenosíte.Facebookové skupiny. Na Facebooku najdete hned několik různých zájmových skupin.Maminkovské weby pro miminkovské oblečeníSwapy oblečeníBlešáky.
Archiv

Co se nejvíc prodává na internetu

Nejčastější sortiment e-shopůOblečení a doplňky 19 %Dům a zahrada 13 %Potraviny 8 %Dětské zboží 6 %Elektronika 5 %Ostatní 47 %

Kde prodat na internetu

Nabízet zboží lze na nejrůznějších internetových bazarech či v aukčních síních. Jedná se například o Aukro.cz, Mimiburza.cz, Annonce.cz, Sbazar.cz, Bazos.cz, Dobazaru.cz, ale třeba i prodejní galerii výrobců Fler.cz, kde můžete prodávat starožitnosti, nebo mezinárodní eBay.com.

Kam dát nepotřebné věci

DarujteRe-use centra.Daruji za odvoz.Nadační obchody.Veřejné skříně, lednice a knihobudky.Knihovny věcíSdílené dílny.

Co doma vyhodit

10 věcí, které skladujete doma zbytečně. Tohle můžete s klidem vyhoditNádobí Časem se začne hromadit.Časopisy a papíry.Knihy.OblečeníVěci vyrobené z plastu.Hračky.Opotřebovaný textil.Poděděný nábytek.

Kde se dá inzerovat

V článku najdete: skrýt1.1. Bazoš.cz: Nejlepší náhrada za Letgo.1.2. Sbazar.cz: 2. nejlepší online bazar v ČR.1.3. Facebook Marketplace: alternativa za Letgo, kterou už máte v telefonu.1.4. Batner: Prodej a nákup použitého zboží online.

Kde inzerovat

Kde inzerovatVlastní kariérní stránky (klidně jednoduchá landing page)Pracovní portály.Linkedin Jobs a hiring "kolečko" a příspěvky ve feedu.Sociální sítě – Instagram, Twitter, Facebook, Youtube a dalšíSkupiny na LinkedIn nebo na Facebooku.

Co se prodává nejvíce

Nejčastější sortiment e-shopůOblečení a doplňky 19 %Dům a zahrada 13 %Potraviny 8 %Dětské zboží 6 %Elektronika 5 %Ostatní 47 %

Kde se nejlepe prodava

Vhodné kanály, jak prodat přebytečné věci jsou Facebook Marketplace, Sbazar.cz nebo Bazos.cz. Musíte být ovšem připraveni na pár hovorů a případně dohadování o ceně. Tyto kanály fungují nejlépe a také zde máte největší šanci na úspěch. Jen to chce občas trochu trpělivosti.

Co lidé nejčastěji kupuji

Na internetu Češi nejčastěji nakupují oblečení a další módní doplňky (50 %), druhým nejvíce nakupovaným zbožím jsou produkty pro zdraví a krásu (také 50 %). Následuje obuv (47 %) a léky (45 %). Ty se Češi naučili nakupovat online v období celosvětové pandemie a si je objednává téměř polovina českých zákazníků.

Co můžu vyrobit a prodat

V domácích podmínkách můžete nejen šít oblečení, kutit ze dřeva, plést a háčkovat, ale také tavit sklo, vypalovat keramiku, pájet kovy, vyrábět mýdla a dělat další úžasné věci.

Jak se zbavovat věci

Základní pravidlo: než si koupíte něco nového, zbavte se toho starého! Jednou z nejefektivnějších metod zbavování se věcí u vás doma je vyhodit ty, které už nepotřebujete. Pokud je pro vás těžké se starých věcí zbavit, posbírejte je do krabice pro darování nebo je jednoduše uložte ve sklepě.

Kam s použitým nábytkem

Pokud se vám nepodaří prodat starý nábytek přes internet, odvezte ho do sběrného dvora. Některé obce také pořádají mobilní svoz velkoobjemového odpadu. Informaci vám podá obecní úřad. Do těchto mobilních kontejnerů ovšem nepatří nebezpečný odpad, stavební suť ani stará elektrozařízení, ledničky a pračky nevyjímaje.

Kam s použitým nádobím

A co s nepotřebným kuchyňským nádobím a náčiním Z dobročinných obchodů můžete nádobí a kuchyňské náčiní donést do obchodu Domova Sue Ryder, Cesta domů nebo obchodu MOMENT ČR. Keramiku, sklo a porcelán můžete darovat v obchodech nadace Veronica, hospice Jordán, Dobroděj či Naděje.

Jak vytřídit věci na sebe

Jak třídit věcitřiď vždy podle kategorie, ne podle místa/místnosti. Například: všechno oblečení, všechny knihy, všechno kuchyňské vybavení, atp.Rozhoduj jasně: Buďto věc miluješ či používáš, nebo ji pošli pryč.Vyfoť si vyklízené místo před a po.Třiď aktivně a co nejvíc najednou.

Co se stalo s Letgo

Aplikace Letgo, kterou přes milion Čechů používal pro rychlý prodej předmětů z druhé ruky, opět přestala fungovat. A zdá se, že tentokrát již definitivně. Její webové stránky zobrazují chybové hlášky a aplikace zmizela z obchodů. Někteří uživatelé tak ani nestihli dokončit domluvené obchody.

Proč skončilo Letgo

Klíčoví hráči na poli české on-line inzerce mezitím oznámení o odchodu Letgo přičítají tomu, že firma ani přes masivní reklamní kampaň nakonec nedokázala Čechy ve větším přetáhnout od bazarů, na které už byli zvyklí.

Kam dát inzerát na práci

Tištěnou pracovní nabídku můžete umístit na nejrůznější vývěsky, dveře prodejny či provozovny, inzertní tabule apod. Dále také můžete nechat vytvořit bannery nebo billboardy. Volné pracovní místo nahlaste také na již zmíněný úřad práce.

Jak dát věci na Bazoš

Jak vložit inzerát

Nový inzerát můžete vložit z jakékoliv stránky inzertního serveru po kliknutí na odkaz Přidat inzerát, který najdete vpravo nahoře. Dále zvolíte sekci, do které Váš inzerát spadá, tzn. pokud např. inzerujete počítač nedávejte ho do sekce Nábytek.

Jak zacit prodavat

Je třeba si zajistit příslušné živnostenské oprávnění (pro většinu zboží se jedná o volnou živnost, kde je třeba pro získání oprávnění splnit tzv. všeobecné podmínky provozování živnosti), a pokud jste dosud nepodnikali, tak se ještě, registrovat na finančním úřadě, správě sociálního zabezpečení a zdravotní pojišťovně.

Jak zacit na Fleru

Jak se mohu stát prodejcem Pokud chcete na Fleru prodávat zboží, přejděte na stránku Otevřít obchod (odkaz naleznete ve vašem profilu) a postupujte v procesu vyplnění důležitých údajů až po vložení zboží. Přečtěte si podrobně pravidla užívání a právní doložku, především body týkající se prodeje.

Co vyrábět a prodávat

V domácích podmínkách můžete nejen šít oblečení, kutit ze dřeva, plést a háčkovat, ale také tavit sklo, vypalovat keramiku, pájet kovy, vyrábět mýdla a dělat další úžasné věci.