Co dát muzi k prvnimu výročí?

Co dát muzi k prvnimu výročí?

Co se dává k prvnímu výročí svatby

Tipy na perfektní dárky ke každému výročí svatby

Počet let Tradiční název a dárek Drahokam nebo materiál
1 papírová zlaté šperky, olivín, perla
2 bavlněná granát, růženín
3 kožená perla, křišťál, nefrit
4 lněná, hedvábná modrý topaz, modrý zirkon

ArchivPodobné

Co dát chlapovi na výročí

Pánské hodinky, parfém nebo kvalitní brašna na notebook jsou naše tipy na dárek příteli či dárek manželovi ke společnému výročí. Nezapomínejte, že nejlepší dárek pro přítele či manžela jste vy sama, takže ideální dárek pro něj vás nemusí stát vůbec nic.
Archiv

Co manželce k výročí

Mezi osvědčenými tipy na dárky pro manžela najdete také boxerky, trička, pásky a jiné oblečení a doplňky, které využije v práci nebo ve volném čase. Potěší i nějaká ta lahvinka, dobrá káva nebo sportovní vybavení, pokud se váš muž rád hýbe a cvičí.

Co si dát k výročí

Jestli se spolu rádi zasmějete, může být dárek k výročí nějaká veselá ptákovina, jestli jste naopak naladěni na romantičtější notu, určitě nic nezkazíte plyšáky, srdíčky, šperky nebo květinami. V nabídce našeho obchodu máme dárky k výročí pro jakékoli páry, i pro ty ryze prakticky zaměřené.
ArchivPodobné

Jak oslavit první výročí

12 romantických tipů: Jak oslavit výročí vztahuOslava prvního výročí vztahu.Projděte se skrz důležitá místa.Hon za dárkem.Užijte si víkend ve dvou.Uspořádejte romantický piknik.Připravte (společně) chutnou večeři.Buďte turistou ve vlastním městěVyberte společně fotografie do alba.

Jaký dárek k výročí svatby

Parfém, kosmetická taštička, luxusní balení kosmetiky patří mezi klasické dárky na svatební výročí. Netradiční zážitek – let balonem, jízda na koni, adrenalinová hra, úniková místnost. Romantický pobyt – nemusí to být zrovna okopírovaná svatební cesta. Zkuste wellness pobyt, pobyt na zámku, nebo penzion na samotě.

Jak udělat radost svému partnerovi

Takovým jedincům udělá radost kvalitní kniha, relaxační hudba, výborný sypaný zelený čaj, dobrá káva, vodní dýmka, pobyt na ekologické farmě či meditační pomůcky apod.

Co koupit holce z lásky

9 tipů na dárky z lásky, se kterými zabodujete. I zadarmoVyvezte partnera na výlet snůVzpomínejte s fotodárky.Zasaďte společný strom.Udělejte domácí degustaci.Věnujte společné zážitky.Chopte se vařečky.Darujte šekovou knížku.Zažijte spolu dobrodružství

Co koupit manželce k výročí svatby

Parfém, kosmetická taštička, luxusní balení kosmetiky patří mezi klasické dárky na svatební výročí. Netradiční zážitek – let balonem, jízda na koni, adrenalinová hra, úniková místnost. Romantický pobyt – nemusí to být zrovna okopírovaná svatební cesta. Zkuste wellness pobyt, pobyt na zámku, nebo penzion na samotě.

Co se dává klukům na Valentýna

Více zde!Polštář se vzkazem.Ručníkový dort.Osušky s potiskem.Originální víno pro zamilovanéČokoládové srdce.Hrníček se srdíčkem.

Co koupit k výročí svatby

Dárek k výročí svatby pro mužeSpodní prádlo.Pánské doplňky – manžetové knoflíčky, spona na kravatu.Luxusní psací souprava s plnícím nebo kuličkovým perem je dárek k výročí svatby pro muže -manažera.Zápisník s koženým pouzdrem.Hodinky – mohou být luxusní, sportovní nebo volnočasové.

Jak oslavit zlatou svatbu

Tzv. zlatou svatbu slaví páry, které spolu prožily polovinu století, tedy 50 let. Dle tradic se k této příležitosti daruje ženě kytice žlutých růží a také zlatý šperk. Jedná se také o první výročí, kdy můžete provést opakování manželského slibu na matrice, v kostele, ale také na hradě, zámku či kdekoliv jinde.

Jak popřát k výročí svatby

Děkuji za nejkrásnějších 5 let! Miluji tě!Navždy spolu. Děkujeme, Vaše děti.Děkuji za krásné dva roky s tebou. Miluji tě.Jsi to nejlepší, co mě kdy potkalo, krásné výročí, miláčku.Aby Tě to výročí tak nemrzelo.Za každý rok, za každý měsíc a pro lepší náladu…Zbožňuji Tě o rok víc.Dnes slavíme zlatou svatbu.

Co udělá klukovi největší radost

Mohou sem patřit milovníci přírody, klidu a pohody, rekreační sportovci, ale také třeba rybáři. Radost jim udělá vše, co souvisí s jejich zálibou – od spacáku, zálesáckého nože, kvalitního fotoaparátu, kopaček přes rybářský prut či permanentku na sportovní rybolov apod.

Jak mu udělat radost

Asi největší radost mu uděláte poukázkou na nějaký skutečně adrenalinový a především nevšední zážitek. Může jít o seskok padákem, jízdu ve formuli 1, let ve vrtulníku, ale i o školu smyku, kurz pilotování či kapitánské zkoušky na jachtu.

Jak udělat manželce radost

Jaký dárek pro ženu 25 zaručených tipů, čím jí udělat radostŠaty, kterým vdechne svoji krásu. Co třeba vaší ženě darovat šatyTričko, co nepropotíLuxusní a pohodlnou podprsenku.Teplo na duši i na uši.Krk zabalit do šály.Přes rameno parádní kabelku.Do kabelky pořádnou peněženku.Úklid pro klid.

Co se dává k diamantové svatbě

Jak už název diamantová svatba napovídá, vhodným dárkem je kombinace bílého, žlutého či růžového zlata zdobeného diamanty.

Kdo komu dává dárek na Valentyna

Drobnější (květiny, bonboniéry) i nákladnější dárky (šperky, oblečení a elektroniku) si v USA nevyměňují jen partneři, ale také přátelé a členové rodiny. Zejména děti rády vyrábějí přáníčka (valentýnky), které věnují kamarádům, rodičům, prarodičům, učitelům a dokonce i domácím mazlíčkům.

Co se kupuje na Valentyna

Valentýn: 15 super dárků z láskyInspirujte svého Valentýna!Překvapte ho svůdným prádlem.Šampaňské v zamilovaném termoobalu.Parfémy s vaší společnou fotkou.Relaxace pro něj i pro ni.Rubikova kostka pro zamilovanéVývrtky ve tvaru srdce.Kytice z bonbonů

Kdo má platit zlatou svatbu

Svatební etiketa podle tradice

Standardní představa o tom, že svatbu platí nevěstina rodina, vychází z tradice věna. Otec novomanželky po svatbě převáděl majetek nebo peníze na manžela nebo jeho rodinu.

Co se dává na zlatou svatbu

15 skvělých tipů na dárek ke zlaté svatběTradiční dárek – zlato a fialky. Jestliže se u daru chcete držet tradice, sáhněte po zlatém šperku.Vyjížďka po Vltavě Romantická vyjížďka po řece při západu slunceMapa společného života.Wellness pobyt.Zlatý dort.Sada ručníkůNábytek do obýváku pro dva.Sada fotorámečků

Kdy je bronzova svatba

8. výročí – PLECHOVÁ (BRONZOVÁ) svatba – bronz je pevným kovem, tedy i láska v tomto období bude velmi pevná a odolná vůči všem životním překážkám.

Jak udělat radost klukovi

Takovým jedincům udělá radost kvalitní kniha, relaxační hudba, výborný sypaný zelený čaj, dobrá káva, vodní dýmka, pobyt na ekologické farmě či meditační pomůcky apod.

Co koupit 10 letému klukovi

Mezi dárky pro kluky od 7 do 10 let se proto čím dál častěji objevují zážitky, jako jsou únikové hry, vstupy na minigolf nebo jízda na motokárách. velký úspěch ovšem mají i doplňky do pokojíčku s motivem oblíbeného animáku. Co třeba vybrat povlečení nebo osušku se superhrdiny nebo obrázky Star Wars

Co koupit příteli pro radost

30 nápadů na dárek pro přítele, který mu udělá radostStírací mapa. Foto: Heureka.Desková hra. Foto: Heureka.Kvalitní alkohol. Foto: Heureka.Počítačová hra. Foto: Heureka.Dárkový koš Foto: Heureka.Dárková poukázka. Foto: Heureka.Peněženka. Foto: Heureka.Sluchátka. Foto: Heureka.