V čem udělat prezentaci fotek?

V čem udělat prezentaci fotek?

Jak udělat prezentaci fotek

Vyberte Soubor > Vytvořit > Prezentace > Fotografie. Klikněte na místní nabídku Prezentace a vyberte volbu Nová prezentace. Do pole Název prezentace zadejte název prezentace a potom klikněte na OK. V dolní části okna můžete přetažením změnit pořadí fotografií.
Archiv

V čem udělat video z fotek

Máme pro vás tedy 5 tipů na vhodné appky.Windows aplikace Fotky. Aplikace Fotky, která je přímo součástí operačního systému Windows, přináší snadný způsob, jak vytvářet video z fotek, které můžete sdílet s rodinou a přáteli.Google Fotky.Apple Fotky.Zoner Photo Studio X.Adobe Lightroom.
Archiv

Jak spojit fotografie

Jak spojit 4 obrázky do jednohoOtevřete prohlížeč na webu aplikace JPG zdarma a přejděte do nástroje sloučení.Kliknutím do oblasti předání souboru nahrajte soubory JPG nebo přetáhněte soubory JPG.Klepnutím na tlačítko „SLOČENÍ" spusťte slučování souborů.

Jak vytvořit video z fotek na počítači

Vytvoření filmuNa počítači přejděte na adresu photos.google.com.V nabídce vlevo vyberte Nástroje.V části „Vytvořit nový“ vyberte Film. Nový film.Vyberte fotky a videa, která chcete ve filmu mít.Vpravo nahoře vyberte Vytvořit.Až budete hotoví, zvolte Uložit.

V čem se dělají Prezentace

Tvorba a prohlížení prezentacíNabídky Plus 4.23. 3.5. zdarma k vyzkoušeníMicrosoft PowerPoint Viewer. zdarma.Camtasia Studio 23.0.1. zdarma k vyzkoušeníDia 0.97.2. 3.5.ProShow 8.0.3648. zdarma k vyzkoušeníSlideMate 2011. zdarma.Audio Notetaker 5.3.29.0 aktualizace. zdarma k vyzkoušeníFreeShow 0.9.0. zdarma.

Jak vytvořit prezentaci z fotek v Powerpointu

Zapneme si program MS PowerPoint, přepneme se na kartu Vložení a zvolíme příkaz Fotoalbum – Nové fotoalbum:Následně zvolíme složku, kde máme fotografie.Následně nastavíme možnosti fotoalba:Nakonec potvrdíme „Vytvořit“ a máme hotovou prezentaci (zatím v PowerPoint):Nastavení automatického přechodu snímků (slideshow)

Jak udělat z Fotky kreslený obrázek

FotoSketcher 3.90

Vytvoření pěkných kreslených obrázků z digitálních fotografií. FotoSketcher je nenáročná aplikace, která z digitálních fotografií dokáže vytvořit pěkný kreslený černobílý nebo i barevný obrázek. Výsledný obrázek vypadá jako by byl kreslený od ruky.

Jak se dělá koláž z fotek

Tvorba a upravování koláží ve Fotkách Googlekrok: Vyberte fotky. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .krok: Vyberte návrh a upravte fotky. Před uložením můžete fotky v koláži nahradit, upravit, otočit a změnit jejich velikost či pořadí.krok: Zkontrolujte a uložte koláž

Jak udělat dvě fotky vedle sebe

To bych udělal v GIMPu – udělej si kopii obou obrázků (pro jistotu), v GIMPu otevři první, pak na něj z Průzkumníka přetáhni ten druhý, posuň tam kam potřebuješ, dej Obrázek / Přizpůsobit plátno vrstvám a nakonec to exportuj v JPG nebo jiném formátu. Vytvoříš si v programu nový soubor.

Jak vytvořit panorama z fotek

Pomocí volně dostupného nástroje Microsoft ICE (Image Composite Editor), si můžete sestavit působivé panoramatické snímky. Nástroje Microsoft ICE (Image Composite Editor)si můžete zdarma stáhnout ze stránky Microsoftu. Panorama lze vytvořit jak z videozáznamů, tak ze překrývajících se snímků z daného místa.

Jak udělat koláž z fotek na PC

Collage Maker je rychlá a snadno použitelná aplikace, která vám umožní vytvorit úžasnou fotografickou koláž na cestách nebo vytvorit vlastní styl pomocí freestylové koláže.

Jak udělat prezentaci bez PowerPointu

Pokud máte Účet Microsoft (hotmail.com, outlook.com, live.com, msn.com) neboMicrosoft 365 pracovní nebo školní účet, můžete prezentaci zdarma zobrazit a upravit ve webovém prohlížeči. Uložte soubor do OneDrive nebo Dropboxu a otevřete ho pomocí PowerPoint pro web.

Jak udělat prezentaci na počítači

Vytvoření prezentaceOtevřete PowerPoint.V levém podokně vyberte Nový.Vyberte možnost: Pokud chcete vytvořit prezentaci úplně od začátku, vyberte Prázdná prezentace. Pokud chcete použít připravený návrh, vyberte jednu ze šablon.

Jak citovat obrázky v prezentaci

Pokud citujete obrázky nebo grafy, za názvové údaje do hranaté závorky je třeba uvést, o jaký druh zdroje se jedná, např. [obrázek], [graf]… Pokud je součástí nějakého dokumentu, uvedeme do citace kterého.

Jak udělat krátké video z fotek

Vytváření animacíNa telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .Dole klepněte na Knihovna. Nástroje.V sekci Vytvořit vyberte Animace.Vyberte fotky, které chcete v animaci použít.Vpravo nahoře klepněte na Vytvořit.

Jak udělat z normalni fotky kreslenou

FotoSketcher je nenáročná aplikace, která z digitálních fotografií dokáže vytvořit pěkný kreslený černobílý nebo i barevný obrázek. Výsledný obrázek vypadá jako by byl kreslený od ruky.

Jak udělat z fotky karikaturu

FXCartoonizer je jednoduchá aplikace, pomocí které můžete transformovat vaše fotografie tak, aby vypadaly jako karikatury nebo kresby. K provedení celého procesu nejsou potřeba žádné zkušenosti s úpravou fotek, program udělá vše za vás.

V čem udělat koláž

Koláže z fotek v knihovně můžete vytvářet a upravovat v aplikaci Fotky Google nebo na webu. K úpravám vašich koláží na mobilním zařízení použijte aplikaci Fotky Google. Na webu nejsou některé funkce k dispozici.

Jak vytvořit koláž ve Photoshopu

Vyberte Soubor > Otevřít a otevřete první obrázek (Obrázek 1), který chcete přidat do obrázku koláže. Nyní máte zároveň otevřený obrázek koláže a první obrázek (Obrázek 1). Vyberte nástroj pro přesun. Klikněte kamkoli do Obrázku 1 a táhněte z okna Obrázku 1 do okna obrázku koláže.

Jak sloučit dvě fotky

Jak sloučit soubor JPGOtevřete prohlížeč na webu aplikace JPG zdarma a přejděte do nástroje sloučení.Kliknutím do oblasti předání souboru nahrajte soubory JPG nebo přetáhněte soubory JPG.Klepnutím na tlačítko „SLOČENÍ“ spusťte slučování souborů.Okamžitě stáhněte, zobrazte nebo odešlete sloučený soubor jako e-mail.

Jak překrýt dva obrázky

To bych udělal v GIMPu – udělej si kopii obou obrázků (pro jistotu), v GIMPu otevři první, pak na něj z Průzkumníka přetáhni ten druhý, posuň tam kam potřebuješ, dej Obrázek / Přizpůsobit plátno vrstvám a nakonec to exportuj v JPG nebo jiném formátu. Vytvoříš si v programu nový soubor.

Jak na 360 fotografií

Vstup do 360°

Při vytváření 360° fotek tedy musíte zachytit celý prostor kolem dokola. Zde oceníte širokoúhlý objektiv, protože s klasickými se vám lehce může stát, že budete muset nacvakat desítky fotek. S rybím okem vám jich bude stačit 3 až 6. Nezapomeňte, že poslední fotka se musí překrývat s tou první.

Jak vytvořit panorama ve Photoshopu

Jak složit panoráma v programu Adobe PhotoshopSpusťte nástroj Photomerge, schovaný pod nabídkou Soubor > Automaticky.Klepněte na tlačítko „Procházet“ a vyberte soubory, které chcete sloučit do jednoho panorámatu.

Jak vytvořit koláž z fotek zdarma

Picture Collage Maker vám umožní vytvářet foto-koláže z vašich digitálních fotografií. Při tvorbě koláží si můžete vybrat z předpřipravených šablon, nebo ji vytvořit celou samostatně. Na obrázky můžete použít různé rámy, masky, stíny a další efekty. Fotografie mohou být oříznuty, zvětšeny či zmenšeny přímo v aplikaci.

V čem prezentovat

Offline programyPowerPoint. Tento prezentační nástroj patří do kancelářského balíku Microsoft Office.Impress. Další z offline nástrojů patří do freeware balíku OpenOffice.Prezi. Prezi představuje netradiční online nástroj pro tvorbu prezentací.Empressr.Google Docs Presentation.SlideShare.