Kde najdu iVysílání ČT?

Kde najdu iVysílání ČT?

Jak dostat iVysílání do televize

Pokud běží váš televizor na systému Android TV, můžete si aplikaci iVysílání jednoduše nainstalovat přímo z Google Play Store. Android TV podporují desítky značek televizorů a další stále přibývají. Tento systém najdete také v různých boxech, například v přijímačích O2TV.

Proč nefunguje červené tlačítko ČT

Aby červené tlačítko fungovalo, musíte libovolný kanál sledovat v televizi v režimu „TV“, tj. přes vysílání DVB-T2, přes satelit nebo kabelovku. Pokud televizi sledujete po internetu přes aplikace Skylink, O2 TV, Telly, Kuki a další, červené tlačítko zpravidla nefunguje.

Proč nejde spustit iVysílání

Pokud potíže s ochranou DRM stále přetrvávají, zkuste aktualizovat ovladače grafické karty a restartovat počítač. Připojení externího monitoru nebo dokovací stanice může rovněž negativně ovlivnit fungování funkce DRM. Zařízení odpojte a zkuste video spustit znovu.

Jak aktivovat červené tlačítko ČT

Stačí mít televizor připojen k internetu a HbbTV je ihned aktivní. Poznáte to podle toho, že se vám na obrazovce ukáže červené tlačítko. Výjimkou mohou být televizory Samsung, u kterých je nutná aktivace ze strany uživatele.

Jak se přihlásit do iVysílání

Jak se přihlásit k účtu Moje ČT v aplikaci iVysílání na chytrých televizorechV televizní aplikaci iVysílání v sekci Moje ČT jděte na stránku Přihlásit se.Tady zvolte „Mám účet a chci se přihlásit na TV“.Do políčka na webu nebo v aplikaci přepište kód, který vidíte na televizní obrazovce a potvrďte.

Co je iVysílání ČT

Aplikace iVysílání České televize nabízí katalog všech dostupných pořadů i extra živých internetových přenosů. Vše je dostupné i bez registrace.

Kde najdu HbbTV

HbbTV (Hybrid Broadcast, tedy hybridní vysílání) se aktivuje červeným tlačítkem na dálkovém ovladači a podporují jej například Česká televize, Nova, Prima nebo třeba i Óčko.

Kde stáhnout aplikaci HbbTV

Kontrolu připojení pak v Menu > Obecné > Síť > Stav sítě.. 3) Na dálkovém ovladači stiskněte tlačítko Smart Hub: 4) V liště najeďte na APPS a kategorie Informace. V této kategorii nalezněte aplikaci „HbbTV“, stáhněte ji a následně spusťte.

Proč mi nejde ČT

Zjistit ideální trasu signálu potom můžete z mapy pokrytí ČTÚ – https://digi.ctu.cz/dtv/. Pokud se situace nezlepší po přeladění, můžete ještě Vaše příjmové zařízení vypnout na několik minut ze sítě, nebo jej po zapnutí uvést do továrního nastavení a až poté znovu naladit programy.

Které televize mají červené tlačítko

HbbTV (Hybrid Broadcast, tedy hybridní vysílání) se aktivuje červeným tlačítkem na dálkovém ovladači a podporují jej například Česká televize, Nova, Prima nebo třeba i Óčko.

Jak zaplatit poplatek ČT

Hradíte-li poplatek přímo na účet České televize, změnu můžete provést buď online zde na webu nebo prostřednictvím evidenčního formuláře. Změny u SIPO platby nahlaste na kterékoliv pobočce České pošty.

Jak naladit ČT na DVB T2

Obecně, pokud přijímáte prostřednictvím vlastní antény, Vám můžeme doporučit naladit programy ČT manuálně, a to za použití příslušného kanálu podle vysílače, z něhož přijímáte TV signál. Seznam naleznete zde: https://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/technika/digitalni-pozemni-vysilani-dvb-t/vysilaci-site-11-a-21-dvb-t2/.

Proč mi nejde HbbTV

Znamená to, že váš televizor nemá přístup k internetu.

Doporučujeme zkontrolovat, zda je: zapojený síťový kabel, případně aktivní WiFi – podle toho, jakým způsobem se připojujete, správně nastavené připojení k internetu, zapnutá funkce HbbTV ve vašem televizoru.

Jak nainstalovat HbbTV do televize

HbbTV vyžaduje připojení k internetu

V levém menu zvolte ikonku zeměkoule s popiskem Síť a vyberte možnost Nastavení sítě. Zvolte, zda se chcete připojit pomocí kabelu, nebo bezdrátové sítě. Automaticky se spustí proces připojení k internetu, stačí pouze postupovat podle pokynů na obrazovce.

Jak stáhnout HbbTV

Kontrolu připojení pak v Menu > Obecné > Síť > Stav sítě.. 3) Na dálkovém ovladači stiskněte tlačítko Smart Hub: 4) V liště najeďte na APPS a kategorie Informace. V této kategorii nalezněte aplikaci „HbbTV“, stáhněte ji a následně spusťte.

Jak se naladit ČT Art

Program je označen jako ČT :D. / ČT art a je v současné době již vysílán ve vysokém rozlišení v rámci veřejnoprávního multiplexu prostřednictvím Finální sítě 21. Kanál je také dostupný prostřednictvím satelitního vysílání, přes kabelovou televizi a IPTV komerčních poskytovatelů těchto služeb.

Jak stahovat z iVysílání 2023

Otevřeme si VLC a klikneme na Média a Převést / Uložit. Vybereme sekci Síť a vložíme zkopírovanou URL adresu streamu, který chceme získat. Poté klikneme na Převést / Uložit ve spodní části. Kliknutím na Procházet si vyberme, kam chceme video uložiti.

Jak se dostat na HbbTV

HbbTV (Hybrid Broadcast, tedy hybridní vysílání) se aktivuje červeným tlačítkem na dálkovém ovladači a podporují jej například Česká televize, Nova, Prima nebo třeba i Óčko.

Co kdyz Neplatim poplatek za televizi

Přirážka za nesplnění povinnosti ohlásit České televizi změny (evidenční povinnost) je 1.000 Kč. za 1 televizní přijímač. Tato sankce je podle zákona uplatněna, pokud poplatník do 15 dnů neoznámí skutečnost, že přestal být poplatníkem a současně přestane platit TV poplatek.

Kdy nemusím platit ČT

Kdo nemusí podle zákona platit televizní poplatek Z povinnosti platit televizní poplatek jsou vyňati: zdravotně znevýhodnění občané – nevidomí a lidé oboustranně neslyšící, kteří žijí v domácnosti sami.

Jak naladit čT4

ČT4 Sport se vysílá na původní pozici nákupního kanálu Top TV. V případě, že se program nedaří nalézt, doporučujeme nové naskenování kmitočtu Czech Linku, případně vymazání programů paketu Czech Link z přijímače, event. odstranění všech programů přiřazených k Astře 3A.

Kde sledovat ČT Art

Program ČT art HD můžete u Skylinku sledovatMini. 45 programů, z toho 32 v HD.Smart. 57 programů, z toho 43 v HD. 249 Kč / měsíc.Multi. 70 programů, z toho 50 v HD.Kombi+Kombi+ HBO.CANAL+ 45 programů, z toho 34 v HD. 189 Kč / měsíc.

Jak nainstalovat HbbTV na televizi Samsung

Jak na to Aby bylo v televizorech Samsung možno aktivovat a využívat hybridní televizi, je nutno v obchodě s aplikacemi Samsung Apps (naleznete ve Smart Hubu) doinstalovat HBB TV Widget. Ten se v obchodě nachází v kategorii Informace, kde jej naleznete pod názvem HbbTV for Czech s barevnou ikonou.

Jak stáhnout z ČT

Stažení provedeš pomocí aplikace FreeRapid Downloader jedná se o manažera pro stahování z internetu. V případě, že by jsi chtěl stahovat pro začátek složitějším, ale mnohem sofistikovanějším způsobem přes příkazovou řádku pokračuj na link Jak stáhnout videa pomocí CMD s použitím Yt-dlp – How2Do.cz.

Jak funguje iVysílání ČT

Pořad je přehratelný pouze souběžně s on-air vysíláním (tzv. simulcast). To znamená, že pořad je na internetu možné sledovat pouze ve chvíli, kdy se zároveň vysílá v televizi, a dále 3 hodiny po odvysílání (v přehrávači je možné se posunout 3 hodiny do minulosti pomocí funkce Zpět v čase).