Kde se natáčel film Rocky?

Kde se natáčel film Rocky?

Kde bydlel Rocky Balboa

Od poloviny sedmdesátých let žil ve Philadelphii v Pensylvánii, pracoval jako vymahač pro místního lichváře a boxoval v klubových zápasech. Do té doby měl Rocky 64 zápasů, 44 výher (38 knockoutů) a 20 porážek.

Kde se natáčel Rocky 4

Scény, kde Rocky trénuje se nenatáčely v Rusku, ale ve Wyomingu v USA.

Jak se natáčel Rocky

Stallone během natáčení mlátil do zmrzlého masa doopravdy. Poničil si tak klouby na pravé ruce. Fotky Rockyho zamlada u zrcadla jsou skutečně fotky mladého Stalloneho. Scéna běhu do schodů se také natáčela pozpátku a efekty přibližování vypadaly o to působivěji.
Archiv

Odkud pochází Rocky

Rocky Balboa (Sylvester Stallone) je boxer žijící v chudé čtvrti Filadelfie. Boxuje v různých klubech, ale nikdy na žádný větší úspěch nedosáhl. Jeho trenér Mickey Goldmill (Burges Meredith) na něj v podstatě zanevřel.

Kde bydlí Sylvester Stallone

Sly to má rád po italsku

Sylvester Stallone nezapře kořeny. Jeho vysněný domov má atmosféru středomoří a nachází se nedaleko Palm Springs v Kalifornii.

Kde žije Sylvester Stallone

Sylvester Stallone je herec, režisér, scénárista a spisovatel. Proslavil se rolí ve filmu Rocky, za kterou byl nominován na Oscara. V současné době žije se ženou Jennifer a jejich třemi dětmi v Los Angeles v Kalifornii.

Kde je socha Rockyho

Díky snímku Rocky stojí dnes u muzea umění ve Filadelfii socha Rockyho (série snímků se natáčela od roku 1976 až po rok 2006.

Na co zemřel Apollo Creed

V tom vidí Apollo šanci na zviditelnění a i přes Rockyho varování, jde proti Ivanovi do ringu. Ale k překvapení všech měl Drago nečekanou sílu a Apolla při zápase zabije. Tak odešla jedna z hlavních postav série Rocky.

Jak vysoký je Stallone

1,77 mSylvester Stallone / Výška

Kdo mluví Rockyho

Dnešním hostem Karlos show je dabér Pavel Rímský, známý jako český Rocky Balboa a spousta dalších drsňáků ve filmu. Nebude také chybět Pavel Soukup, herec známý jako hlas Terminátora.

Kde se natáčel Rocky 1

Chtěli byste poznat místo, kde Rocky natáčel Pak se vydejte do Philadelphie! Philadelphie, největší město v americké Pennsylvánii, je místo, kam se touží vydat každý fanoušek Rockyho. Některá místa v Philadelphii proslavil tvrdý bojovník v podání Sylvestera Stallone natolik, že se na ně každoročně řítí davy turistů.

Kdy zemřel Apollo Creed

Ve vězení se mu povedlo dokončit středoškolské vzdělání, získat středoškolský a vysokoškolský diplom. Burton zemřel 25. února 2016 v Kalifornii, kde až do své smrti žil. Jeho smrt v tweetu potvrdil jeho kolega z Rockyho a jeho filmový svěřenec z Rockyho Carl Weathers.

Kdo namluvil Stallona

sourozenec Frank Stallone Jr. Do češtiny Stallona nejčastěji dabují Pavel Rímský a Pavel Soukup.

Koho dabuje Pavel Rímský

Pavel Rímský
Rodiče Pavel Rímský
Příbuzní Petr Rímský (bratr)
Český dabing Morgan Freeman Robert De Niro Sylvester Stallone Scooby-Doo Samuel L. Jackson
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Kde se natacel Rocky 2

Chtěli byste poznat místo, kde Rocky natáčel Pak se vydejte do Philadelphie! Philadelphie, největší město v americké Pennsylvánii, je místo, kam se touží vydat každý fanoušek Rockyho.

Kdo hraje creeda

Obsazení filmu Creed

Michael B. Jordan .. Creed [28]
Sylvester Stallone .. Rocky Balboa [68]
Tessa Thompson .. Bianca [31]
Phylicia Rashad .. Mary Anne Creedová [67]
Ritchie Coster .. Pete Sporino [48]

Kdo mluví Morgana Freemana

Do češtiny jej nejčastěji dabuje Pavel Rímský, před ním to byl již zemřelý Antonín Molčík.

Kdo dabuje měla Gibsona

Jiří Schwarz

Dabuje Mela gibsona, Patricka Swayzeho a v neposlední řadě i Gladiátora Russela Crowa.

Koho dabuje Švehlík

Jeho hlasem z mnoha filmů promlouvají Jack Nicholson, Charles Bronson, Anthony Hopkins, Robert De Niro nebo Burt Lancaster. Jeho hlasem mluví postavy z filmů Starman, Návrat do budoucnosti II, ve Válce Roseových daboval Dannyho DeVita. Je jedním z hrstky herců, kteří cenu za mistrovství v dabingu získali opakovaně.

Kdo dabuje herce Freemana

Do češtiny jej nejčastěji dabuje Pavel Rímský, před ním to byl již zemřelý Antonín Molčík.

Kdo namluvil Forresta Gumpa

Poprvé v devadesátých letech, poté v roce 2005. Napodruhé byl jeho hlas takový něžnější, ještě víc se svým výrazem přiblížil Hanksovi," dodává Gawlik. Jako Hanksovo dokonalé české alter ego objevila Dlouhého v roce 1996 Marie Fronková, pod jejímž vedením propůjčil hlas oscarovému Forrestu Gumpovi.

Kdo namluvil Hříšný tanec

Jake Houseman), Jarmila Švehlová – Cynthia Rhodes (Penny Johnsonová), Soběslav Sejk – Jack Weston (Max Kellerman), Lenka Lípová – Jane Brucker (Lisa Housemanová), Zuzana Skalická – Kelly Bishop (Marjorie Housemanová), Jiří Štěpnička – Max Cantor (Robbie Gould) + Wayne Knight (Stan), Martin Velda – Lonny Price (Neil …

Kde aktuálně hraje David Švehlík

Termíny (17)

Datum Čas Divadlo
20.9.středa 19:00 Divadlo Ungelt
25.9.pondělí 19:00 Divadlo Ungelt
3.10.úterý 19:00 Divadlo Ungelt
23.10.pondělí 19:00 Divadlo Ungelt

Koho dabuje Bartoška

Casting

pí. Zlata Adamovská = Meryl Streepová, Kim Basingerová
Bridges Jeff = Štěpnička Jiří, Trávníček Pavel
Bronson Charles = Bartoška Jiří
Brosnan Pierce = Dlouhý Vladimír
Connery Sean = Brabec Vladimír, Jelínek Zdeněk, Šrom Vladimír

Kdo dabuje Toma Hankse v Šifra mistra Leonarda

Zemřel Vladimír Dlouhý

"Ten jsme dělali dokonce dvakrát. Poprvé v devadesátých letech, poté v roce 2005. Napodruhé byl jeho hlas takový něžnější, ještě víc se svým výrazem přiblížil Hanksovi," dodává Gawlik.