Kam na výlet za hranice?

Kam na výlet za hranice?

Kam vyrazit za hranice

Kam na výlet v Hranicích a okolí2.2 km. Hranická propast. Jiné atrakce.2.3 km. Zbrašovské aragonitové jeskyně Jeskyně2.3 km. Wellness Lázně Teplice nad Bečvou. Koupání7.9 km. Zřícenina hradu Puchart.8.3 km. Zřícenina hradu Drahotuše.8.3 km. Lanové bludiště Helfštýn.8.5 km. Zřícenina hradu Helfštýn.10.3 km. Ski areál Potštát.
Archiv

Kam v hranicich s detmi

Zámek Bystřice pod HostýnemZámek Bystřice pod Hostýnem. Východní Morava Bystřice pod Hostýnem (16 km) 0/10.Poznávací Zřícenina Hradu Starý Jičín.Koupaliště Valašské Meziříčí Východní Morava Valašské Meziříčí (18 km)Bazén Valašské Meziříčí Východní Morava Valašské Meziříčí (18 km)Poznávací Rozhledna Zašová

Kam v Německu blízko hranic

12 zajímavých míst nedaleko hranic s Německem, která rozhodně stojí za návštěvuKrušné hory – Prožitek z přírody i poznání historie.Steinwald – Skalní útvary bizarních tvarů pokryté lesem.Smrčiny – Pověstný kousek Bavorska.Drážďany – Říční krajina ve jménu kultury.Bavorský les – „Nechat přírodu být“
Archiv

Kam na výlety v okolí Vídně

Kam na výlet ve Vídni a okolí3.6 km. Rozhledna Fajtův kopec. Rozhledny.3.6 km. Ski areál Fajtův kopec. Lyžování4.1 km. Zámek a muzeum Velké Meziříčí Hrady a zámky.4.8 km. Koupaliště Palouky. Koupání5.1 km. Naučná stezka Balinské údolí9.6 km. Ski areál Dědkov.10.2 km. Dědkovská hora – 694 m n.m.13.1 km. Zámek Budišov.

Kam do Polska blizko hranic

10 míst v Polsku poblíž hranic, které byste měli navštívitOsvětim. Začínáme s místem dobře známým snad po celém světě.Krakow. Bývalé hlavní město Polska si svou popularitu zachovává dodnes.Nyské a Otmuchowské jezero.Polský Těšín.Katowice.Energylandia v Zatoru.Wroclaw.Jelení hora.

Kam do Polska na víkend

Tipy na jednodenní výlety do PolskaKrálovský hrad na Wawelu v KrakověKatovice.Krakov.Nysa.Osvětim.Solný důl Wieliczka.Hala století ve Vratislavi.Zámek Książ

Kam se jít projit

Kam v Praze na procházkuRozhledna Doubravka na Černém mostěPřírodní rezervace Prokopské údolíLetohrádek Hvězda na Bílé Hoře.Skalnaté údolí Divoká Šárka.Královská obora Stromovka.

Kam z nudy Olomouc

Kam na výlet v Olomouci a okolíMuzeum umění Olomouc. Muzea a historie.Vlastivědné muzeum v Olomouci. Muzea a historie.Zoologická zahrada Olomouc. Zoologické a botanické zahrady.Privátní let balónem na Olomoucku.Bezručovy sady – botanická zahrada.Arcidiecézní muzeum v Olomouci.Katedrála sv.Plavecký stadion Olomouc.

Kam na vylet v okoli drazdan

Kouzelná místa v okolí Drážďan. Pokud vyrazíte do Drážďan autem a nejste odkázáni jen na veřejnou dopravu, určitě navštivte i další perly Saska, jakými jsou zámek Moritzburg, pevnost Königstein nebo město Míšeň.

Kam v Bavorském lese

Přírodní Kneippova koupel ve Spiegelau.Lanový park na Kadernbergu, Schönberg.Výlet Lesní železnicíLužní park.Muzeum historie lesa v St.Oswald.Skanzen Finsterau.Skanzen – Muzejní vesnice Bavorského lesa.Část Zlaté stezky – Zenting směr údolí Ilzu.

Co delat ve Vídni zdarma

10 aktivit zdarma ve VídniMuzea.Stephansdom a jiné kostely.Radnice.Zahrady Schönbrunnu.Zahrady Belvederu.Hrob Mozarta a jiných velikánůNejvětší hudební festival pod širým nebem v EvropěPředstavení Státní opery.

Co vidět ve Vídni za dva dny

Vídeň na den: Top 6 památek, které musíte vidětKatedrála sv. Štěpána.Palác Hofburg.Přírodovědné muzeum.Uměleckohistorické muzeum.Radnice.Zámek Schönbrunn a vídeňská zoo.

Co stojí za vidění v Polsku

Nejnavštěvovanější polské destinace. Místa, která byste neměli vynechatKrálovský Krakov.ČenstochováVysoké Tatry.Vratislav.Palác Wilanow.ToruňPalác Lazienki.Krkonoše.

Co vidět v Polsku u moře

Které tedy jsou ty nejkrásnější pláže v Polsku1. Svinoústí – Mallorca severu.2. Pláže v Kolobřehu – největším letovisku polského Baltu.3. Trzęsacz – klenot pobřeží Rewal.4. Ustka – ráj lovců jantaru.5. Jarosławiec – pláž Dubaj.6. Sopoty – pláže polské riviéry.7. Gdaňsk – pláž Stogi.

Co videt v Polsku u hranic

10 míst v Polsku poblíž hranic, které byste měli navštívitOsvětim. Začínáme s místem dobře známým snad po celém světě.Krakow. Bývalé hlavní město Polska si svou popularitu zachovává dodnes.Nyské a Otmuchowské jezero.Polský Těšín.Katowice.Energylandia v Zatoru.Wroclaw.Jelení hora.

Kam za nákupy v Polsku

Ač v Polsku najdete stejné nadnárodní řetězce jako u nás, třeba Lidl nebo Kaufland, nebojte se zavítat do těch, které doma nenajdete. Potraviny seženete třeba v Carrefouru, Sparu nebo velmi oblíbeném obchodu jménem Biedronka.

Kam na jednodenní výlet

Poznejte 10 z nich – zavedou vás do nejrůznějších koutů Česka.Peklo – Česká lípa.Křivoklát – hrad a okolíKonojedské bochníky – Úštěk.Znojmo – město a okolíKutná Hora – město a okolíŠtramberk – město a okolíVodní nádrž Lipno – Lipno nad Vltavou.Borkovická blata – Soběslav.

Co se dá dělat když je venku hnusně

Skvělým pomocníkem proti špatné náladě a depresi z počasí jsou vaši přátelé. Pozvěte je na večeři, nebo se nechte pozvat na večeři k nim, uvidíte, že se budete výborně bavit a na počasí venku úplně zapomenete. Pokud si k tomu nalejete i skleničku bílého vína, je po všech starostech a stresech!

Kam v Olomouci zadarmo

Kam na výlet v OlomouciKostel sv.Zoologická zahrada Olomouc – Svatý Kopeček.Svatý Kopeček u Olomouce – živé poutní místo a cíl obdivovatelů barokní architektury.Aquapark Olomouc – zábava ve víru vodních radovánek a atrakcí bez ohledu na počasíArcibiskupský palác Olomouc.

Co je zajímavého v Olomouci

Co patří ke skvostům OlomouceRadnice s orlojem.Soubor šesti olomouckých barokních kašen.Olomoucký hrad.Z muzeí navštivte Arcidiecézní muzeum, Muzeum umění Olomouc nebo Vlastivědné muzeum. Nedaleko Olomouce, v Lošticích, se nachází Muzeum Olomouckých tvarůžků.

Co dělat v Drážďanech s dětmi

Velká zábava a zajímavé hry na děti dále čekají v lesním parku v Moritzburgu, v zábavním parku Oskarshausen ve Freitalu kousek od Drážďan nebo ve sportovním centru ve Freitalu. Všechny tři cíle jsou pro děti báječným zážitkem. Chcete ještě více aktivit Vyzkoušejte trampoliny v hale Superfly a nebo v Soccer aréně.

Co vidět v Drážďanech

Kouzelná místa v okolí Drážďan. Pokud vyrazíte do Drážďan autem a nejste odkázáni jen na veřejnou dopravu, určitě navštivte i další perly Saska, jakými jsou zámek Moritzburg, pevnost Königstein nebo město Míšeň.

Co dělat na Šumavě když prší

Co dělat, když prší: 10 tipů z regionu ŠumavaŠumavské bylinné lázně v Parkhotelu.Sklárna Annín na ŠumavěMuzeum Volary – expozice v alpském doměKostel sv.Pavilon skla Klatovy.Česko-bavorské informační centrum národních parků Šumava.Vlastivědné muzeum Dr.Muzeum Lamberská stezka na zámku v Žihobcích.

Co si prohlédnout ve Vídni

Vídeň na den: Top 6 památek, které musíte vidětKatedrála sv. Štěpána.Palác Hofburg.Přírodovědné muzeum.Uměleckohistorické muzeum.Radnice.Zámek Schönbrunn a vídeňská zoo.

Kde si dát ve Vídni řízek

Na nejlepší vídeňský řízek si zajděte do podniku Figlmüller, kde se na voňavé řízky specializují už od roku 1905. Dva stylové podniky najdete v centru rakouské metropole, co by kamenem dohodil od Stephansdomu, na ulicích Wollzeile a Bäckerstraße. Tam jsou řízky doma.