Jak aktualizovat aplikaci v TV?

Jak aktualizovat aplikaci v TV?

Jak aktualizovat aplikaci

Jak aktualizovat aplikaci pro AndroidOtevřete aplikaci Obchod Google Play .Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení. Aplikace s dostupnými aktualizacemi mají označení Je k dispozici aktualizace.Klepněte na Aktualizovat.

Jak aktualizovat starší TV Samsung

(pokud máte TV připojenou k internetu, můžete svůj televizor aktualizovat online, tedy přes internet a máte tak jistotu, že v TV máte vždy ten nejnovější firmware). 2) Ujistěte se, že je Váš televizor připojen k síti internet a vyberte Menu > Podpora > Aktualizace softwaru. 3) Zde vyberte položku Aktualizovat.
Archiv

Jak stáhnout aplikaci na TV Samsung

Postup instalace aplikace

Spusťte na televizi Smart Hub stisknutím barevného tlačítka na dálkovém ovladači. Šipkami zvolte aplikaci Samsung Apps a spusťte ji. Zvolte tlačítko Stáhnout. Aplikace se nyní nachází na Smart Hubu na obrazovce Další aplikace.

Jak aktualizovat software na LG TV

Na ovladači stiskněte tlačítko Nastavení / Settings a vyberte položku Všechna nastavení / Advanced settings. Vyberte položku Obecné / general (vlevo) a následně vyberte O TÉTO TV / About This TV. Vyberte Vyhledat aktualizace / Check for updates a pokud byla nalezena aktualizace, tak potvrďte její instalaci.

Proč mi nejdou Aktualizovat aplikace

Zkontrolujte, zda jste přihlášeni ke službě Google Play nebo App Store. Aplikace instalované ve vašem zařízení nebude možné aktualizovat, pokud jste se mezitím odhlásili ze svého účtu Google Play nebo App Store.

Jak spustit aktualizaci

Pokud chcete vyhledat aktualizace, vyberte Start > Nastavení > služba Windows Update a pak vyberte Vyhledat aktualizace. Pokud jsou k dispozici aktualizace, můžete je nainstalovat.

Jak aktualizovat aplikaci v TV Samsung

1 Vyberte tlačítko Smart Hub/Domů na dálkovém ovládání televizoru.2 V domovské nabídce Smart Hub vyberte možnost Aplikace.3 Vyberte ikonu Nastavení (pravý horní roh). Zobrazí se vaše nainstalované aplikace.4 V pravém horním rohu se objeví možnost Automatická aktualizace.

Jak přehrát software v televizi

Software televizoru můžete aktualizovat podle těchto kroků:Zkontrolujte verzi softwaru, která je v současnosti na televizoru nainstalována.Otevřete webový prohlížečPodívejte se na software na webové stránce.Ověřte, zda je dostupný nový software pro televizor.Stáhněte soubor softwaru (.

Jak stáhnout aplikaci na televizi

Procházení aplikacíZ plochy Google TV přejděte nahoře na kartu Aplikace.Pokud chcete procházet aplikace, přejetím nahoru nebo dolů vyhledejte různé kategorie.Vyberte požadovanou aplikaci nebo hru.Postupujte podle pokynů na obrazovce a nainstalujte aplikaci nebo ji zakupte.

Jak stáhnout aplikaci na LG televizi

Postup instalace aplikace

Spusťte lištu instalovaných aplikací stisknutí tlačítka domeček na dálkovém ovládání. Šipkami zvolte aplikaci LG Content Store a spusťte ji. Zvolte tlačítko Install.

Jak restartovat LG televizi

Stiskněte a přidržte tlačítko napájení na dálkovém ovládání přibližně na 5 sekund, dokud se nezobrazí zpráva „Vypnutí“. Televizor se vypne a poté se přibližně za jednu minutu automaticky znovu zapne. Odpojte napájecí kabel.

Co dělat když nejde aktualizace

Co dělat, když telefon nechce aktualizovat aplikaciZastavte a restartujte stahování aktualizace.Aktualizujte ve smartphonu operační systém.Zkontrolujte, zda jste přihlášeni ke službě Google Play nebo App Store.Ověřte množství volného místa na vašem zařízení

Proč mi nefunguje aplikace

Jestliže některá z aplikací instalovaných ve vašem smartphonu nejde spustit nebo při spuštění padá, zkuste nejdříve restartovat telefon. Když to nepomůže, otevřete nabídku »Nastavení | Aplikace | Stažené«, v seznamu vyhledejte problémovou aplikaci a klepněte na tlačítko »Vynutit ukončení«. Pak aplikaci znovu spusťte.

Proč mi nejdou aktualizovat aplikace

Zkontrolujte, zda jste přihlášeni ke službě Google Play nebo App Store. Aplikace instalované ve vašem zařízení nebude možné aktualizovat, pokud jste se mezitím odhlásili ze svého účtu Google Play nebo App Store.

Jak vrátit aktualizací aplikace

Opětovná instalace nebo aktivace aplikacíV telefonu či tabletu Android otevřete Obchod Google Play .Vpravo klepněte na ikonu profilu.Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.Vyberte aplikace, které chcete nainstalovat nebo aktivovat.Klepněte na Nainstalovat nebo Aktivovat.

Jak aktualizovat Netflix na TV Samsung

V nabídce Home (Domů) vyberte Apps (Aplikace). Otevřete aplikaci Obchod Play. Sjeďte dolů do sekce Moje aplikace. V horním řádku vyberte možnost Netflix a pak Aktualizovat.

Co je software v televizi

Co to vlastně firmware je Firmware je obecně program, který "pohání" daný výrobek a je jedno, zda se jedná o televizor, mobilní telefon či jiné zařízení. Určuje, jak se televizor (v našem případě) chová, vytváří potřebná menu, nastavení a podobně. Spolu s procesorem v televizoru tak tvoří vlastně "srdce" televizoru.

Jak dostat WiFi do televize

Jak připojím svoji televizi na internetZobrazte menu stlačením tlačítka [Menu]Vyberte [Síť]Vyberte [Internetové připojení]Vyberte [Rychlé nastavení] > S touto možností se televizor pokusí najít zda je LAN kabel připojen.Vyberte požadovanou WiFi síť a stiskněte [OK]Vložte heslo vybrané WiFi.

Jak dostat Google Play do TV

Stažení aplikace Google TVV zařízení Android otevřete Obchod Google Play .Vyhledejte aplikaci Filmy a TV Google Play.Klepněte na Aktualizovat.Po dokončení aktualizace budete mít aplikaci Google TV.

Co je LG Content Store

LG Content Store je obchod s aplikacemi pro televize LG, které běží na operačním systému webOS. V tomto digitálním obchodě naleznete spoustu užitečných aplikací jako je například aplikace 4NET.TV, ve které můžete sledovat naši IPTV.

Jak resetovat LG

Stiskněte tlačítko HOME a poté vyberte položku [Nastavení] — [Předvolby zařízení] — [Obnovit] — [Obnovení továrních dat]. Vyberte možnost [Vymazat vše]. Pokud jste v televizoru nastavili PIN kód, při zvolení možnosti [Vymazat vše] budete vyzváni k jeho zadání.

Jak zjistit kód televize LG

Televizory: Modelové označení a sériové číslo se nalézá: Na zadní straně zařízení. Výrobní číslo můžete rovněž nalézt v Nastavení > Obecné > O této TV.

Co delat kdyz mi nejde aktualizovat aplikace

Zkontrolujte, zda jste přihlášeni ke službě Google Play nebo App Store. Aplikace instalované ve vašem zařízení nebude možné aktualizovat, pokud jste se mezitím odhlásili ze svého účtu Google Play nebo App Store.

Jak Restartovat aplikaci

Resetování aplikacíNajděte a ťukněte na Nastavení > Aplikace a oznámení.Ťukněte na (viz ikony všech aplikací), chcete-li vidět všechny aplikace.Ťukněte na (ikona nabídky) > Obnovit nastavení aplikací > Obnovit aplikace.

Co dělat když mi nejde nainstalovat Aplikace

Základní postup odstraňování problémůKontrola, zda máte silné připojení Wi-Fi nebo mobilní datové připojeníZkontrolujte místo v úložišti.Zkontrolujte aktualizace systému Android.Zavření a opětovné otevření Obchodu Play.Odinstalujte a znovu nainstalujte aktualizace Obchodu Play.Restartování zařízení