Победители в конкурс за лятна закуска

Както всичко приятно, първото ни състезание „Лятна закуска“, за съжаление, приключи и е време да посочим имената на късметлиите. Но първо искаме да благодарим на всички, които през тези две седмици ни разглезиха с много вкусни и просто креативни снимки на красиво украсените си закуски! Интересно е, че много участници този път изпратиха няколко комплекта снимки (добре подготвени :), така че наистина имаше много добри творби.

И така, от цялото разнообразие от отлични закуски на участниците, компетентното жури на състезанието, състоящо се от редакцията на Осман и представители DG HOME решено е първото място да бъде присъдено на … Юлия Семенова от Санкт Петербург! Юлия не само показа отлична креативност при избора на дизайн за масата, но и изпрати много стилни и най -важното уютни снимки, които, както ни се струва, са в дух много в унисон с материалите на нашия сайт. Припомняме ви, че на първо място имаме отличен комплект плочи от Сиена..

Ние присъждаме второто място на Ксюша Громико с нейните вкусни закуски с ягоди и не по -малко уютна атмосфера. Ксения получава елегантен чифт чай.

И накрая, на трето място този път е Ира Богданович и нейните вдъхновяващи композиции за чай и кафе. Ира получава от нас керамична термо халба.

Оказва се, че това не е всичко. Просто нямаше как да не отбележим работата на друг участник, който напоследък толкова често ни зарадва всички със снимки на уютното си гнездо в Беларус. Говорим, разбира се, за Наталия Тюнчик, която стана победителка в нашето новогодишно състезание, а също така ни изпрати снимка на нейната къща в пролетно-лятна обстановка. Този път Наталия организира прекрасна закуска в градината си, за което бих искала да й благодаря под формата на термо халба. Ние гледаме!

Ще се радваме да чуем вашите мнения и коментари за работата на нашите участници.!

P.S. Скоро ще се свържем с всички победители и ще ви кажем как да съберете дължимите подаръци..