Новогодишно състезание за интериори 2013

Зимните празници на Османския свят са не само море от красиви фотографии и вдъхновяващи идеи, но и състезание за новогодишни интериори, което вече се превърна в традиция. Честно казано, това е любимото ни и най -очакваното състезание през цялата година, защото всеки път имаме възможност да се насладим на голям брой много талантливи и искрени творби на нашите читатели. Освен това, периодът на Коледа и Нова година винаги е специално време, в което цари невероятна приказна атмосфера. Затова днес обявяваме началото на третия годишен новогодишен конкурс за интериорен дизайн в партньорство с нашите дългогодишни приятели от ГД „Начало“!

collage_small

Условия на състезанието остана непроменен. За да участвате, трябва:

1. Направете снимка на празничната атмосфера у дома (може да бъде или цяла стая, или ъгъл, но предпоставка е наличието на елементи от новогодишната украса). Снимките трябва да са „собствено производство“, забранено е използването на чужди снимки от интернет.

2. Публикувайте снимки на стената си в една от социалните мрежи (Vkontakte, Facebook, Twitter) и задължително добавете текст при публикуване „Снимка за състезанието на сайта за красив интериор //www.pufikhomes.com/“.

3. Оставете линк към страницата си с публикувани снимки в коментарите към това пост.

4. Споделете информация за състезанието с приятелите си в една от вашите социални медии. мрежи, от които да избирате (тоест кликнете върху бутона „Споделяне“ за VKontakte или Facebook в края от това пост).

5. Ще направим вашите снимки за участие преди 10 януари 2014 г. (Петък) включително, и вече на 13 януари (Понеделник) Журито на Pufik и DG HOME ще обявят победителите.

Е, сега най -важното са наградите! Победителят и наградените ще получат следните прекрасни подаръци от ГД „ДОМ“:

– 1 -во място: Прекрасна кутия за съхранение на Boiseira

IMG_8939_малък

d8090add8064e420eb22d2ce039d58bf

– 2 -ро място: Голяма керамична фоторамка

3bc5b0036946bb235209f4f09be763b8

– 3 -то място: Декоративна кутия за съхранение

d81abb58a1dc1964b4f82fcc075c39d6

Очакваме с нетърпение вашата работа! Междувременно предлагаме да припомним участниците в състезанието миналата година.