Топло есенно състезание „Уютно чаено парти“

Случи се така, че есента тази година беше доста студена и дъждовна, така че за да ни стопли, сайтът pufikhomes.com заедно с хипермаркет стоки за дома “Утера”  реши да проведе състезанието Cosy Tea Party. Обичате ли чай? Освен това, обичате ли да пиете чай красиво, наслаждавайки се не само на вкуса на напитката, но и на красотата на обстановката? Смятате ли, че топлият чай ще озари всяка студена вечер? След това споделете с нас вашата уютна есенна вечер на чаша чай и вземете една от трите красиви и полезни награди за вашия дом.!

Условия на състезанието. За да участвате, трябва:

Ще вземем вашите снимки за участие до 16 октомври 2013 г.  включително и вече на 23 октомври Журито, съставено от представители на Османската академия и Академията по уютология от “Uuterra”, ще обяви 3 победители.

Е, сега най -важното е награди! Победителят и наградените ще получат следните прекрасни подаръци от Uuterra:

1 -во място: Керамичен сервиз за чай, серия Барок (чайник 1000 мл + купа за захар 200 мл + чаши и чинии 200 мл 6 бр.)

2 -ро място: Серия порцеланови съдове за плетене (купа за захар 300 мл + чайник 1 л + порцелан от чаша и чинийка 250 мл – 4 бр.)

3 -то място: Настойка за чайник керамика Полет на времето

Важно! Всеки може да участва в състезанието, но наградите могат да бъдат получени само лично в един от магазините на Uuterra в Русия..