Новогодишно състезание с красиви награди

Приятно е да знаете, че много скоро ще празнуваме втория си рожден ден. В тази връзка сайтът www.pufikhomes.com в партньорство с магазин за уютни мебели и декор Вътрешен магазин обявява нашия годишен конкурс за празничен интериор. Тази година географията на участниците се разшири значително, а подаръците станаха много по -интересни и красиви.

Условия на състезанието. За да участвате, трябва:

1. Направете снимка на празничната атмосфера у дома (може да бъде или цяла стая, или ъгъл, но предпоставка е наличието на елементи от новогодишната украса). Снимките трябва да са „собствено производство“, забранено е използването на чужди снимки от интернет.

2. Публикувайте снимки на стената си в една от социалните мрежи (Vkontakte, Facebook, Twitter) и задължително добавете текст при публикуване „Снимка за състезанието на сайта за красив интериор //www.pufikhomes.com/“.

3. Оставете линк към страницата си с публикувани снимки в коментарите към това пост.

4. Споделете информация за състезанието с приятелите си в една от вашите социални медии. мрежи, от които да избирате (тоест кликнете върху бутона „Споделяне“ за VKontakte или Facebook в края от това пост).

5. Ще направим вашите снимки за участие преди 4 януари 2013 г. (Петък) включително, и вече на 7 януари (Понеделник) журито, състоящо се от представители на османския и вътрешния магазин, ще обяви победителите.

Е, сега най -важното са наградите! Победителят и наградените ще получат следните прекрасни подаръци от Интериорния магазин:

– 1 -во място: Красиво огледало слонова кост (50×65)

– 2 -ро място: Красиво очила за вино (6 бр.)

3 -то място: Стена свещници (2 бр.)

Важно! Всеки може да участва в състезанието, но връчването на награди се извършва само в Москва. Ако живеете в друг град в Русия или в чужбина, тогава можете сами да вземете подаръците в един от салоните на Интериорния магазин в Москва или сами да платите за доставка до вашия град.

И накрая – няколко снимки от победителите в миналогодишното състезание.