Вторият ни рожден ден

Втората година мина още по -неусетно и обитавана от първата – Османската днес празнува 2 години от основаването си. Обобщавайки малки резултати, ние сме изключително щастливи, че година втора ще бъде запомнена от всички нас с бързия растеж на броя на ежедневните читатели, както и на абонатите в социалните мрежи. мрежи (VKontakte вече сме над 60 хиляди), освен това преминахме към режим „2 актуализации на ден“ и качествено актуализирахме дизайна на сайта, за да можем по -добре да „насладим“ най -удобните интериори.

Много благодаря на всички, че дойдохте, харесайте и коментирайте, както и за вашите писма до редактора – ние наистина оценяваме всяко мнение и ласкав отзив. Много хора ни благодарят за вдъхновението да създадем свой собствен интериор и това ни прави още по -щастливи..

Искаме да станем още по -близки с вас през новата година, затова по всякакъв възможен начин ще ви насърчаваме да говорите и да обсъждате повече по различни въпроси – това винаги е интересно и полезно. Също така ще се опитаме да препоръчаме само най -интересните и стилни компании и магазини, с помощта на които всеки може да реализира своите домашни вдъхновения, родени от нашия уебсайт..

Сергей и Аня