10 красиви къщи на езеро, в които искате да живеете

Вероятно няма човек, който да не мечтае един ден да построи или купи къща край езеро, море или река. Само си представете: сутрин се събудих, погледнах през прозореца и имаше прекрасна гледка към водата. Наоколо има много зеленина, птици пеят – дрънкат … И докато си представяте цялата тази красота, ви каним да видите 10 къщи край езерото, в които искате да останете завинаги. Насладете се на вдъхновението си!

Райско кътче

Чудесно е, когато има място, където можете да излезете през уикенда с цялото семейство и просто да си починете от суматохата на града. Например дизайнерката Ан Хепфер има такова място и всеки петък ходи там със семейството си..

Ефектна гледка и овце

Понякога искате само природата и всичките й богатства да бъдат ваши съседи. Това е такава къща с красива гледка към езерото в Полша, построена от архитектурното бюро на Hola Design. Около природата и овцете, които няма да ви завиждат и със сигурност ще ви обсъждат 🙂

По заповед на щуката

Разглеждайки този интериор, едва ли бихте предположили, че някога е била незабележима къща на рибар. Но тогава собственикът се умори от такъв живот и реши да превърне къщата във ваканционна вила и сега я дава под наем. И наистина искам да дойда тук за уикенда, защото гледката към езерото е просто невероятна.

Земя на езера

Ако някога сте били в Швеция или имате късмет да го посетите, несъмнено ще забележите, че има много голям брой езера и около тях има много красиви къщи. И дори ако къщата не е построена точно до езерото, най -близкото езеро ще остане наблизо. Има много възможности за къщи, но ето един от тези, които особено ни харесаха.

Убежище от суматохата

Собствениците на тази къща в Мексико имат голям късмет, защото тя е не само стилна, модерна и със зашеметяваща природа около себе си, но и перфектното бягство от суматохата в делничните дни. Не пропускайте да видите как собствениците подредиха всичко вътре. Тук обаче почивате с душата и тялото си.

Място за душата

Тази уютна къща е с площ само 25 кв. м., но те са напълно достатъчни за стопанката на къщата, която идва тук в специални моменти от живота си. Красивата природа наоколо и езерото точно пред къщата – не бихме отказали такъв изход.

Когато първите впечатления мамят

Виждайки тази къща в Съединените щати на живо за първи път, най -вероятно не бихте си помислили, че вътре може да бъде красива, защото външно наистина изглежда стара. Но първото впечатление често е измамно, така че определено трябва да го погледнете отвътре и след това да направите изводи. Междувременно с тайна ще се насладим на гледката към езерото край тази къща.

Бетонен стил

Бетонните стени също могат да изглеждат стилно! Доказателство за това е тази модерна къща в предградията на Стокхолм, която не прилича на традиционни шведски къщи. Той също така има собствен басейн и достъп до езерото..

Къща мечта

Когато погледнете тази къща, искате да бъдете прищипани, защото изглежда, че такава красота се случва само в сън. Но всъщност къщата е дори повече от истинска и собствениците й са имали голям късмет..

Дървено чудо

На висока скала край езеро в Алабама има модерна дървена къща, пълна с топлина и уют. Дизайнерите са се постарали да направят всичко, за да накарат собствениците на тази къща да се чувстват щастливи да живеят в нея..