10 незабравими мъжки интериора

И отново секцията „Избори“, която днес решихме да посветим на ергенския интериор и да докажем, че мъжките апартаменти в много отношения по нищо не отстъпват на женските.

Според нас ергенският апартамент е един вид симбиоза на хаоса и реда в мъжкия смисъл, в който самотен мъж живее прекрасно по някакъв неразбираем начин. Но нека да разбия този само частично верен мит, като ви покажа примери за 10 впечатляващи ергенски апартамента, на които дори момичетата могат да завиждат..

Ергенска бърлога

Бърлога за мъж е място, където той може да си почине, да натрупа сили, да анализира своите победи и неуспехи и да се настрои за нов ден или сезон. На такова място всичко трябва да съответства на необходимата за него атмосфера. Открихме интериора на точно такъв апартамент в Швеция, където живеят истински викинги..

50 нюанса на апартамента му

Правилното цветово решение за мъжки апартамент е един от важните аспекти при планирането на интериор. Тъмните цветове са най -популярни при този избор. Но използването само на черно, сиво или синьо може да бъде скучно. Но апартаментът на московски ерген изглежда много стилен, благодарение на шикозен набор от интересни наситени нюанси. Не забравяйте да го проверите!

Холивудски ергенски интериор

Животът на холивудски ергенски актьор е наситен със събития и не винаги е възможно да се живее у дома. Но когато такава възможност падне, искате всичко в нея да ви помогне да се отпуснете от лудия график. Холивудският актьор Майк Майърс все още има такова място.

Промишлено мъжко таванско помещение

Известният украински дизайнер Сергей Махно е създал зашеметяващ мъжки интериор в един от новите жилищни комплекси в Киев. Мъжът, който живее в това таванско помещение, има голям късмет. Въпреки факта, че Сергей е женен от дълго време и има две деца, той успя много точно да предаде атмосферата на истински ергенски апартамент.

Необичайно, но мъжествено

Необичайно е да видите ергенски апартамент в такива живи цветове. Но всички детайли са избрани толкова компетентно, че няма съмнение, че тук живее човек..

Необичаен интериор

Свикнали сме, че мъжкият апартамент трябва да бъде само в тъмни цветове. Но кой каза, че това е правилото? Точно така – никой. Следователно апартаментът на този ерген от Ню Йорк изглежда така..

Интериор за бизнесмен

Точно така си представяхме апартамента на ерген бизнесмен – практичен и с нотка на минимализъм. И благодарение на избраните цветове, интериорът изглежда свеж и ефирен. Точно това, което собственикът искаше.

Апартамент в стил Шерлок Холмс

Ако Шерлок съществуваше и живееше в наше време, тогава апартаментът му щеше да изглежда точно така. Всеки цвят и всеки детайл имат дълбок смисъл, който само мъжете могат да разберат. Но всички заедно създават зашеметяваща мъжка картина..

Брутален интериор

Бруталният мъжки минимализъм проникна в целия апартамент, създавайки място за истински ерген. Понякога дори изглежда, че Джеймс Бонд живее тук. Въпреки че почти не е посещавал Кишинев. 🙂

Таванско помещение на викингите

Друг пример за ергенски апартамент е викингско таванско помещение в Стокхолм. Тук всеки детайл сбито и ясно предава същността на истински мъжки дом. В същото време интериорът изглежда привлекателен и стилен по свой собствен начин..

Вижте също: 10 вдъхновяващи малки апартамента