10 уютни хижи, които ще ви впечатлят

Вероятно няма такъв човек, който да не мечтае да прекара зимна ваканция в приказните Алпи. Но не само с почивка свързваме тези зашеметяващи планини, но и с красиви хижи. Каним ви да мечтаете с нас и в същото време да се насладите на десет варианта за най -удобните, според нас, примери за истински алпийски хижи, които няма да ви оставят безразлични. Кой знае, може би един ден мечтата ви ще се сбъдне? Това ви желаем от все сърце!

За голяма компания

Уютната хижа Daphne е предназначена за голяма компания или семейство. Тази къща може лесно да побере 10 души. Така че има достатъчно място и опит за всички. А красивите интериори са добре дошли на прага.

За спокойна семейна почивка

След натоварена година искам да се отпусна в тиха обстановка и просто да дойда на себе си. Също така е добре, когато едно място вдъхновява нови идеи и планове, както за вас самите, така и за вашето семейство. Уютна хижа във Франция може да бъде отличен помощник в това..

С двойна доза уют

Най -уютната алпийска хижа съществува и това е Chalet Enora. Той лесно комбинира всичко най -добро от миналото и настоящето, изпълвайки къщата с двойна порция комфорт. Между другото, можете също да дойдете тук с голяма компания, защото къщата е предназначена за 10 души.

Модерен и креативен

Хижа “Grey Pearl” във Франция с радост приветства всички, които обичат нещо необичайно и нестандартно. Необичаен цвят и модерни мебели са хармонично съчетани тук, а декорът в минималистичен стил радва със своята яркост. Можете да отидете тук, както на почивка, така и за нова порция творчески идеи.

Всичко е въпрос на цвят

Топла, много уютна и дори романтична атмосфера може да се усети в хижа в необичайна тъмна гама във френския град Межев. Той е предназначен за влюбена двойка или много малко семейство. Въпреки тъмния си цвят, той не предизвиква мрачни чувства. Затова любителите на романтичното бягство обичат да останат тук..

Две в едно

Когато искате да бъде едновременно стилен и уютен, тогава трябва да отидете в известния алпийски град Цермат, където ще се радвате да срещнете точно такава хижа. Той успешно комбинира няколко стила, добавяйки малко жар и оригиналност в къщата..

Перфектното място за парти

Просто е невъзможно да не се влюбите в тази алпийска хижа. Тук не просто искате да се отпуснете, а искате да останете тук. Сигурни сме, че ще бъдете на същото мнение. Цялата къща е наситена с атмосфера на празник и радост и точно това толкова често липсва в сивите и студените делнични дни.

Дърво и минимализъм в Италия

Минималистична хижа би била идеална не само за временно бягство, но и като постоянен дом. Тук всичко е подредено така, че животът да е удобен и уютен..

Сбъдната мечта

Къде другаде можете да плувате в басейна до камината, освен в The San Luis, който се намира в красивата Италия. Местоположението му приканва да дойде тук възможно най -скоро. Тук уютните и меки стаи с необичаен интериор са добре дошли в ръцете им. Накратко, зимните празници вече са на ново ниво.

Вижте и другата ни селекция: 10 идеи за красива детска стая