Интериор в пастелни цветове на брега на река Москва

Интериори като този апартаменти на насипа на река Москва, са създадени за тези, които искат да се приберат у дома, за да почувстват пълен мир и спокойствие. Цветовата палитра от леки и деликатни пастелни нюанси създава свежа и релаксираща аура, в която искате да прекарате много време. Но интериорът също е изискан благодарение на стилните златни детайли и ретро намеци за парижки шик от 70 -те години. Много ми хареса тапетът в кухнята, както и изображенията на птици в коридора. Стилен, издръжлив, красив!

Голяма и светла всекидневна е една от най -важните части на къщата, особено когато се обаждате на гости. И винаги искате атмосферата да е благоприятна за добро забавление. Собствениците на този хол дори не се притесняват от това, защото той отговаря на много важните критерии, които искате да имате във вашия дом: комфорт, стил, красота и топлина. Въпреки че, колкото и красива и светла да е къщата, преди всичко атмосферата в нея се изгражда от наемателите.

Цветът на всеки детайл в хола е много хармонично съчетан помежду си. Дори златните вложки изобщо не утежняват изображението, а дори подчертават неговата определена особеност и изтънченост. Оригинално решение! Несъмнено големите и красиви завеси към пода също добавят характеристики към изображението. Те не само служат като абсорбатори на звука, но и перфектно допълват образа на хола като цяло..

Както писахме по -горе, много оригинални и красиви тапети в кухнята привличат специално внимание към себе си. Сам по себе си той е прост и компактен, несъмнено съдържащ съвременни технологии и красиви ястия. Но кухнята е направена в много красиви и деликатни цветове, а тапетът със златни колоски прави образа му още по -мек и сладък. Все още не сме срещали подобна идея досега, затова браво на този, който измисли такова чудесно решение за кухнята и не се страхуваше да го превърне в реалност..

Спалнята е малка, но подходяща за двама. И тук много лаконично и ненатрапчиво се вписват в интериора детайли със златист цвят, който преминава като червен конец в целия апартамент. Ако се вгледате внимателно, можете да видите линии от златен цвят на някои от стените. Дори в картина с чайка и в тази вътрешна рамка от същия цвят.

Но в банята не намерихме злато. Разглеждайки снимката, не е трудно да се досетите, че тя е достатъчно малка. Сиво-бежовите и топлите сини цветове го правят мек и топъл по свой собствен начин..