19 метра успокояващи цветове и ярки акценти

Отпред студио за интериорен дизайн ECOLE имаше трудна задача – да се създаде интериорен дизайн за стая за семейна двойка в малка стая от 19 метра, като се вземат предвид различните хобита и цветови предпочитания на собствениците на стаята и се комбинира интериорният дизайн на хола и спалня в това скромно пространство. Проблемът с малка стая беше решен през интериорен дизайн на стаята с помощта на светли стени, ярки цветови акценти и удобни дизайнерски мебели, изработени по поръчка. И така, удобен диван, разположен по принципа на детска игра “15-ки”, през нощта се превръща в просторно място за спане за двама с удобен ортопедичен матрак.

Дизайнерският шкаф пред дивана също е създаден по дизайнерски скици. Тя крие зад декоративните си врати голям телевизор с плосък екран, който е подходящ в хола, докато гледа следващия филм, но не е необходим в интериорния дизайн на спалнята..

Старият инструмент беше заплашен от съдбата на бара. Но дизайнерите на интериорното студио ECOLE го пребоядисаха в ярки корали – любимия цвят на домакинята на стаята, коригираха го и сега тя може отново да пуска музика върху него.

Възможно е да се отразят хобитата и цветовите предпочитания на собствениците с помощта на интериорна декорация. И така, любовта на домакинята на пространството за керамика е изцяло посрещната от страничните маси, инкрустирани със смарагдова риба – каяк, създадена по авторска скица на главния дизайнер на студиото, Екатерина Колегова, в сложния шамот техника. Изумруденият е любимият цвят на собственика на пространството, а каякът (рафтинг по планински реки с лодки) е неговото дългогодишно и страстно хоби.