Къща в беларуската провинция

Мисля, че много от нас все още не са забравили интериора на прекрасната къща на нашия читател от Беларус, който тази година спечели годишния ни конкурс за най -добър новогодишен интериор. Наталия доказа, че уютният дизайн не познава граници, а оригиналните идеи и красивите решения идват не само с голям бюджет. Днес ще разгледаме как изглежда тази красива къща през топлия сезон, без празничен декор и на дневна светлина..

Къщата се намира в град Барановичи, в Брестска област, с обща площ 140 кв. м. Наталия и съпругът й започнаха реконструкцията и ремонта на къщата през 2007 г., цялата работа се извършваше постепенно и според собствениците все още не са напълно завършени. Наред с други неща, трябва да се отбележи, че някога грозното и неподходящо за живот таванско помещение е пренесено на много светло и пълно с живот таванско помещение.

Бюджетът за реконструкция беше малък, но собствениците не можаха да посочат точната сума, тъй като не направиха точни изчисления. По принцип цялата работа беше извършена независимо, материалите бяха използвани без отпадъци, взето е решение да се оставят някои стари мебели и няколко нови артикула са направени на ръка. Според Наталия (което е особено хубаво), тя изобилно черпела идеята да подреди интериора си тук на Османската.