Резултати от конкурса за новогодишен интериор

Както обещахме, днес най -накрая обявяваме резултатите от нашия конкурс за най -добър празничен интериор. Искам да отбележа веднага, че тази година с удоволствие наблюдавахме високата активност, много изпратиха цяла поредица от снимки на своите къщи и апартаменти, но освен това споделиха и своята новогодишна атмосфера. Точно такъв е случаят, когато беше трудно да се изберат победителите, защото в надпреварата участваха около 40 души..

След наистина ожесточен дебат и дискусия решихме да дадем първо място за най -голям брой оригинални идеи, стилен декор и за много вълнуваща новогодишна история като цяло Наталия Тюнчик от беларуския град Барановичи. Бяхме много впечатлени от креативността в дизайна на нейната къща, ярките цветове и факта, че всичко това е заснето в красиви и висококачествени фотографии. Като основна награда Наталия получава прекрасно огледало от уютен магазин за мебели и декора Вътрешен магазин. По -долу можете да намерите прекрасни снимки на новогодишния интериор на Наталия.

Собственикът на невероятно уютна и красиво декорирана новогодишна кухня с достъп до градината (където живее красиво коледно дърво) – Евгения Дейснер от Николаев – получава от нас второ място, и с него комплект фини очила. Каним ви да се насладите на нейните снимки.

Добре де трето място ние имаме Евгения Костина от Санкт Петербург със своята новогодишна вечерна атмосфера. Припомняме ви, че за третото място имаме право на декоративни стенни свещници.

Всъщност имаше невероятно много прекрасни произведения и без преувеличение беше много трудно да се спрем само на едно. Не се обезсърчавайте, ако не сте намерили снимките си тук – днес, малко по -късно, ще публикуваме селекция от най -ярките и интересни интериори, които не попаднаха в тройката. Благодаря отново на всички за участието.!