Победителите в конкурса за най -добър новогодишен интериор 2013 г.

И така дойде денят, в който сме готови да посочим победителите в нашето годишно състезание за най -добър новогодишен интериор. Много сме доволни, че всяка година има все повече участници и достойни творби, а за журито ни е все по -трудно да вземе решение за победителите. Но още по -приятното е, че идеите за декориране на празничен интериор стават все по -разнообразни и интересни, много се гордеем с нашите читатели!

collage_small

така, първо място, а с него и главната награда – прекрасен калъф за съхранение от нашите приятели от DG-HOME, тази година награждаваме Лариса Давидова от Барнаул! Факт е, че Лариса изпрати цяла поредица от истории за своя празник, наречена „Дневник за подготовка на Нова година“. Всъщност има снимки на уютен вечерен хол с камина и коледно дърво, празничен празник и някои красиви детайли за декорацията на нейната къща. Накратко, беше много, много вълнуващо да прегледам всичко това.!

Лариса-давидова-1

Лариса-давидова-3

Лариса-давидова-4

Лариса-давидова-5

Лариса-давидова-6

Лариса-давидова-10

Лариса-давидова-8

Лариса-давидова-7

Лариса-давидова-9

Лариса-давидова-11

Лариса-давидова-12

Лариса-давидова-13

Лариса-давидова-2

На второ място ние имаме Наталия Кухар-Григориева от Новосибирск с великолепната си снежна къща в празнична украса. Красиво коледно дърво със сребърни декорации, реколта часовник, камина .. Всичко е много стилно и душевно.!

Наталия-Кухар-1

Наталия-Кухар-5

Наталия-Кухар-4

Наталия-Кухар-2

Наталия-Кухар-6

Наталия-Кухар-3

Наталия-Кухар-9

Наталия-Кухар-10

Наталия-Кухар-7

Наталия-Кухар-8

Разбира се, нямаше как да минем покрай зашеметяващата дървена къща. Наталия Черных от Красноярск – тя получава трето място и приложената награда. Бял новогодишен декор на фона на дървени стени е истинска мечта! Този интериор наистина не прилича на всички останали..

Наталия-Черных-1

Наталия-Черных-2

Наталия-Черных-3

Наталия-Черных-4

Наталия-Черных-5

Наталия-Черных-6

Благодарим на всички участници, че ни позволиха да разгледаме вашия най -уютен елегантен интериор и да попием духа на вашия специален празник! За съжаление, има само три награди, защото сред творбите все още имаше толкова много, заслужаващи внимание. Ето защо, по традиция, утре изчакайте голям пост за Османската империя с подбор от най -ярките и най -вдъхновяващи произведения според нас, които не бяха включени в тези три. Очакваме всички в следващите ни конкурси!