Декораторски апартамент в центъра на Киев

Днес предлагаме да разгледаме малък уютен апартамент в центъра на Киев, който е проектиран от декоратор и собственик на магазини SIA в Украйна. Този интериор има женствен чар и чувствен характер, освен това е ярък пример за хармоничното съчетание на ергономичност и красота. Интересното е, че всяка стая в апартамента има свой собствен цвят: топъл шоколадов нюанс преобладава в коридора, дълбоки сиво-кремави тонове в банята, меко зелено в кухнята, тъмно лилаво в хола и накрая спалнята е изработени в тюркоазено-розови тонове. Естетиката на всяка стая се допълва от деликатна флористика, естествен текстил и картини по стените..

Площта на апартамента е само 67 кв. м, но въпреки това домакинята не се страхуваше да оборудва съблекалня. Може би, благодарение на това решение, апартаментът винаги е в ред и има много свободно пространство. Не твърде големите размери на помещението повлияха на решението да се отървете от масивните врати, разделящи коридора от жилищното пространство – те бяха заменени от леки плъзгащи се врати, визуално придавайки на интериора въздух.

С помощта на стари дървени мебели, снежнобял диван с покривало от естествена тъкан и множество малки декори, които нежно прехвърлят от забързания живот на столицата към домашен уют, интериорът е придобил светлина класически вид.

Панорамните прозорци на спалнята предлагат красива гледка към Киев, на която е приятно да се възхищаваме както рано сутрин, така и късно вечерта..

ОБОРУДВАНЕ.  Коридор: Комод – SIA. Кухня: Плочки – Gaya Fores, Маса и столове – Артишок, Кухня – Карина, Светлина – SIA.  Хол: Конзола – SIA, Шкафове – Артишок, Light – SIA, Текстил – Лора Ашли. Спалня: Легло – Лора Ашли, Текстил – Jab, Light – Лора Ашли, Огледало – Лора Ашли. Баня: Светлина – Лора Ашли, SIA, ВиК – Hatria, Подове – Масивен под, Декор – SIA, Гипс – “Еделвайс”.

Въз основа на материали от официалния сайт на SIA.