Килимът като необходим елемент от интериора

Според дизайнерите Лора Ашли, без килим, няма завършеност на интериора. В днешно време е популярно мнението, че килимът събира прах и затова можете да го направите без него. За хората, склонни да мислят така, гоблените, килимите без власинки са идеални. Malmaison, Барок, Виктория, Марсиана и Лангдън Това е най -правилният избор. Такива килими отговарят на всички изисквания на нашето време: естественият състав от вълна и памук, леки, без власинки, което означава, че не събират прах. Цената на килимите е такава, че след като са служили няколко години, те могат да бъдат заменени с нови без съжаление.

Когато трябва да добавите топлина и комфорт в стаята, можете да изберете вълнени килими с дебела купчина. Представен в 6 цвята за килими Бексли, 3 цвята Хокстън.

Килимите ще добавят елегантност към интериора. Рози, Чисуик с ярки цветове, елегантен килим Клавертън релефен флорален модел с цвят на пясък.

Килимите на Лора Ашли могат да променят отношението на много скептици към себе си – за това е достатъчно да посетите шоурума на компанията в Москва или Киев, седнете в хола и почувствайте истинския комфорт на английския стил.