Най -добрата препоръка

Всеки производител на шкафове или мека мебел разработва своя собствена маркетингова стратегия. Но какво може да каже за него по -добре от проекти, които използват неговите продукти? В тази селекция сме събрали произведенията на водещи украински архитектурни и дизайнерски бюра, оборудвани с мека мебел Interia. Таванско помещение, класика, минимализъм – дивани и легло Interia се вписва във всеки стил. Компанията работи като ателие, защото „коригира“ размера на избрания модел за всеки интериор, а също така дава възможност на своите клиенти самостоятелно да вземат решение за цвета и текстурата на тапицерията. Съгласете се, не всеки е способен на това!

“Къща на Буда” – това е името, дадено на проекта за лятна къща, разположена в предградията на Киев, и реализирана от работилницата 33BYA. В него се казва, че собствениците на имението са настроени на определен ритъм на живот. Всъщност собствениците на къщата са младо приятелско семейство, което следва принципите на будизма, обича йога и обича да пътува много, което е отразено в проекта с помощта на текстури от естествено дърво и камък, теракотени воини и текстил с ориенталски орнаменти. Ярките меки мебели от Interia придават индивидуалност на интериора. Нежен голям диван и пуф по поръчка.

Напоследък все по-често се срещат висококачествени дизайнерски проекти под наем. Този интериор на дизайнерката Оксана Долгопятова е само един от тях. Отправната точка в развитието на интериорната концепция беше богат нюанс на зелено, в който част от стените, фасадите на кухнята и дори водопроводът бяха боядисани в зелено. В този случай моделът на дивана Santimenty служи като безопасна основа за внедряването на ярка палитра. Докато жълтата табла на леглото Butterfly се превърна в акцентен елемент в спалнята. Определено бихме наели такъв апартамент за себе си и щяхме да живеем щастливо в него.!

В момента, в който архитектурната група Tseh започна този проект, къщата беше построена. От архитектите се изискваше да променят съществуващия обем и да направят пространството му по -жизнеспособно. След като обмислят решението за планиране, авторите на проекта се заеха с неговия дизайн. Днес топлите естествени текстури създават необходимия комфорт в пространството на къщата. Докато диванът и леглото, сякаш „прикриват“ цвета на подовете, изпълват пространството с обем и редовно изпълняват своята функция. Лотосово легло, диван Soul Big.

Интериорът на апартамента, проектиран от дизайнера Юлия Червиченко, от една страна изглежда строг, а от друга, малко момичешки. Претегленият цветен разтвор му придава строгост. Но тя става момичешка благодарение на използването на естествено дърво и внимателно подбран декор. Страхотно място за скриване от шума и суетата на града. Що се отнася до меката мебел, изборът на дизайнера падна върху леглото Lotus Slim на Interia, което съчетава както съвременните тенденции, така и удобството..