Изискани френски традиции от Country Corner

Country Corner, страхотна семейна марка, започна с малък антикварен магазин в живописния град Le Havre в Северна Франция. Скоро страстта към античните мебели накара основателя на компанията Жан-Мишел Льо Брусоа да отвори собствено производство, в което започна да създава очарователни старинни мебели, сякаш направени от майстори от миналото, но в същото време се срещна изискванията на съвременността. Днес Country Corner е голяма компания, която има 6 собствени фабрики, 80 магазина за марки и повече от 5000 места за продажба по целия свят (включително От Русия). Малко френски компании могат да се похвалят с този успех..

Марката Country Corner е представена в няколко колекции, като всеки ред съответства на своя период от френската история, а понякога и ярка историческа личност. Днес ще разгледаме по -отблизо колекцията Chateu, вдъхновена от антични мебели от тавана на френски къщи, която е върната към нов живот. Компанията произвежда тези мебели по технологията на дърводелците от 18 -ти век, което постига уникален и за разлика от нищо друг ефект. Продуктите са изработени от плътна смърч, а боядисването с няколко слоя боя се извършва ръчно.

Всяко от мебелите или декора в тези снимки може да бъде закупено от един от салони Вътрешен магазин или в онлайн магазина www.in-lavka.ru