Декоративни бои Oikos

За тези, които поради определени обстоятелства не могат или просто не искат да използват тапети в интериора си, екологично чистите декоративни бои на италианската марка са идеални Ойкос. Изборът на цветове просто разпръсква очите. Интересното е, че в зависимост от метода на нанасяне на бои и пропорции, можете да постигнете оригинални и често най -неочаквани резултати във всяка стая, било то кухня, баня, спалня и пр. Текстурата на боята Oikos може да бъде много различна и може се нанася върху абсолютно всяка повърхност, включително стъкло и пластмаса.

Декоративните бои и мазилка Oikos ще ви помогнат да създадете наистина уникален и стилен интериор. Използвайки продуктите на тази италианска компания за декорация на стени, можете да получите повърхности с голямо разнообразие от текстури: гладка коприна, луксозно кадифе, великолепен седеф, стара мазилка или благороден мрамор. В допълнение към естетическите свойства, продуктите имат дълъг експлоатационен живот, устойчиви са на климатичните промени и влиянието на влагата (което е толкова важно за нашия климат), а високите екологични стандарти позволяват да се използват дори за декориране на детски стаи..

Един от най -успешните и популярни е OTTOCENTO Антико Велуто – декоративна боя, която благодарение на специална формула ви позволява да получите уникални декоративни ефекти, както в класически, така и в модерен стил.

Но продуктите на Oikos не се ограничават само до интериорни бои. Компанията предлага и линия с високо качество фасадни бои, освен това, за голямо разнообразие от помещения – жилищни сгради, търговски центрове, развлекателни съоръжения и пр. Един факт е, че по време на реставрацията на фасадата на известната катедрала „Свети Петър“ в Рим, продуктите на компанията са били използвани Ойкос, вече свидетелства за безупречното качество и репутация на марката.

За подробна информация, както и за покупка, моля свържете се Декор център Oikos, който е официален дилър на марката в Русия.