Цвят майстор: Декоратор Денис Валенсия

Шведският декоратор Денис Валенсия е много чувствителен към цвета и това му позволява да създава такива необичайни многослойни цветови комбинации в интериора си. Не е изненадващо, че основните му клиенти са производители на интериорни бои, текстил и аксесоари за дома, за които той проектира вдъхновяващи фотосесии. И наистина, не трябва да се страхувате да експериментирате с цвят.!

Избирайки такива смели решения за вашия интериор, вие определено ще добавите цвят към живота. Просто погледнете спалнята. След дълги и сиви работни дни той е като спасителен остров. Тези цветови схеми със сигурност ще ви предизвикат усмивка веднага щом влезете в нея..

Как ви харесват тези интересни неща близо до стола и леглото, на които можете да закачите дрехи? Много оригинално и практично, бихме казали. И това розово ретро кресло е много хармонично с бордовите стени..

Синьо-зелен хол? Защо не. Тази интериорна опция е доста смела, според нас, защото не всеки може да вземе решение за нея. А тези, които са решили, несъмнено изненадват своите гости с наситеността на цветовете и цветовете. Големите прозорци и белият таван правят тази стая светла и просторна..

Сините и зелените цветове създават усещане за свежест и в същото време необяснима мистерия. Всеки детайл от интериора на хола изглежда няма смисъл сам по себе си. Но колко хармонично се допълват взаимно, създавайки идеална картина. Дори тази розова възглавница на дивана изглежда е крайната точка на този смел дизайн, който ни предложи Денис Валенсия..

Жълтата плочка на стената в банята изглежда много ярка. Изглежда, че утрото в него винаги трябва да бъде добро и радостно. Единственото нещо, което смятаме, че липсва над умивалника, са огледалата.

Внезапният преход от цветната спалня, хол и вана към по -неутрални цветове на детайлите на кухненския интериор беше неочакван. Изглежда, че част от еврейската култура е решила да разреди този бунт от цветове.

Но след това декораторът отново се връща към цветовете. И ни предлага закуска близо до голям прозорец, вероятно с красива гледка към града. Комбинацията от светло лилаво и светло жълто прави тази стая невероятно уютна и деликатна..