Вдъхновяващи нови артикули от IKEA

Нова фотосесия от любимия ИКЕА хипнотизиращо! Въпреки факта, че това е Скандинавия, в новата колекция няма бели интериори и дори светли – предимно много драматични, в богати цветове (често тъмни) цветове. Стаите със зелени стени изглеждат особено впечатляващи, атмосферата в която е дори приказна. Страхотно както винаги!

В IKEA има интериорни детайли, които откриваме в повече от една колекция. Това може да означава само едно – купувачът оцени качеството и практичността на нещата, които IKEA е готова да произвежда отново, само ако любимият клиент е доволен. Но известна марка обича да показва на своите потребители как нещата, които обичат, все още могат да се използват в интериора. Така например, можехме да сме срещали тези столове и килими и преди, но в комбинация с толкова смело наситено зелено, те изглеждат различно и много полезно..

Вероятно няма такава къща в Швеция или други скандинавски страни, където има поне тенджера от IKEA. Ястията им винаги са много красиви, стилни и разнообразни. Трудно е да се откажеш от нови продукти, особено в такъв нежен розов цвят, който, добре, просто върви добре с тъмнозелено.

Този лесен за сглобяване кухненски шкаф за маса от светло дърво, разрежда наситените с цветове стени и напълно се вписва в интериора, подчертавайки неговия стил и оригиналност..

Подобен принт върху възглавници сме срещали и преди в идеите за интериора на IKEA. Но той идеално се вписва в това богатство на зелено. Мини джунгла точно в дома ви.

Мимикрията на тези възглавници, разбира се, излиза извън мащаба, но ние обърнахме повече внимание на използването на друг богат и безумно красив цвят във вътрешността на къщата. Съгласете се, той е страхотен!

Дори папагалът обича тази стилна баня. Всъщност темата за джунглата продължава тук отново. Вероятно се чувства като у дома си.

И отново ястията, защото никога няма твърде много от тях. Освен това, такова стилно черно. Като цяло вероятно ястията са черни или тъмно сини, които съответстват на всеки цвят на масата, правейки ястията много стилни. Изглежда, че храната става още по -вкусна, сложете я върху черен съд.

Розова спалня? Защо не. Тя, подобно на това розово фламинго, е необичайна и екзотична по свой начин. Само най -вероятно е идеален за творчески човек или, добре, много обичащ розово. Добре е, че това е просто инсценирана снимка, но изведнъж някой се вдъхновява от подобна идея..

По някаква причина често столът е любимият на дивана. И когато е мек и голям, тогава дори може да започне борба за него. 🙂 IKEA има достатъчно столове за всички. И дори в различни цветове!

Мистерията и приказността на този коридор са просто извън мащаба. Много зеленина и тези светещи лампи му придават определена магия. Разхождайки се по него, си представяте себе си в далечната джунгла.