Скандинавска Коледа: Празнична колекция Broste Copenhagen

На календара 1 ноември, което означава, че остават само два месеца до Нова година, която ще премине бързо и неусетно. Време е да помислите как ще изглежда вашият дом по време на празниците и днес имаме поглед от Дания – прекрасна коледна колекция от интериор за дома от Бросте Копенхаген. Кратко, стилно, вдъхновяващо!

Съгласете се, датчаните са професионалисти в създаването на уютен минимализъм в домовете си. Вероятно само те могат толкова точно и красиво да комбинират бяло, сиво и прашно синьо в един интериор. Тук разглеждате колекцията за домашен декор от Broste Copenhagen и отново се убеждавате, че всичко гениално е просто.

Струва ни се, че много елементи от този декор изобщо не са трудни за създаване със собствените си ръце. Датчаните подсказват на тези, които имат деца: „Направете нещо заедно и се забавлявайте“. Но истината е, че нищо не обединява семейства като Коледа и дните в навечерието на този добър и светъл празник. Всичко, което трябва да направите, е да купите хартията, която искате, в правилните цветове, да потърсите в Google „как да направите коледни украси за вашия дом“ и просто да се насладите на забавното време с децата си. Тази дейност ще ви подхожда, дори ако все още нямате деца. В края на краищата най -важното е да го направите с удоволствие и желание..

И също така, вероятно сте забелязали, че датчаните използват свещи почти винаги и по всяко време на деня. Те просто ги обичат. Изглежда като малка светлина, но колко уют създава в къщата. Ако нямате свещи у дома, не бъдете мързеливи да отидете през уикенда за тях. Освен това сега има такъв огромен избор от тях. Веднага ви съветваме да закупите ароматизирани. Миризмата на канела и ябълка ще създаде коледна атмосфера много преди празника.

Broste Copenhagen ни кани да игнорираме огромния брой декорации на дървото – колкото по -малко, толкова по -добре. Наистина, защо да криеш красотата на гостен гост зад играчки? Основното нещо е да си купите дебела и буйна – в края на краищата тя е по -сладка и по -приятна за очите ви.

Скандинавска Коледа във вашия дом. Защо не? Това е просто и най -важното – много стилно!

Вижте също прекрасната коледна колекция от HM Home!