Новогодишни вдъхновения от Ellos

Подготовката за Нова година бавно навлиза в активната си фаза; повечето магазини вече са украсили витрините си с празничен декор. Така че, ако все още не сте започнали да мислите как ще изглежда къщата ви за Нова година и Коледа, значи е време да го направите. Днес една прекрасна скандинавска марка ще ни помогне да се настроим на празнично настроение. Елос с прекрасната си коледна колекция. Насладете се на вдъхновението си!

Много уютно решение за камина са свещи вместо дърва за огрев. Прекрасна коледна илюзия за вечно горящ огън. Мек килим и както винаги много възглавници – истинска скандинавска идилия. Липсва само котката 🙂

Красиво декорирана маса веднага събужда апетита ви и ви настройва за вкусна коледна вечеря. И този стилен свещник е идеален за традиционен Адвент преди Коледа. Скандинавците особено обичат Адвента и избират най -добрите свещи за този период. Тази година Адвент започва на 3 декември и всеки, който го празнува, ще запали първата свещ, очаквайки Коледа в страхопочитание, когато последната – четвъртата свещ ще бъде запалена.

Като гледам цветовата схема, която предлага Ellos, особено в дизайна на леглото, в главата ми изниква само една дума – комфорт. И точно това ви трябва в този най -красив период от годината..

Особено в тази колекция останах доволен от наличието на измама на масата. Ако никога не сте опитвали тези безумно вкусни сладкиши, то не пропускайте възможността да ги купите, ако ги видите някъде в магазина. И ако имате късмета да празнувате Коледа в някоя от скандинавските страни, не забравяйте да отидете на празничния панаир, защото там ще намерите просто огромен брой различни вкусове на измама. Обичаш ли кафе? Тогава ще се зарадвате на сладкиш с вкус на капучино. Има и аромати на мента, ванилия, шоколад, меденки и дори женско биле.

Гледането на падащия дебел сняг е това, което искате да правите, докато седите в такова кресло с всички тези възглавници. И също прочетете книга. Основното е да изберете най -яркото място в къщата, така че светлината да пада перфектно във вашия прозорец, точно както на снимката.

Харесва ни, че Ellos предлага да не се фокусираме върху огромното количество бижута. В крайна сметка въпросът не е в количеството, а в качеството и в това как тези неща могат да се комбинират помежду си. Според нас този тип декорация на дома е перфектен, ако не обичате да се суетете много и мислите къде и как да закачите всички коледни украси..