Списание Soul

В интериорните списания има нещо специално – всеки хотелски брой съдържа много полезна информация за актуалните тенденции, интересни идеи за декор, а също така можете да се запознаете с най -добрите проекти, изпълнени наскоро в различни части на света. Но трябва да призная, че дълги години основният ни източник на вдъхновение бяха чуждестранните онлайн списания като Adore, Heart Home, Rue и други, докато публикациите ни, меко казано, не бяха толкова интересни. Колкото по -приятно беше да откриеш прекрасното руско списание DG Home, първият празничен брой, който излезе точно в навечерието на Нова година.

Зад този много приятен и стилен проект стои млад екип от дизайнери, архитекти, декоратори и цветя, които са влюбени в работата си и влагат душата си във всеки материал, което е много забележимо. Списанието не се ограничава само до интериорен дизайн, тук можете да намерите очарователни материали и красиви фотографии по темата за пазаруване, пътуване, създаване на уютна атмосфера в къщата и много други..

 Интересното е, че създателите на изданието са компания DG Home – контролира производството на фини мебели под собствената си марка. Някои продукти са описани подробно в списанието, чиято пълна версия може да се прочете тук: