Идеи от IKEA: прекрасна всекидневна в тъмни цветове на 29 кв. м

Представете си перфектната всекидневна с голям диван и фотьойл за цялото семейство, работна зона с маса (която може да се превърне в трапезария), просторен гардероб и уютна седалка до прозореца за четене. По принцип не е нужно да си представяте, защото вашият любим ИКЕА създаде точно такъв интериор на хол на площ от 29 кв. м. Към всички горепосочени предимства трябва да добавите прекрасен дизайн – стаята изглежда много стилно благодарение на красивите цветове и модерните мебели. Насладете се на вдъхновението си!

Със сигурност криете и най -красивите ястия в килера в хола, а след това с удоволствие ги поставяте на масата по случай някакъв празник. Такъв голям и стилен шкаф е идеалното скривалище за голям брой книги и прибори за маса за специални поводи..

Толкова много книги в килера трябва да бъдат прочетени на удобно място. IKEA се погрижи такова място да е уютно и обичано в къщата. Тук имате меки възглавници, одеяло и лампа над главата си. Дори завесата се затваря, за да можете да се скриете от всички в хола и спокойно да се отдадете на любимото си забавление. И разбира се, на прозореца трябва да има място за красиви саксии със зеленина. Колкото повече, толкова по-добре. По принцип можете да забележите това в цялата всекидневна – саксии има почти навсякъде..

Първото нещо, което привлича вниманието ви, е необичаен полилей. Това е като светлина в кошница. Той върви добре с ракитания стол отсреща, който изглежда уютен и удобен поради меките възглавници върху него..

Гардеробът се допълва от още няколко отделения в друга част на стаята, които също са удобни за използване като маса за семейни снимки или друга саксия..

Работен кът на масата може много лесно да се превърне в трапезария, ако изведнъж решите да вечеряте с голямото си семейство или приятели в хола. Просто го преместете от стената и поставете повече от тези удобни столове.

Малки детайли, като много картини, вази, всякакви фигурки на маси и пиедестали, правят тази стая жива и истинска. Изглежда, че всеки детайл е много важен за собствениците, така че е на най -видно място. Дори използването на три различни килима в центъра на стаята прави зоната около масата специална и уютна. Благодаря на IKEA за способността да подчертава важността на всеки детайл..

Вижте също Нов каталог на IKEA за 2018 г..