Когато споделяте стая с деца – съвети на IKEA

Защо все още обичаме ИКЕА, така че е от значение и практичност. Компанията е добре наясно, че не всеки има късмета да има огромно жилищно пространство, затова непрекъснато произвеждат продукти за малки пространства и споделят идеи за своя дизайн. Днес шведските дизайнери ни канят да видим как родителите и децата могат да се разбират в една и съща стая, защото такава ситуация, виждате, се случва. Тази стая е идеално зонирана, така че всеки от членовете на семейството има свой собствен кът за почивка и развлечение. Ние гледаме!

Дори в едностаен апартамент и с дете искам да му дам най-доброто, правейки детството му щастливо и пълноценно. IKEA разбира това, затова предложи толкова интересна опция две в едно-както място за спане, така и зона за игри. Той е много удобен и не засяга детето. На втория етаж спи, а на първия играе в уютен и мек ъгъл. Лампите в стил облак изглеждат много сладки. Забелязали ли сте също, че стените около леглото са тъмни, създавайки атмосфера на нощта, а в близост до игралната зала са светли и с цветя, създаващи атмосфера на деня? Това е наистина грижовна и много интересна идея от любимата ви марка..

Фактът, че работното място е споделено от възрастен и дете, се обозначава с фотьойл и стол. Всеки от тях отговаря на възрастта и ръста си. Най -вероятно творчески личности за възрастни, добре или поне една от тях. Това може лесно да се установи, като просто погледнете предметите на рафта и стилен горен шкаф в цвета на стената. Детето също трябва да бъде креативно, защото може да рисува директно по стените, които са предназначени за това в тази стая..

Харесва ни, че IKEA се грижи не само за детето, но и за родителите в тази стая, създавайки отделно, уютно и компактно място за тях. Под леглото има допълнителни чекмеджета, където можете да скриете различни неща. Всъщност в такава малка стая не всичко може да се побере в един килер. Затова можете да излезете интересни и стилни..

Въпреки че известната марка се е погрижила гардероба да е голям и просторен. Има раздел за татко, майка и бебе. Дори за играчки имаше отделен приют.

Всъщност стаята е обзаведена удобно и с вкус. Не можете да кажете веднага, че няколко души са претъпкани тук. След тази версия на интериора се убеждавате за пореден път, че няма нищо невъзможно за IKEA.