Финландски мебели Калусте

Скандинавският дизайн винаги се е отличавал с иновативни подходи и функционалност, поради което често можете да намерите прекрасни интериори от страните от този регион на османския. Приятно е, че някои от техните производители и магазини вече започват да отварят офиси в нашите страни. Днес искаме да ви разкажем за отлична финландска фабрика Калусте, идеята за която звучи като „комуникация с природата чрез интериорни елементи“. Факт е, че производството се извършва в уникална фабрика в гора в малък град в западната част на Финландия, а самият процес на сглобяване е възможно най -ръчен и отчита най -строгите екологични изисквания. Но освен естествената чистота, тя е и красива.!

Интересното е, че почти всички дивани Kaluste са модулни, тоест можете да проектирате независимо формата, размера и функцията за спане за повечето модели. Освен това можете да бъдете сигурни, че вашият модел със сигурност ще бъде изключителен, тъй като компанията предлага много цветови опции за завършване и няколко вида материали..

Всички мебели, показани на снимките, могат да бъдат закупени в онлайн магазина Калусте, или в един от няколко салона в Русия.

За дизайнерите има библиотека 3D модели.