Празнична колекция Winter Wonders от Pottery Barn

За разлика от по -модерната и екстравагантна скандинавска Коледа, в свежия каталог Winter Wonders на любимата ни американска марка Керамичен обор са представени традиционни, но не по -малко уютни новогодишни идеи и решения. Светъл интериор, червено -зелени цветове, мебели и дървен декор, всякакви декорации – вярваме, че всеки ще намери нещо интересно и вдъхновяващо за себе си в тази колекция. Приятно гледане!

Не знаем за вас, но по някаква причина червено-зелената цветова схема веднага ни напомни за първата и втората част на известния филм „Сам вкъщи“. И красиво дърво близо до уютен диван е краят на втората част на филма. Спомняте ли си, когато накрая цялото семейство на Кевин се събира около елхата в огромна зала, за да отворят подаръци? Вероятно няма такъв човек, който да не би искал да бъде в този момент по Коледа с тях и да отвори своя уникален подарък. Е, ако изведнъж не сте гледали този филм, не забравяйте да разгледате тази Коледа. Особено уютно е да го гледате с цялото семейство, отпивайки какао с блатове, прикривайки се с одеяло или прегръщайки една от възглавниците в стил Winter Wonders. Е, и вдъхновени от филма за духа на Коледа, цялото семейство може да отиде за нови декорации за елхата, спално бельо и допълнителна порция какао. 🙂 Да се ​​създаде коледна атмосфера у дома в този стил е много просто, основното вдъхновение и желание.

Яркият интериор на тази колекция предлага идея да организирате романтична Коледа за вашата сродна душа. Просто искам да напусна някъде в крайградска, дървена къща с такъв уютен дизайн и да прекарам няколко дни с любимия или любимия човек. Можете да украсите коледна елха заедно, да се попечете близо до вечерната камина и сутрин да лежите още малко в топло и светло легло..

Съгласете се, комбинацията от бяло, сиво, златно, осеяна с червено създава атмосфера на любов, доброта и безкраен комфорт. Иска ми се тази Коледа никога да не свършва. Може би това беше основната цел на дизайнерите на Pottery Barn, създавайки празнична колекция от Winter Wonders. Ако е така, те са постигнали желания резултат. И какво мислите? Искам да празнувам Коледа по този начин?

Наскоро говорихме за скандинавския подход към празничния интериорен дизайн – Нова колекция от продукти за дома от Broste Copenhagen.