Синьо в дизайна на историческа градска къща в Ню Йорк

В този Ню Йорк градска къща синьото е основната тема в дизайна на цялата къща и вече по фасадата можете да видите намеци за това: сините капаци го отличават на фона на подобни сгради. Тъй като градската къща е построена в началото на 19 век, интериорният дизайн е в елегантна класика, но с модерен обрат и добавен блясък. Доста необичаен и запомнящ се интериор!

За всички любители на синьото тази градска къща е божи дар. Основното в една толкова интересна идея не беше да се прекалява със синьото. И според нас дизайнерите са се справили с тази задача..

Всеки детайл от основния цвят изглежда много лаконичен и подходящ. Нека да видим това заедно, като започнем с голяма и просторна всекидневна. Сините акценти тук са разпределени върху дивани, фотьойли, вази над камини (от които между другото има две в стаята) и дори по -голямата част от книгите са избрани в съответствие с основния цвят. Няколко големи прозорци изпълват стаята с достатъчно светлина, което прави лъскавите детайли на хола да блестят още повече..

Въпреки факта, че кухнята е на най -долния етаж, в нея няма не по -малко светлина. Естествената светлина е професионално заменена с изкуствена и придава на стаята изключителен блясък. Разбира се, и тук несъмнено откриваме сини акценти, които са хармонично съчетани със сребро, бежово и бяло. Къщата е пълна с камини и кухнята не прави изключение. Така че дори кухнята може да бъде уютна и топла..

Синьото е основният цвят в тази градска къща, но все още можете да намерите стаи, в които няма и най -малък намек за цвета на небето. Ако ви е писнало от синьо, тогава лесно можете да изберете пода, където няма да бъде. Като например тази със спалня, в която основните детайли на стаята са направени в жълто. Освен това има две такива стаи. Вторият е направен в пастелни и неутрални цветове, като единственият акцент на стената е огледало в златна рамка. Също така ще намерите камини както в първата, така и във втората спалня, както навсякъде и в цялата къща..

И двете душ кабини са много стилни и, дори бихме казали, богати. Изобилието от светлина във всеки от тях играе важна роля в това. И разбира се цветовете и материалите, които правят всеки от тях индивидуален и красив по свой собствен начин..