В черно-черен апартамент ..

Единственото светло петно ​​в интериора на този швед апартаменти – антре със стилен мраморен под. Всичко! Останалите пространства, сякаш под прикритието на нощта, са декорирани в тъмни, почти черни цветове. Може би собственикът е нощен и е искал да пресъздаде любимата си атмосфера у дома, или може би по този начин сивите скандинавски пейзажи му влияят. Във всеки случай всичко изглежда много смело и необичайно. Кухнята е просто прекрасна!

Разглеждайки снимката на този апартамент за първи път, ние също си помислихме, че е невъзможно да живеем тук. Понякога е трудно да се разберат скандинавците: ние сме свикнали с факта, че светъл интериор е традиционен за тях, но тук такава крайност е тъмна и във всичко. Дори таваните, стените и подовете са напълно тъмни, с изключение на коридора, разбира се.

Но след като прегледахме снимката отново, а след това отново, все пак успяхме да различим положителните страни на такъв смел и необичаен цвят на апартамента. Чудя се дали и вашето мнение ще се промени, след като погледнете черния интериор с нашите очи.?

От черния интериор на кухнята може да се каже много за собственика. Първо, той най -вероятно обича елегантността и лукса – просто погледнете формата на полилея, свещниците на масата за хранене и фотьойлите до него. Второ, той е спретнат, защото не е тайна, че по тъмните повърхности прахът е много по -забележим, което означава, че трябва да го почиствате по -често. Ако говорим за самия цвят, тогава, изненадващо, той не намалява визуално кухнята. Напротив, изглежда достатъчно просторен. Може би една от причините за това явление са две отворени врати, които леко увеличават пространството. Също така, въпреки че не виждаме целия прозорец, можем да приемем, че той е достатъчно голям и следователно дава толкова много светлина на стаята, поглъщайки мрака си в себе си.

Всекидневната изглежда строга и сдържана. Вероятно тук няма място за шумни събирания и силен смях. Но всичко изглежда много елегантно и стилно по свой собствен начин. Благодарение на директната светлина от двата прозореца, стаята също не е толкова тъмна. Най -вероятно самият апартамент е от слънчевата страна, така че няма проблеми с дневната светлина..

Тъмна спалня. По принцип тъмните тонове подхождат на спалнята възможно най -добре. С този цвят заспивате по -бързо и очите ви са по -лесно да почиват в такава стая, защото нищо ярко не ги притиска. Във всеки случай не е за нищо, че има поговорка, че няма другари за вкус и цвят. Всеки има право да оборудва къщата или апартамента си както иска. В края на краищата, основното е да харесате и да бъдете удобни за собственика, а не за нас.