Светъл апартамент с изглед към залива в Швеция (56 кв. М)

Основното предимство на този шведски апартаменти – изглед към залива, на който можете да се любувате от уютен балкон. Но и вътре има какво да се види. Класическият скандинавски интериор е подправен с интересни плакати, фотографии и ярки елементи – розовото кресло е особено привлекателно. Колекцията на собствениците също има много необичайни съдове за хранене и впечатляващо количество зелени растения. Вижда се, че животът в тази къща е в разгара си и това винаги прави всеки интериор още по -привлекателен.!

Много е лесно да развалите скандинавския стил на апартамент, като направите няколко прости грешки. В този апартамент, разбира се, тези грешки не съществуват. Но на нейния пример можем да си спомним няколко неща, които не е необходимо да се правят..

Например забелязали ли сте, че в апартамента се използват същите килими? Въпросът дори не е в това, че са еднакви, а в това, което са те сами по себе си. Плетена с голяма бримка, с определена форма – нито повече, нито по -малко. И те са на строго предназначено за тях място, изпълнявайки функцията за омекотяване използването на ясна геометрия в помещенията.

Няма да откриете прекомерен декор по стените. Като се има предвид любовта на скандинавците към бялото, картините вероятно ще бъдат в черно -бели цветове. Разбира се, картини с други цветове също имат право да съществуват на стената, но те със сигурност ще преминат през специална селекция, за да се впишат в цялостния интериор на стаята. Можете да видите това на примера на този апартамент. Това, което друго е присъщо на такива картини на стената, е концептуалният характер. Семейните снимки рядко се разглеждат като декорация на стени, особено в апартаментите на млади собственици..

Повечето шведски домове няма да използват линолеум на подовете си. Скандинавците предпочитат естествено дърво. Понякога в кухнята можете да видите керамични плочки на пода, но те ще бъдат без шарка..

Скандинавците обикновено обичат да използват дърво в интериора си, не само на пода. Различни декоративни елементи или мебели също могат да бъдат направени от дърво. В този апартамент има няколко такива артикула и те се вписват много хармонично в интериора и също са правилно подбрани по цвят..

Но колкото и красив и обичан да е скандинавският дизайн, балконът в този апартамент с изглед към залива е още по -любов. Е, собствениците имаха голям късмет с такъв уютен кът. Тук изглежда красиво през всеки сезон!