Co to je Smart Banking?

Co to je Smart Banking?

Jak funguje Smart Banking

Aplikaci si stáhnete na odkazu uvedeném v horní části této stránky (zvlášť pro operační systém Android a iOS). Otevřete ji a odstartujete aktivaci na svém telefonu, následně ho propojíte s Internetbankingem a proces dokončíte opět na mobilu, kde si nastavíte vše potřebné. Celá aktivace Vám nezabere více než pár minut.

Jak aktivovat Smart Banking

Smart Banking si můžete zřídit online ve svém Online Bankingu v sekci Účty a karty – Mobilní služby – Aktivace Smart klíč nebo požádejte bankéře na pobočce UniCredit Bank. O zřízení Smart Bankingu Vás budeme informovat prostřednictvím SMS zprávy zaslané na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu.

Jak aktivovat Smart Banku v mobilu

Přejděte do aplikace Smart klíč, projděte úvodní obrazovky, zvolte Aktivovat a pak MÁM AKTIVAČNÍ KÓD. Vyberte možnost manuálního vložení a vložte zkopírovaný aktivační kód. Pak dejte Pokračovat.

Jak spárovat Smart Banku

Pro Vás to znamená, že bude nutné se přihlásit do Internet Banky a v sekci „Nastavení – Smart Banka“ aplikaci znovu spárovat. Poprosíme Vás, abyste nám v tomto případě dali vědět podrobnosti na e-mail [email protected].

Jak přidat účet do Smart banky

Ano, do Smart Banky můžete přidat svůj osobní i podnikatelský účet do jednoho profilu. Stačí si v aplikaci otevřít Nastavení, kliknout na své jméno a pak na Přidat profil“.

Co je aplikace Smart

Aplikace HP Smart je poměrně čerstvou záležitostí z dílny HP. Sdružuje funkce různých utilit, aktivních i neaktivních, jako HP ePrint, Apple AirPrint nebo HP Connected. Je dostupná na zařízeních s operačním systémem Android/iOS i Windows/macOS.

Jak stáhnout Smart Banku do mobilu

Smart Banka je tam, kde jste Vy. Jako první bankovní aplikace na světě je dostupná pro všechna zařízení s operačním systémem Android, iOS, iPadOS a MacOS. Pro tvOS jsme připravili aplikaci pro sledování Vašich investic. Smart Banku jednoduše stáhnete v App Store nebo Google Play.

Jak potvrdit platbu kartou ve Smart bance

Dále můžete být vyzváni i k potvrzení platby prostřednictvím služby 3D Secure, kterou můžete buď pohodlně ověřit přes Smart Banku (PINem do Smart Banky, otiskem prstu nebo rozpoznáním obličeje), nebo zadáte Váš ePIN spolu s jednorázovým heslem, které Vám pošleme v SMS na Váš mobilní telefon.

Kde najdu aktivační kód Smart Banka

V internetovém bankovnictví najdete aktivační kód v hlavním menu v položce Mobilní aplikace. V bankomatech ČSOB získáte aktivační kód v hlavním menu pomocí volby „Smart klíč“.

Jak aktivovat kartu ve Smart bance

Aktivujte si svou platební kartu

Pro aktivaci stačí použít jakýkoliv bankomat nebo si ji můžete kartu jednoduše aktivovat ve svém Smart Bankingu. Nezapomeňte si v aplikaci Smart Banking v záložce Nabídky aktivovat U-šetřete a získejte slevy při placení kartou.

Kde najdu aktivační kód Smart banka

K čemu se dá smartbanking použít Po stažení a nainstalování příslušné aplikace je nutné ji ještě aktivovat (autorizovat). Postup se u různých bank v detailech liší, ale obyčejně k tomu budete potřebovat aktivační kód, který např. obdržíte přes SMS nebo ho najdete ve svém internetovém bankovnictví.

Jak zjistit PIN ve Smart bance

Z bezpečnostních důvodů se PIN nikde neukládá a nikdo jiný než Vy ho nezná. Pokud PIN zapomenete, musíte si z Internet Banky v sekci Osobní nastavení – Smart Banka přístroj odebrat, znovu ho tam přidat a zaregistrovat se. Při registraci si zvolíte PIN kód nový.

Co delat kdyz si nepamatuju PIN karty

Prakticky všechny banky vám na vaši žádost opětovně vygenerují zapomenutý PIN. Banku o něj můžete požádat několika způsoby, buď přímo na pobočce nebo v internetovém bankovnictví či zavoláním na jejich call centrum. Banka vaši žádost zpracuje a vy opět máte více možností, jak se k PINu dostat.